Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Üvey evladız biz. Bize inanmamak için gerekli herşeyi verip cehenneme yollamak istiyor. Oğlunu öldürdüğümüzden beri sinirli galiba. Kan davası tutuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Redeagle said: Tarikatlara geyik olsun, çevre olsun diye girildiği izlenimini oluşturmakla beraber herhangi başka bir dinden çokta abartı değil yani :) Kesinlikle. Diğerleri de gerçekçilik ve mantık olarak aynı seviyedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ama scientology daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 GERGE said: Üvey evladız biz. Bize inanmamak için gerekli herşeyi verip cehenneme yollamak istiyor. Oğlunu öldürdüğümüzden beri sinirli galiba. Kan davası tutuyor resmen. bizde oglu degılmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Kardeş kardeşe bunu yapar mı o zaman? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben yapmamısımkı zaten baskası yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 arcane said: SouthPark yeterince iyi açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Jadelith said: eet bi de şey dini vardı herifin biri elma yedi diye herkes dünyaya gönderiliyodu, o da baya komikti adfhadfhagf giydirmeninde böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yazilanlari henuz okumadim, cok alakasiz daliyosam kusura bakmayin. scientology'ye herkes "oha nasil boyle biseye inanabiliyo insanlar" diye tepki gosteriyo ama basit bi karsilastirma yapinca diger dinlerle arasinda cok ucurum da yok (anlatilanlarin gercekligi, test edilebilirligi acisindan). o yuzden ben acikcasi herhangi bi dini inanca sahip birisinin bu tur dinlere laf etmesini cok anlamsiz ve havada buluyorum. adamlar zaten olaya girdigin gun "...sonra uzay gemisiyle gelmis ve..." diye anlatmiyolar, yavas yavas, yedire yedire veriyolar ki millet kolay yesin. scientology ile ilgili benim ya da cevremin herhangi bi deneyimi yok, sagdan soldan okudugum kadariyla biliyorum sadece. soylemek istedigim, eger dogdugunuz zaman aileniz, etrafinizdakiler, ulkede gozardi edilemeyecek kadar bi kitle scientologyye inaniyo olsaydi bu kadar sacma gelmeyecekti. hatta tam tersine simdi yaygin oldugu icin tepki toplamayan inanclara o zaman laf edicektiniz buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 artizlerin, ben halkin inandigi dine inanmam, benimki daha fantastik olmali tripleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 %38 falan inananı olsa bile gülersin yahu bu dine. dinle doğman da gülmeni engellemez. din dediğim.. lafın gelişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben akilaya inanıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Hayır bi de utanmadan "science" kelimesinin latince kökü olan scientia kelimesini kullanıyorlar kök olarak. Sizi neyinize lan bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bende bi ara illuminatiyi araştırmıştım.. her kafadan bi ses çıktığı için karışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 inanç inançtır ona ok de, parayla lvl astlama olayı bozuyor bu sayntelojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aquila said: artizlerin, ben halkin inandigi dine inanmam, benimki daha fantastik olmali tripleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu sarki benden tum inananlara. http://www.youtube.com/watch?v=QFtywrOTnHw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar