Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Servera bağlanıyorum ancak bir tek ben gözüküyorum ve alt kanallarda gözükmüyor. Hiç kimse yok listemde ve haliyle ne ses duyabiliorm ne duyurabiliorm. Kardeşim saolsun tank yapmış beni, haliyle vent şart oldu bu sorunun çözümü hakkında bilgili olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Windows 7 Beta 32 bit kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yanlis port giriosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 64 bit win7 kullaniyorum, bir problem yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yok yanlış deil girdiğim port başka ne olabilir problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ventriloyu Administrator olarak calıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kanallar falan da gozukmuyor demissin. server adresini falan kontrol et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Aynı ip üzerinde sadece port numarası değişerek farklı ventrilo adresleri elde ediliyor. Boş bir ventriloya giriyrsan problemin port adresinde olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 nihlathak said: 64 bit win7 kullaniyorum, bir problem yok bende. Aynen. Ne ventmix ne vent3 hiç biri sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 konuyla alakası yok ama tyrael in mesajına nihlathak cevap verince diablom depreşti. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Admin olarak çalıştırıyorum, port ve ip kesinlikle doğru. Olmuyor da olmuyor:d neyse saolun yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 versiyon farklı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 1. Ip ve Portu tekrar tekrar kontrol et. 2. Sen baglaninca ventteki arkadaşların seni görebiliyor mu ya da duyabiliyor mu? 3. Aynı ip ve portu başka bilgisayarda veya işletim sisteminde dene, aynı sonucu mu alacaksın gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 peki Win 7 ile hiç sorun yaşiyomusunuz wowda ? performansi nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 piyasaya cıktımı betamı kullanıyorsunuz merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 WoW için kullanacak olmanız, bu konunun WoW forumuna ait olduğu anlamına gelmiyor :p Taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mantıklı hakkaten ondan dolayı açtım ama genelde ağırlıklı olanlar orada oldukları için daha şanslı olurum demiştim..neyse öle olsn bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bende daha farklı bir sorun var.. sanırım sorun windows ses ayarlarıyla alakalı , ve 7nin "garip" ses ayar sistemi yüzünden ayar çekemiyorum.. efendim ben servera bir güzel bağlanıyorum , ancak sesimi iletemiyorum. windows 7de bu işi düzgün şekilde nasıl yaparım , öğretebilicek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yahu ne ara çıktı win7:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 7 Beta daha ama çalışıyor gibi problemsiz. Bu arada fps sorunu yaşamadım daha doğrusu pek fark yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tunch said: bende daha farklı bir sorun var.. sanırım sorun windows ses ayarlarıyla alakalı , ve 7nin "garip" ses ayar sistemi yüzünden ayar çekemiyorum.. efendim ben servera bir güzel bağlanıyorum , ancak sesimi iletemiyorum. windows 7de bu işi düzgün şekilde nasıl yaparım , öğretebilicek var mıdır? ventrilo penceren açık iken konuşmaya çalış. isminin yanındaki hoparlor tepki veriyor mu bak bakalım. Eğer veriyorsa muhtemelen senin de benim gibi mikrofonunun sesi kısık. Sound options da microphon boost yapmanı (300%) öneririm. yaptım ve guilddekilere gecici sağırlık verdim. ayrica, windows 7 kullanıyorum ve wow hakkında pek bir şikayetim olmadı. Sadece MS biraz yüksek, onunda sebebi başka faktörler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 şöyle bir sorunum var, windows 7 de warhammer oynarken konuşmaları duyabiliyorum, fakat ben konuşamıyorum. var mıdır bunun bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bazen oyun penceresi üstteyken hot keyi algılamıyor ventrilo. windowsa indiğimde konusabiliyorum faalan. sesle aktivasyon olacak sekilde ayarlarsan çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar