Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Rivayet Mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an beynimizin %3ünü kullanıyoruz -> Pentium 100 (Snde 100 megahertz)
Beynimizin %100'ünü kullanırsak -> Pentium 4 3.2 (Snde 3.2 gigahertz ya da 3200 megahertz)

Çok süper bi örnek oldu :) ama bence teorik olarak aynı gibi..

Burdan yola çıkarak da beynimizin %100ünü kullanırsak sadece daa hızlı düşüneceğimizi, başka hiçbir şeyin farklı olmiyacağını düşünüyorum.. Yani ne yemek yemeden, su içmeden dururuz (Ki biyolojik olarak imkansız, zaten sindirdiimiz glikozun %20si beynimiz için harcarken, beynimizin %100ünü kullanırsak çok daa fazla besine ihtiyacı(mız) olacaktır) ne de yürümeden hareket ederiz.. Adamlar coşmuş, uçarız fln die.. Bence en fazla rivayet..

Telepati, telekinesis olayı milletin aklını çelmiştir belki.. Şu anda bile yaptığını, bööle olayların olduunu iddia edenler var.. Bence saçma.. Çünkü "Tele" yunanca kökenli bi kelime ve uzaklık anlamına gelio. Telepati ise varlıkların sahip olduu duyuları kullanmadan uzaktan haberleşmesidir. Şu ana kadarda bööle bişeyin somut kanıtını da görmedim..

Ha hiç mi bişi deişmez beynimizin %100'ünü kullanırsak? Tabiki deişir.. Çok zeki ve akıllı varlıklar olacağımız için biraz (Ya da bayaa) çalışmayla yaşamın her dalında özellikle teknoloji dalında çok ileri bi konuma geliriz.. Belki o zaman uçmamızı, kaçmamızı sağlayan aletler yapabiliriz.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
olmucak duvaya amin demek bu.Günes olmasaydi ne olurdu veya dunya donmezse sole bole olurmus demekten farki yok Beyninin kullandiin kadarina sukret once birakin ucmamiz gerekse ucardik :-p[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Uçmamız gerekti ve uçtuk.. Misal uçaklar.. :)
Şaka maka 100 yılda göklerin hakimi de yine biz olduk..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 Mayıs 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
Hayır ben salak değilim diyen yalancıdır birde onuda ekliyim herkezde çok azda olabilir çokta olabilir bir salaklık vardır çünkü dünyada ondan akıllı birisi kesinlikle çıkar o zaman o kişi ondan daha salak olucaktır

Ben yalancı değilim:)

öh yani chem, o düz mantığı senden beklemezdim yani.... Git yat uyu bence .... ;) hayatta her sıfatı başka bir şey ile oranlayarak konuşmaya çalışırsan konuşamazsın...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
Aptal olan insanlar neden daha çok konuşur?
Çünkü aptal olduklarını kamufle etmeye çalışırlar...
Peki akıllı insanlar neden daha çok dinler?
Aptal insanları tespit edebilmek için.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
Mesaj tarihi:
Sizce gülben ablanın dediği gibi uçabilirmiyiz? Peki ya Çelebi?
Aslında kendimize şu soruları sormalıyız;
Biz İnsanmıyız?
Aptallığın Ölçütü Nedir?
Bu Gün Allah İçin Ne Yaptım?[signature][hline]---İstedim Vermediler RPG cisin Dediler---
---senin benimle evlenmene karar verdim---
Mesaj tarihi:
bir insan bugün allah için ne yaptım?
diye soruyorsa pek normal değildir..

şimdi din falan olaylarını karıştırmak istemiorum esasında ama

allah die bişi warsa ve buna inanan dindar kişiler herhalde allah ın kendilerine ihtiyacı olmadıgını biliolardır..
yani insan allah için ne yapabilir ki

neyse saçmaladım..
zaten inanmıorum
Mesaj tarihi:
İnsan Allah için en fazla ibadet ereken O'na sadakatini gösterebilir.. Sevgisini, inancını, düşüncelerini zaten Allah biliodur..

Aslında bende ii bi müslüman sayılmam.. Hayatımda daa hiç namaz kılmadım, ama oruç fln tuttum.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
ya bence insanlar Allaha sadakatini sevgisini göstereceğine
birbirlerine göstersinler..
zaten Din sosyal yaşamı düzeltmek
çağdaşlaşmak, barış içinde yaşamak için oluşturulmuş birşey bence
insanoğlunu iyi ve doğru yola sokma amaçlı bir yaşam şekli
ama dini kıçından anlayıp bir yandan namaz kılıp biğer yandan
insanları sırtından vurup, hertürlü üçkaatçılığı yapan tipler
sora elhamdürüllah müslamanım dierek geçinio..
Mesaj tarihi:
diğer topice de yazdım , beynin sınırlarını bilmeyen insanoğlu %3'ünü kullandığını nasıl bilebilir bana saçma geliyor bu ...[signature][hline]...all the sorrow and the pain
will be washed away by rain...
Mesaj tarihi:
said:
SADIST01, 14 Mayıs 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
Sizce gülben ablanın dediği gibi uçabilirmiyiz? Peki ya Çelebi?
Aslında kendimize şu soruları sormalıyız;
Biz İnsanmıyız?
Aptallığın Ölçütü Nedir?
Bu Gün Allah İçin Ne Yaptım?

Ahahah
abi bilimsel girmişin sonra allahı katmışssın ne iş???

Hepetörüs paremetlerini sekandlara bağlıyabilirmisin?
hede hödö kimyasal bileşenlerin insanın genetik formunda bulabilirmiyiz?
Bugun abdest alıp namaza gittinmi?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
İnsan beyninin %100 nü kullanması üçmaktan çooook daha öte şeyler yapmasına gebedir.

yani %100 nü kullanırsa GOD mode ON

Buda rahipleri meditasyonla yerden 1.5m yükselebiliyor...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 14 Mayıs 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
Buda rahipleri meditasyonla yerden 1.5m yükselebiliyor...

Ben dirseğimi yalayabiliyorum![signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Mesaj tarihi:
belki bir insan çevresindeki aptallıklara dayanamıyor ve çok konuşarak görmezden gelmeye çalışıyorsa?

Dünyadaki en zor şey sizin nasıl yapılıcağını bildiğiniz birşeyi yanlış yapan birini sessizce izlemektir lafınıda unutmamak lazım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Donconleone ve Black_Dmc size şiddetle katılıyorum...
Bizim komşumuz var hacıyım diye geçiniyor adam.
Kendi kızına (para karşılığı erkeklerle yatan bayan) diye bağırıyordu geçen gün.
Yani konumuzla alakası ne diyecek olursanız bu şahıs beyninin %00000.1 ini kullanıyor. Sizce bu adam uçabilir mi? :D
uçabilmesi için kaç kilo ağarlığında olmalıdır?
Böyle müslüman olmaz[signature][hline]---İstedim Vermediler RPG cisin Dediler---
---senin benimle evlenmene karar verdim---
Mesaj tarihi:
abi dinle beynin ne alakası var?
Kızı yapmış bi orozbuluk bağırıyor demekki tabi o laf söylenmez orası ayrı[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
  • Yeni Oluştur...