cado Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 maçın 2. yarısı dolmuşta dinledim.maçı anlatan adama kafam girsin.her gs nin şutuna gol diye bağırdı bende heycanlandım her seferinde 20 kez gol diye bağırdı 1 i gol oldu.penaltıda bile goooooool diye bağırdı gol sandım.oysaki kocaelispor atmış golü:) ve mümkünse nonda ve skibbe yanlarına sarbi yide alıp gitsinler. SHAAAAAAAABINIIIIIIIII NONDAAAAAAAA SHABANIIIIIIII NONDAAAAAAAA 3. KÖPRÜ KURULURRRRRRR ONLAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dikkat ettim nonda barajdayken sadece yüzünü koruyo.artık alt tarafa ne kadar güveniosa herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Cantona said: kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aa 2-5 mi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Cantona said: kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar sen ne kalbi temiz bir adammışsın ya :) Otobüsten indim izmit'e,millet açmış radyoları maçı dinliyor.65. dakikadan sonra minibüste dinledim bende maçı,böyle millet 1-3'ken kutlamalara başlamıştı,sonra penaltıya kadar sessizlik,tam gol atıldığı sırada bir kahvehanenin önünden geçiyordu minibüste oradaki insanların 2-4'e sevinmesi görülmeye değer birşeydi hehe,insanlıktan çıktılar böyle sevinçten birbirlerinin üstüne çıkıyorlar. Hoştu,maçı izlemedim ama spikere bende gıcık oldum.Yarın şimdi herkes takar Kocaelispor atkılarını gelir derslere falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 premier ligten beter olduk valla kimin kimi yenecegi hic belli değil. hele ki bu haftadan sonra iyice anladım bunu. heyecanı uzaklarda aramışız yıllarca al sana cekişmeli lig. dibinde ayrı üstünde ayrı fırtına kopuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 premier lig yalan artık ya 2 3 takımın maçı dışında öyle zevk veren maçlar çıkmıyo eskisi gibi benim yeni favorim bundesliga örneğin bu gün leverkusen hamburg maçı sürekli atak yapıyo 2 takımda ve maçı izlerken sıkılmıyosun ingilterede artık çok maç 0-0 1-0 bitiyo yani gol olmazsa ben ne anlarım bi maçta italya liginin bile nerdeyse gol ortalaması geçicek premier ligi. neyse konuyu dağıtmayalım konumuz kocaeli gs ye nası 5 tane kastırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ama şöyle bir sıkıcı durum var ki , o heyecan kalitesizlikten .. yaşasın turkcell superlig! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu arada bütün gs spor yazarları vs gs nin adam gibi antreman yapmadığını söylüyordu. doğru gibi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 scolariyi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Benim çelişkim işte o zaten acaba ligimiz gerçekten kaliteli mi olmaya başladı ve 3 büyükler ile diğerleri arasındaki farz azaldı ki oldukça iyi bir gelişme,yoksa 3 büyükler o kadar kötü ki artık diğerleri aynı kalmasına rağmen çekişme yaşanıyor,yani kalite mi geriliyor... Yoksa çekişmeli, ligin 3 büyükler arasında geçmediği herkesin herkesi heryerde yenebildiği lig hakikaten güzel oluyor... Dipnot(Kermit):İtalya liginin gol ortalaması son yıllarda zaten İngiltere'nin üstünde.. Bende nedense ingiltere ligini heiç sevmiyorum,herkes bana küfrediyor neyse başka konu da tartışılır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aynen turkcell süper lig hic bitmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ne denir ki artık bu maçtan sonra. Takımda birisini göndermelik bir maç değildi bence. Normal kafayla bakınca herkes kötü oynadı. baros penaltıyı atsa 3-3 olurdu belki 4-3 bile yapardık, lincoln niye atmadı zaten penaltıyı? bu takımın 2. forveti yaser dir nonda falan değil zaten. neyse. davası olmaz bunun. yapıcak bişey yok. bordeaux yu yenicez, fener mi daha kötü biz mi daha kötüyüz bakıcaz. fener in bu fikstürle + bu futbolla bişey yapması pek mümkün değil. bjk dengesiz bir takım ama bence bişey yapamaz. sivas götürür. ts de çöker. 2. bitiririz ligi. olmuşla ölmüşe çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bana da lig şekillendi artık gibi geliyor...Sivasla Trabzon bırakmaz artık bu saatten sonra,hele Sivas artık iyicene güveniyor kendine çökmez hiç bir şekil... Fener'in fikstür çok zor evet pek şansı yok büyük maçları dışarda bu haftaki sivas maçını kaybederse biter... Biz zaten dışarda maç alamıyorduk artık içeriside garanti değil,bizde de şans yok... BJK bir iyi bir kötü dediğin gibi büyük maçlara bakar ama şampiyonluğu zor... Şaka maka Süper Ligde tarih yazılıyor bence mutlu olmamız lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 özeti izledim ve AHUAHASFIASB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 eğer sivas bu sene şampiyon olamazsa.bi daha bu ligden hiç bi anadolu takımı bu duruma gelemez sivas kadıkoye gidicek samiyene gelicek inönüye de gidicek galiba yani 8 puan fark olmasına ragmen herkesin işi zor.5 takımda şampiyon olabiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 lan neler olmus macta, sanki baska mac izledim ben ikinci yari. umit karan filan varmis, kocaeli kaleci degistirmis filan vya be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bence beşiktaş şampiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aquila said: lan neler olmus macta, sanki baska mac izledim ben ikinci yari. umit karan filan varmis, kocaeli kaleci degistirmis filan vya be. ucunu kaçırdım bi yerden sonra diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Khelben said: bordeaux yu yenicez, fener mi daha kötü biz mi daha kötüyüz bakıcaz. fener in bu fikstürle + bu futbolla bişey yapması pek mümkün değil. bjk dengesiz bir takım ama bence bişey yapamaz. sivas götürür. ts de çöker. 2. bitiririz ligi hayalgücün cok kuvvetli>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sonunu izledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mohi said: Khelben said: bordeaux yu yenicez, fener mi daha kötü biz mi daha kötüyüz bakıcaz. fener in bu fikstürle + bu futbolla bişey yapması pek mümkün değil. bjk dengesiz bir takım ama bence bişey yapamaz. sivas götürür. ts de çöker. 2. bitiririz ligi hayalgücün cok kuvvetli>:D< elimizde kala kala bitek hayaller kaldı. onda bile 1. değiliz artık düşün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ne olursa olsun 5 tane atılmaz bi takıma ayıp denen bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Red said: eğer sivas bu sene şampiyon olamazsa.bi daha bu ligden hiç bi anadolu takımı bu duruma gelemez sivas kadıkoye gidicek samiyene gelicek inönüye de gidicek galiba yani 8 puan fark olmasına ragmen herkesin işi zor.5 takımda şampiyon olabiir evet bu sene sivas yada trabzon şampiyon olamassa bi daha çok zor ayrıca sivas, beşiktaş ve trabzonla evinde oynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sivas-ts-bjk ilk 3ü alır, fenerle gsde 4.lük için kapışır... fener kupa sayesinde uefaya gider, gs de intertotoyaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar