Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 gider 10 gb alır (60 ytl) plat pre çeker (35 dolar) o parayla bundan kat kat iyi oyunlar oynanır yaw. bi de your freedom parası ekle buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hiç knightta pkya falan çıktın mı gerçek serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sen hic malis attin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sizi reportlamaktan bıktım troller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oyuna baslamadan once gold bar almak niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oyuna başladığın anda hızlı lvl almak için. mesela priest: sürekli durup kendini heallemek, mp recovery silah kullanmak, intci olup party beklemek yerine, gider bi hb7 alırsın (akarada 14gb şuan) pot çeke çeke warrior gibi kasarsın. solo keserken dehşet exp geliyo premium servisinden yararlanırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 eger baslamaya kararlıysan bera da 78 prest satarim sana serverin en eski charlarındandır her turlu pk partisinde aranılan elemandır.öm at almak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ronark serverinda basla bence. poli falan var yardim eder sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ne polisi ne oluyor kim başlıyor? wow ile koyu yanyana koyabilmen için ikisininde oyun olması gerekiyor bunuda belirteyim.. gel wowa dön sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu arada unutmadan soyliyim. arkadasin biri KE hedesini satin aldi. sadece PvP icin kurulu bir server ve gelmek isteyen olursa bana ulassin. gayet iyi bir ekip var server basinda ve eski clanlarin cogu burada. arezdan Sacred, xig den Tioc, diezden Outkasted, 8ball vb bir cok clan burada bizimle oynuyor. Poli seni de bekliyoruz. gel ulan ben ilgilenicem seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 başlanmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 KE hedesi nedir? özel server mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Valla ben KO oynamadım gibi bişi sayılır 5 sene oldu sanırım bi kere denemiştim. Ama benim yorumum başlanmaz abi bizim iş yerinde bi oynayan var onun vs dediği wowda pvp olan şeyi izledim. Ve sonuc olarak adamın dibine yapışım iki tane tuşa spam attığını gördüm arkadaşın ve en komiği arkadaş bu ne oyun mu şimdi dediğimde adam ben orada kombo yapıyorum sen anlamazsın. Anlamadım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 KO'ya ne zaman başlanırdı ki şimdi başlansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 eskiden güzeldide şuan k2network idare edemiyor oyunu, oynanmaz. yoksa pvpsi çok eğlencelidir herkes düzgün oynadımı. bug fln olmadı mı şimdi zıçış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 girakonda 70 $killi acik 68 level rogue satilir, itemsiz ve cok ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 nostalji için başlanır ama kafedeki o adamlarda olucak böle aynı adamlar aynı müzik tok tok koşma sesi hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 KO ya başlıcağına Metin2 ye başla aynı işkenceyi çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 BloodyBeast said: sizi reportlamaktan bıktım trollerbu tayyeap uslubuyla kendini bence reportla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 O gazla moderatör olmuş adam sdjajsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 WOW'da 10 saniyelik arenalardan sonra stres atmak için itemi lvli her bişeysiyle hazır Kınayt charlarıyla girip WOW tayfasıyla 1 saat CZ atıp çıkılası bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kacirdigin her saniye bir kayip ve eksiklik, bir an once akmalisin ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ben başladım diez de solcan kesiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 saldur said: WOW'da 10 saniyelik arenalardan sonra stres atmak için itemi lvli her bişeysiyle hazır Kınayt charlarıyla girip WOW tayfasıyla 1 saat CZ atıp çıkılası bir oyundur. Koca bi pvp mapini gittin arenaylamı kıyasladın? lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 karakterine toyota corolla verilen arkadaş oyuna giremiyorum premium yok almayada niyetim yok dedi az önce bıkıntı,sorunlu,sıkıntı oynama, düşünme bile wow hoştur misdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar