Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 genel olarak tören harikaydı bence. ödüller hızlı hızlı verildi. sahne tasarımı acayipti. kodak tiyatrosu ufak bi yer, bunu avantaja cevirmişler. ayrıca oyuncu ödüllerini o odülü daha önce kazanan 5 kişinin, adayları onure ederek açıklaması da şık olmuş. hoş angelina nın kendisini nicloe kidmanın tanıtmasından memnun olduğunu sanmıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Jai Ho güzel şarkı da evet, benim şahsen daha çok beğendiğim şarkılar var O.S.T'de. Paper Planes, O...Saya, Mausam & Escape inanılmaz şarkılar. Gerçi filme genel olarak baktığımızda filme oturmayan ya da yakışmayan şarkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 "i feel like a star" bu seneki oscarın benim için özeti bu oldu sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 @buyse o 5 kadın içerisinde angelina yerine o rolü alabilicek, hatta angelina dışında genel anlamda o rolü alabilicek bana göre nicole kidmandan başkası yoktur. ordan bir ironi gibide olabilir durum. bide antony hopkins sir değil mi? oda efsane tanıttı brad pitt'i. bu sefer öpücek kimse yoktu sahnede erkekler için dsadsa hatta: Sir Philip Anthony Hopkins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu arada kimse dikkat etmedi mi bilmiyorum ama danny boyle ödülü alırken filmin sonunda karagrofiyi yapan kadının adını yazmayı unutmuşlar. ööghh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben eskiden ödül almış kişilerin sunum olayını sevdim ama anket defteri hatıra defteri tadı da yok değildi hani sf. güzeldi ama^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hani mezunlar gecesi yapılır bi dönem sıçar beceremez organizasyonu. öyle bi hava vardı. 1.sınıflar yapmış 3ler de bunları ezmiş gibi bi hava vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=7758538809353327255&ei=D6OiSaWeCpOuiAKx2ImyAQ&q=hugh+jackman+oscar] süpermiş ya bunu izlememiştim :D benim oscarım hugh jackman'a gitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben stiller'in yaptığı o şovda süpermiş,joaquin phoenix'le bayağı iyi dalga geçmiş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu arada tgrt haberde az önce slumdog'ın küçük oyuncularının aileleri ile yapılan röportajı gösterdi. harbi aynı hayat. tek farkı tv vardı evde. zaten danny boyle sokakta görüp keşfetmiş bi kaçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hugh jackman muzikal yapsin yanliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aquila said: indiana jonesa kotu seri diyen adam artik film izlemesin, ya da hayat boyu recep ivedike mahkum edilsin. +21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Dragonfire said: hugh jackman muzikal yapsin yanliz. Broadway'den çıkma adam zaten, bol keseden yapmış zamanında yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 en iyi erkek oyuncu mickey rourke a vermediler ya tipe bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tekrarı başladı şimdi cndc-e'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Natalie Portman:you look like you work in a meth lab CNBC-E altyazı: Matematik laboratuarında çalışıyor gibi görünüyorsün. ahahahah Bide o sakallı Ben Stiller mı? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ahahah ceviri rekormus ben stiller evet, aklinca joaquin phoenixle dalga geciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi dalga geçilmeyecek gibi değil,david letterman show'un o bölümünü izleyin çok güldüm ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 valla bence cok basariliydi orda joaquin, amacini bilmiyorum, gercekten mi boyle yoksa rol mu yapiyo, rol yapiyosa bravo, gercekse de bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi fake diyorlar youtube yorumlarında falanda bazı yerlerde adamın cidden bu halde olduğu söyleniyor.Yani bende fake olduğuna inanmak istiyorum ama bu haldeyse,bilemiyorum yani :) müziğe vermiş kendini işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 forumda kesin verilmiştir ama bulamadım. acaba tüm dallarda adayların da sıralandığı listeyi birisi yazabilir mi? adayların içinde toplam 3-4 filmi izlemişim, çok bihaber kalmışım sinemadan kötü hissettim. listeyi bir yollayında çekelim izleyelim neymiş bu filmler edit: sözlükte arattım buldum teşekkürler. edit2: marisa tomei inanılmaz güzel bir kadın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ledger'ın sahnesi çok epic olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 action filmlerini gösterirken dig dig dig diye bi şarkı çaldı, bilen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar