Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 + Ventrilo

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Servera bağlanıyorum ancak bir tek ben gözüküyorum ve alt kanallarda gözükmüyor. Hiç kimse yok listemde ve haliyle ne ses duyabiliorm ne duyurabiliorm. Kardeşim saolsun tank yapmış beni, haliyle vent şart oldu bu sorunun çözümü hakkında bilgili olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Windows 7 Beta 32 bit kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bende daha farklı bir sorun var.. sanırım sorun windows ses ayarlarıyla alakalı , ve 7nin "garip" ses ayar sistemi yüzünden ayar çekemiyorum..

efendim ben servera bir güzel bağlanıyorum , ancak sesimi iletemiyorum. windows 7de bu işi düzgün şekilde nasıl yaparım , öğretebilicek var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
bende daha farklı bir sorun var.. sanırım sorun windows ses ayarlarıyla alakalı , ve 7nin "garip" ses ayar sistemi yüzünden ayar çekemiyorum..

efendim ben servera bir güzel bağlanıyorum , ancak sesimi iletemiyorum. windows 7de bu işi düzgün şekilde nasıl yaparım , öğretebilicek var mıdır?

ventrilo penceren açık iken konuşmaya çalış. isminin yanındaki hoparlor tepki veriyor mu bak bakalım. Eğer veriyorsa muhtemelen senin de benim gibi mikrofonunun sesi kısık. Sound options da microphon boost yapmanı (300%) öneririm. yaptım ve guilddekilere gecici sağırlık verdim.

ayrica, windows 7 kullanıyorum ve wow hakkında pek bir şikayetim olmadı. Sadece MS biraz yüksek, onunda sebebi başka faktörler olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...