Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Greeny said: bu ne lan kadın programları gibi. erkek olun biraz ne tarifi aloo :P tabi abi madem erkeksin, kaşıkla kahveyi çiğneye çiğneye ye, hatta üstüne de kaynar suyu iç. tarifmiş, lezzetmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tchibe midir nedir di'nin yazdığı, o iyidir ondan al. Ölçek şeysini söylemişler zaten. Bende ölçek olduğundan kaşık kurundan söyleyemiyorum şimdi eheh En sertinin bir alt şeysindekinden alınıyor bizde de eve, güzel gayet. İzmir'de var mıdır bilmiyorum ama. Jacobs falan da deneyebilirsin ondan da içtim, fena değildi yani. Zaten Tchibe'ye kadar bilmem kaç farklı marka kahve girdi eve sdf. Kahve dünyası başarısız ama filtre kahve açısından. Daha doğrusu fiyat performansı düşük, fiyatı çok fazla o kahve için. Ha hazır çekilmiş paketlerinden alabilirsin ama, onlar güzel. Ben kendi çektirdiklerim için söyledim onu. Fabrikasyon çıkardıkları fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 segafredo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 razzRaziel said: segafredo (tu) eet ozellikle tavsiye ediyolar bunu. makineleri ha$irt yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 filtre kahve'ye alıştımı nescafe kuş boku gibi geliyo adama içilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Laorx said: filtre kahve'ye alıştımı nescafe kuş boku gibi geliyo adama içilmiyo kahveyi çok sevmem, filtre kahveyidi ama ikisini karşılaştırınca harbiden böyle bir fark çıkıyor ortaya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 türk kahvesi varken filtre kahve de neymiş, cık cık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Kahve... Pek anlamam. Bir ara baktım ama. Şöyle içimi kolay, çok sert olmayan kahve lazım bana nerenin ki öyledir? Brezilya, Kolombiya vs? Zerre anlamıyorum. Ama bana sorarsan; Demleme çay... Şöyle büro-ofis ortamında zaten habire dayanırsın ona. Üniversite bitti, stajdı işti güçtü derken iyice tiryaki oldum çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar