dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Conor o konuşmayı bayadır yapıyor benim bildiğim, bu filme özel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Eğlencelik bir film olmuş fena değil ancak kurguya çok daha dikkat edilebilirdi gibi geldi bana Minigundan kaçma sahnesi neydi öyle rpm i 6000 yuh Terminatörün connoru mahalle raconuyla dövmesi.Adam dibine gelmiş sık ülmüünü bitsin gitsin. Erimiş metale banamısın dememesi(bu sknet dünya üzerinde olmayan yepyeni bir metal geliştirdiyse yerim bak) Ben wargamesdeki gibi bir dünya bekliyordum.İnsanların halaa belirli merkezleri var sanayi kırık dökük olsa da basıyolar topu tüfeği gibi.Yoksa adam fabrikayı kurmuş kurşun kalem üretir gibi terminatör basıyosa boşuna direnme zaten.Hiç mi starcraft oynamadın.Expileri vermişsin, base hak getire, oyun gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çok beğendim ben filmi. acayip beğendim. hiç sıkılmadan izledim bi de en başında DA DAS DAS DA DAS gelince gözümde bi damla yaş süzüldü duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 orda ben de kendimden gectim, az daha ayaga kalkip bagiracaktim, zor tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 begendim guzel olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Beğenmedim. Filmde ruh yoktu. Evet sahneler güzeldi, teknoloji harikaydı parçacıklar uçuşuyordu ama birşeyler eksikti. Vurkırla olmuyor bu işler... Savaş çok daha güzel anlatılabilirdi. İlk yarı çok gereksizdi. Marcus'un keyfini izledik resmen. Marcus kimmiş ya allahım, koskoca John Connor varken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ben beğendim eğlenceliydi ama evet bir ruh eksikliği vardı gerçekten. Transformers'ın fragmanında daha çok heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Beğendiklerim +Ana karakterler güzeldi +Efektleri tartışmaya bile gerek yok +Arnoldın çakması güzeldi +Film eksikleri olsada sinemada gidilip eğlenilebilecek bir film Beğenmediklerim -Zamanda yolculuk mantığı tamamen değiştirilmiş gibiydi. Yeni şekli biraz kaderciliğe kaçıyor, pek sevmedim. -Hemen hemen hiç yan karakter yoktu. Olanlar da yetersizdi. -Sinyale skyneti kapama olayı biraz uyduruk olmuş. Filmin başından itibaren bunun bir tuzak olduğu tahmin edilebiliyordu -T800 abartılmıştı. Yok öyle bi metal. Olsa bile o sıcaklığa işlemci dayanmaz :D -John Coner biraz az mı gözükmüş yoksa bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya da şu var orası ki en saçma yanıydı şu filmin herşeyi bir kenara koyarsak; t800 ve t2 aynı t-800 2. filmin sonunda kendini atıyordu kazana kendini ve yok oluyordu ki kendinin üstü olan modeli de böyle yok ediyordu.Eee nerde kaldı ? Yani saçmalıkların doruk noktasına ulaştığı yerdi o sahne birde eski filmden hep aklımda olan bir soruyu sormak istiyorum asfsad T2 yine T2 ve T-1000 bu sefer Abi t-1000 gibi bir model söz konusu,gelecekten gelen.Bunlardan 3-4 tane salsan zaten gelecekte direniş'in üstüne hepsini yok ederler.Extreme bir durum olmadığı sürece adam hasar almıyordu lan,niye geçmişe yollamak ister ki bunu direk günümüzde sorunu halletmek varken.Yani tam hatırlamıyorum tek miydi bu model nedir olayını ama hep aklımda asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 DarkRider T2 ve T1000 hakkında: dıdın dın dıdın T-1000 özel bir model; Şöyle ki kendine ait yapay zekaya sahip tek Terminatör modeli T-1000. Tüm mantıklı hareket ve cevaplarına rağmen mesela T-800'lerde Arnold'da falan yapay zeka yok kendine ait. Sadece çok çok çok kapsamlı bir input-output kodu var if'ler else'ler falan yani Skynet T1000'i sadece prototip olarak üretmesine rağmen asla açmıyor, çünkü kendine rakip bir yapay zeka istemiyor. %100 kontrol edemeyeceği bir sistem istemiyor kendinden başka. Yani insanların düştüğü hataya düşmek istemiyor. Ama T-1000 yollandığı anda insanlar savaşı kazanmak üzere, son SkyNet üssünü patlatmak üzere saldırı başlatmışlar, o savaş da bitti bitecek. Yani SkyNet her halukarda patlayacağını anlıyor son çare olarak belki kurtarır diye T-1000'i aktive edip yolluyo geçmişe. Yani zorunluluktan "ulan asi çıkarsa çıksın 5 dk ya patlamaktansa sonra bununla uğraşırım" derdinde yolluyor. Ha bu arada bu bilgi T3'ten eski, yani T-X'te de yapay zeka olabilir bilmiyorum. Ama T-2 dönemindeki T-1000 ilk ve tek yapayzekalı T modeli o sırada. Spo yerine quote yapmışım böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende öyle tahmin ediyordum,yani tek olduğunu yoksa john abim benim düşündüğümü elbette düşünmüştür diyordum :) Yapay zeka olayını öğrendiğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Hatta olay şeyden çıkıyo, Connor ve direniş raidleri sırasında bir T-800 dizaynını (Arnie serisi işte) ele geçiriyorlar, sonra modelleri yeniden programlayıp kendileri için kullanıyorlar (T-2'de gelen koruyucu Arnold gibi işte, gelecekte de kendileri adına savaştırıyolar vs). Bunun üzerine yeni modellerin "yeniden programlanamaması için" yapay zekalarının olması gerektiğini düşünüyo SkyNet, ama sonra yapay zekayı geliştirince stabil olmadığını başına iş açabileceğini ve kontrol edemeyeceği kadar dengesiz olduğunu falan farkediyo prototipi üretince. Ama artık savaşın son saniyelerinde mecbur olarak aktive edip yolluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hikaye filmde geçiyor muydu peki ya,hatırlamıyorum da bayağı oldu izleyeli, ha bu arada şu T2'nin yönetmenin kurgusu özel setini getirtmiş d&r'lar bazı büyük mağazalarına,isteyen varsa alabilir :) Ben kaptım bir tane bir ara izleyeceğim diyordum da fırsat bu fırsat bakayım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Valla ben de izleyeli bayağı oldu da geçmiyodu galiba. ABD'de okuyan bi arkadaş var çok meraklısı, burada ben bulamadım da o ABD'den topluyodu kitaplarını çizgiromanlarını falan. Genelde işte onunla muhabbetten ya da wikipediadan oradan buradan okuduğum şeyler bunlar daha çok. Adam bi ara bize masaüstü Terminatör RPG (gelecekte geçeninden) oynatmayı falan düşünüyodu nasıl gaza gelmişse, yalan oldu sora. Aslında bu yaz geldiğinde şeyediim bi oynarız belki D20 tutmayalı yıl oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 okumak lazım aslında harbi,nette vs. bulursam okuyayım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 spoiler t2 nin sonunda biz arnoldun lava girdigini goruyoruz ama yokolup olmadigini bilmiyoruz, orasini gostermiyordu film benim hatirladigim, yani ucu acik, belki de o derece sicaklik bile eritmiyor bunlarin metalini, t3 te olayin devam etmesini de buna baglayabiliriz belki de, belki de terminatorden bagimsiz, her sekilde skyneti amerikan hukumeti ureticekti, yani judgement day is inevitable oradan geliyor belki de. bence her olan olayda gelecek tekrar sekilleniyor. su anda t1 deki gelecek ya da t2 deki gelecek yok yani ortada, zaten daha once de belirttim, john connor filmin sonunda there is no fate but what we make diyerek bunu belirtiyor adam yani, gelecek ortada, belli birsey yok, heran hersey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 eriyor ama bilmediğimiz şey salvation'daki kazanın tam sıcaklığı. t2'deki kazandakiyle aynı sıcaklıkta olmadığını varsayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Spiegel said: orda ben de kendimden gectim, az daha ayaga kalkip bagiracaktim, zor tuttum biz de filmin sonunda alkışlicaktık ben o da das das da das kısmında yürü be termi diye bağardım filmin sonunu göremedim :( şaka bi yana güzel filmdi bence mantık hatası vs olcek yani 10kere çeksen de yine bişiler unutabilirsin + herkesi memnun edemezsin bence markus'un bir sonraki filmde olayı çıkacak yani bağlicaklardır bir yere öle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sam said: eriyor ama bilmediğimiz şey salvation'daki kazanın tam sıcaklığı. t2'deki kazandakiyle aynı sıcaklıkta olmadığını varsayabiliriz. O kazanın içinde T-800lerin yapıldığı metalin erimiş hali yok mu? Bence o bölüm çok saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 terminator 1 ve 2 deki terminator ler direk yokediciydi, bu filmdeki T-800 fantazi yapti, Connor'i 50 kere oldurebilcekken surekli dovdu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Rewendor said: Hatta olay şeyden çıkıyo, Connor ve direniş raidleri sırasında bir T-800 dizaynını (Arnie serisi işte) ele geçiriyorlar, sonra modelleri yeniden programlayıp kendileri için kullanıyorlar (T-2'de gelen koruyucu Arnold gibi işte, gelecekte de kendileri adına savaştırıyolar vs). Bunun üzerine yeni modellerin "yeniden programlanamaması için" yapay zekalarının olması gerektiğini düşünüyo SkyNet, ama sonra yapay zekayı geliştirince stabil olmadığını başına iş açabileceğini ve kontrol edemeyeceği kadar dengesiz olduğunu falan farkediyo prototipi üretince. Ama artık savaşın son saniyelerinde mecbur olarak aktive edip yolluyo. benim bildiğim kadarıyla John Connor'a suikast için gelen T800lerden birinin kafasına plasma baton vurup bayıltıyorlar sonra yeniden programlıyorlardı ( PS2deki Terminator oyunlarından birisi bu konu üzerine kuruluydu ) yanlış hatırlamıyorsam öyleydi, resistance'de cyborg'ler var şu yada bu şekilde ama gerçek manada kendi terminatörlerini üretemiyorlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Rock said: Sam said: eriyor ama bilmediğimiz şey salvation'daki kazanın tam sıcaklığı. t2'deki kazandakiyle aynı sıcaklıkta olmadığını varsayabiliriz. O kazanın içinde T-800lerin yapıldığı metalin erimiş hali yok mu? Bence o bölüm çok saçmaydı. eh öyle düşünürsen evet saçma, yalnız ben o metalden mi yapıyorlar diye göremedim. emin değilim, filmi o gözle tekrar seyretmek lazım. Anason said: terminator 1 ve 2 deki terminator ler direk yokediciydi, bu filmdeki T-800 fantazi yapti, Connor'i 50 kere oldurebilcekken surekli dovdu :). aslında ilk iki filmde de öyle fantezi yapıyorlar ama yönetmen meydan dayağı attıracak kadar yanyana tutmuyor kilit karakterlerle. mesela ilk filmde sarah'ın evine gidip oradaki adamı duvardan duvara çarpa çarpa öldürdüğü kısım var. herkese one shot çekmiyor. Kinkaudonau said: benim bildiğim kadarıyla John Connor'a suikast için gelen T800lerden birinin kafasına plasma baton vurup bayıltıyorlar sonra yeniden programlıyorlardı ( PS2deki Terminator oyunlarından birisi bu konu üzerine kuruluydu ) yanlış hatırlamıyorsam öyleydi, resistance'de cyborg'ler var şu yada bu şekilde ama gerçek manada kendi terminatörlerini üretemiyorlar diye biliyorum kyle reese'in ilk filmde anlattığına göre bunlar bir skynet üssünü basıyorlar ve t-800'lerden birinin 84'e gönderildiğini öğreniyorlar sarah'ı öldürme maksadıyla. bunun üzerinde john, kyle'ı aynı makine ile peşinden yollayıp sonra da makineyi yokediyor başkası gidemesin diye. polis sorgusunda anlatıyordu kyle bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 spoiler makinayi yokediyorsa t2 deki terminatorler nasil geliyorlar o zaman tekrardan? yani bir mantik hatasi var ama, sonucta bence zaman yolculugu muhabbeti gecmiycek bile bu yeni filmlerde, yani yapilmadan engellenecek yeni seride, makinanin uretilmesini engelliycek john connor bir sekilde, boylece kyle reese'i babasini da olume gondermek zorunda kalmiycak gibi geliyor bana 2. ya da 3. filmde artik hangisinde olursa. marcus'u da tekrar gorucegimize inaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 skynet'in birden fazla üssü var, yeniden zaman makinesi yapıp bu sefer en son prototip olan t-1000'i gönderiyor. kyle'ın bundan haberi yok tabii ve o gördüğüne göre konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 - Şu anda T1 ve T2'deki geleceği işlemiyor hikaye. T3'teki olaylar sağolsun o gelecek komple değişti. Şu anda yeni ve bilinmeyen bir gelecek var yani - SkyNet'in ana üssü San Fransisco'daydı işte, üretildiği yer orası çünkü. Ama dünyanın çeşitli yerlerinde bir sürü üssü var benzer şekilde. Ana üssü yok edilince bayağı bir kaynak, ordu vs kaybetti, ama bilgileri zaten eş zamanlı pek çok üste taşıdığı için diğer üsler gayet normal devam ediyor. SkyNet yok olmadı yani sadece ana üssü gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar