Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kocaelispor 22 Şubat 2009 (19:00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mohi said:
sivas-ts-bjk ilk 3ü alır, fenerle gsde 4.lük için kapışır... fener kupa sayesinde uefaya gider, gs de intertotoyaB)-

bjk yı direk ilk 3 sokmuşun ama bjk 39 gs fb 37 şer puanda.
Mesaj tarihi:
çünkü, gs dağılmış durumda ve bordoya elenip daha da beter hale düşecek. eh fenerde de pek iş yok, bjk ise çıkışta. dolayısıyla bjk ilk 3e girer gibi geliyo
Mesaj tarihi:
o diilde kafam tanere takıldı ya.yahu adam kaçırmadı.almak lzm bu adamı

gs bi maçla dagılacak bi takım değil.kocaeli maçıyla birlikte seri yakalicaz dedim.seri yakalicaz merak etmeyin.konya bursa o şu bu
Mesaj tarihi:
Red said:
kucumsemeyi bahane etmicem ama.oynamıyolar.kötü oynuyoruz.milleti yedek oturtcak dönem değil.oynat baros maros.

4-2 falan alırız ama.biraz heycan oldu

SABRİ ANAN GİT ARTIK YETER
Mesaj tarihi:
Bizim futbolcular niye bu kadar sakatlanıyor anlamıyorum...En çok bizde habire birileri sakat...
Acaba Bitch of Bat'in dediği gibi doğru dürüst antrenman yapmıyor mu bu adamlar?
(Servet'in ki farklıdır da genel olarak söyledim)...
Mesaj tarihi:
ya bizim takımlarda genç futbolcular bile sürekli sakatlanıyo, milan 10 yıldır aynı kadroyla oynuyo. takımda 15 kişi 35-40 yaş aralığında:D ama sakatlık neyim bile yohhh! helal ancolettiye valla...
Mesaj tarihi:
Sotto said:
Bizim futbolcular niye bu kadar sakatlanıyor anlamıyorum...En çok bizde habire birileri sakat...
Acaba Bitch of Bat'in dediği gibi doğru dürüst antrenman yapmıyor mu bu adamlar?
(Servet'in ki farklıdır da genel olarak söyledim)...

adam gibi antreman yapmıolar. darbe gelince hemen sakatlanıolar. sağlık ekibide kötü.

biri iyi olsa bu kadar kötü durumda olmicak. bence arda'nın kendini geliştirmesinede mani oluyordur bu durum
Mesaj tarihi:
ardanın gelişmesinin bence bunla hiç alakası yok.
arda türkiyede geleceği en üst noktaya geldi artık. paraya pula bakmadan hemen ingiltereye gitmesi lazım, hem kendi gelişimi, kariyeri hem de milli takımın iyiliği için...
Mesaj tarihi:
ya ne ingilteresi
arda şu anda napıyoda gidicek ingiltereye
son möaçlarda sıçtı resmen
adam avrupa kupalarında oynadığı gibi bi oynasa o zmn gerek bile kalmaz ingiltereye
alırsınız bi daha kupa felanda
o kadroyla bişi yapamıyonuz adam akıllı
acıyom gs ye
  • Yeni Oluştur...