Cantona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 said: Fenerbahçe’nin İspanyol yıldız futbolcusu Daniel Güiza’nın eski eşi Rocio Aranda, İspanyol TV’sine çıkarak "Dani beni milli takımın kamp yaptığı otele çağırdı. Sabaha kadar seviştik" diye konuştu. HÜRRİYET'in haberine göre ünlü futbolcu Daniel Güiza’nın eski eşleri, iki çocuğunun anneleri Rocio Aranda ile Nuria Bermudez, futbolcuya karşı ortak cephe kurdular. İspanyol televizyonunda önceki gün "DEC" adlı programa çıkan Aranda ile Bermudez, Fenerbahçeli futbolcunun gece yaşantısı ve içki nedeniyle geleceğini tehlikeye soktuğunu iddia ettiler. İspanya A Milli Takımı Teknik Direktörü Del Bosque’nin de Güiza’ya kızdığını belirten Aranda ve Bermudez, "Sevilla’dan sonra bir daha milli takım kampına çağrılmayabilir" dediler. Güiza’nın ilk çocuğunun annesi olan Rocio Aranda, geçen 11 Şubat’ta Sevilla’da yapılan İspanya-İngiltere hazırlık maçı öncesinde eski kocası Güiza ile kamp yapılan otel odasında seviştiklerini açıkladı. Aranda, "Dani beni milli takımın kamp yaptığı otele çağırdı. Otel odasına çıktığımı Del Bosque ve daha birçok insan gördü. Sabaha kadar birlikte olduk, içkiliydi" diye konuştu. 9-11 Şubat tarihleri arasında Sevilla’da yapılan İspanya A Milli Takımı kampına çağrılan Güiza’nın, İspanya-İngiltere maçında son dakikalarda sadece 2-3 dakika sahaya çıkmasına izin verilmişti. Güiza’nın kamp sırasında içkili bir şekilde eski eşiyle birlikte otel odasına çıkmasına İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Del Bosque’nin de sinirlendiği bildiriliyor. Güiza’nın aşırı çapkın olduğunu ve genç kızları aldatıp sonra da evine gönderdiğini" söyleyen Aranda ve Bermudez, ünlü futbolcunun İstanbul’a da getirdiği yeni sevgilisi Rocio Herrera için "Dani onu da bir yıl içinde kucağında bir çocukla İstanbul’-dan gönderir" diye konuştular. arkadaşlar bence üzerinde durulması gereken bir konu değil ama belki bir şeyler yazmak isteyenler olur diye düşündüm bana göre hiç önemli değil güiza erkek adam yapar tabii helal olsun aslanıma sahadaki mücadelesi yeter sorun tek forvette gördük işte dün tek forvet semih ne yaptı hemen hacettepeye 7 atınca aa semih oynadı ondan oldu diyenler vardı da ders olsun bu işte onlara helal olsun güizaya hayatını yaşıyor adam saygılarımı sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Rocio Aranda: Nuria Bermudez: Rocio Herrera: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Pati FutPr0n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 banlancaksın kaldır fotoları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu kadınların hepsi birbirine benziyor, adamın tabuları var herhalde :D ayrıca 1. resımdekı kadın karnını ıcerı cekmıs 3. resımdekı kadının poposu buyuk nıçk nıçk :( aragones el atsın bu işe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kimisi gay oyuncu alır, kimisi çapkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Adam zevksizleşmiş git gide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Baggio said: Kimisi gay oyuncu alır, kimisi çapkın. kimisi golcü alır kimisi sütçü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 adamın kaseti bile var ne ayaksınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 cd o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 topcu die getirdikleri adama bak yazik ispanyada gol krali olmus buraya geldi tuzluk anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 eh sahada gol atarak gündeme gelemiyor bari o kadar para verildi haber olsun diyip sansasyonel özel hayatını haber yapıyorlar =) atamadım güzel miş bu arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben guizanın manitalarından daha güzel kızlarla çıktım yazıklar olsun guiza. gerçi benimkiler bu kadar yollu değildi. resimleri geri istiyoruz! adam tükenmiş , atıcak golü kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 deadwoll said: Adam zevksizleşmiş git gide. +1 son kadın neymiş öle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Buyse said: adamın kaseti bile var ne ayaksınız siz. ahauhaeh süper lan gece gece eğlendim atamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bu nasıl bir fotoğraf ya, hamile gibi durmuş forma, top mu var içinde nedir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 utancından okçuluk yapamıyo hamile taklidi yapıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 arkadaşımın karısı hamileydi onlar için öyle bir kutlama yaptım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar