Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kocaelispor 22 Şubat 2009 (19:00)

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

maçın 2. yarısı dolmuşta dinledim.maçı anlatan adama kafam girsin.her gs nin şutuna gol diye bağırdı bende heycanlandım her seferinde 20 kez gol diye bağırdı 1 i gol oldu.penaltıda bile goooooool diye bağırdı gol sandım.oysaki kocaelispor atmış golü:) ve mümkünse nonda ve skibbe yanlarına sarbi yide alıp gitsinler.

SHAAAAAAAABINIIIIIIIII NONDAAAAAAAA SHABANIIIIIIII NONDAAAAAAAA 3. KÖPRÜ KURULURRRRRRR ONLAAAAAAAAA.
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar

sen ne kalbi temiz bir adammışsın ya :)

Otobüsten indim izmit'e,millet açmış radyoları maçı dinliyor.65. dakikadan sonra minibüste dinledim bende maçı,böyle millet 1-3'ken kutlamalara başlamıştı,sonra penaltıya kadar sessizlik,tam gol atıldığı sırada bir kahvehanenin önünden geçiyordu minibüste oradaki insanların 2-4'e sevinmesi görülmeye değer birşeydi hehe,insanlıktan çıktılar böyle sevinçten birbirlerinin üstüne çıkıyorlar.

Hoştu,maçı izlemedim ama spikere bende gıcık oldum.Yarın şimdi herkes takar Kocaelispor atkılarını gelir derslere falan :)
Sosyal ağlarda paylaş

premier lig yalan artık ya
2 3 takımın maçı dışında öyle zevk veren maçlar çıkmıyo eskisi gibi
benim yeni favorim bundesliga
örneğin bu gün leverkusen hamburg maçı
sürekli atak yapıyo 2 takımda ve maçı izlerken sıkılmıyosun
ingilterede artık çok maç 0-0 1-0 bitiyo yani
gol olmazsa ben ne anlarım bi maçta
italya liginin bile nerdeyse gol ortalaması geçicek premier ligi.
neyse konuyu dağıtmayalım konumuz kocaeli gs ye nası 5 tane kastırdı
Sosyal ağlarda paylaş

Benim çelişkim işte o zaten acaba ligimiz gerçekten kaliteli mi olmaya başladı ve 3 büyükler ile diğerleri arasındaki farz azaldı ki oldukça iyi bir gelişme,yoksa 3 büyükler o kadar kötü ki artık diğerleri aynı kalmasına rağmen çekişme yaşanıyor,yani kalite mi geriliyor...
Yoksa çekişmeli, ligin 3 büyükler arasında geçmediği herkesin herkesi heryerde yenebildiği lig hakikaten güzel oluyor...

Dipnot(Kermit):İtalya liginin gol ortalaması son yıllarda zaten İngiltere'nin üstünde..
Bende nedense ingiltere ligini heiç sevmiyorum,herkes bana küfrediyor neyse başka konu da tartışılır:P

Sosyal ağlarda paylaş

Ne denir ki artık bu maçtan sonra. Takımda birisini göndermelik bir maç değildi bence. Normal kafayla bakınca herkes kötü oynadı. baros penaltıyı atsa 3-3 olurdu belki 4-3 bile yapardık, lincoln niye atmadı zaten penaltıyı? bu takımın 2. forveti yaser dir nonda falan değil zaten. neyse. davası olmaz bunun. yapıcak bişey yok. bordeaux yu yenicez, fener mi daha kötü biz mi daha kötüyüz bakıcaz. fener in bu fikstürle + bu futbolla bişey yapması pek mümkün değil. bjk dengesiz bir takım ama bence bişey yapamaz. sivas götürür. ts de çöker. 2. bitiririz ligi.
olmuşla ölmüşe çare yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da lig şekillendi artık gibi geliyor...Sivasla Trabzon bırakmaz artık bu saatten sonra,hele Sivas artık iyicene güveniyor kendine çökmez hiç bir şekil...
Fener'in fikstür çok zor evet pek şansı yok büyük maçları dışarda bu haftaki sivas maçını kaybederse biter...
Biz zaten dışarda maç alamıyorduk artık içeriside garanti değil,bizde de şans yok...
BJK bir iyi bir kötü dediğin gibi büyük maçlara bakar ama şampiyonluğu zor...

Şaka maka Süper Ligde tarih yazılıyor bence mutlu olmamız lazım....
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
bordeaux yu yenicez, fener mi daha kötü biz mi daha kötüyüz bakıcaz. fener in bu fikstürle + bu futbolla bişey yapması pek mümkün değil. bjk dengesiz bir takım ama bence bişey yapamaz. sivas götürür. ts de çöker. 2. bitiririz ligi

hayalgücün cok kuvvetli>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
Khelben said:
bordeaux yu yenicez, fener mi daha kötü biz mi daha kötüyüz bakıcaz. fener in bu fikstürle + bu futbolla bişey yapması pek mümkün değil. bjk dengesiz bir takım ama bence bişey yapamaz. sivas götürür. ts de çöker. 2. bitiririz ligi

hayalgücün cok kuvvetli>:D<

elimizde kala kala bitek hayaller kaldı. onda bile 1. değiliz artık düşün :D
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
eğer sivas bu sene şampiyon olamazsa.bi daha bu ligden hiç bi anadolu takımı bu duruma gelemez

sivas kadıkoye gidicek samiyene gelicek inönüye de gidicek galiba

yani 8 puan fark olmasına ragmen herkesin işi zor.5 takımda şampiyon olabiir

evet bu sene sivas yada trabzon şampiyon olamassa bi daha çok zor

ayrıca sivas, beşiktaş ve trabzonla evinde oynıcak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...