Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karanlıkta F.E.A.R oynamak

Thugsta

Öne çıkan mesajlar

ya fear, condemned, call of cthulhu falan hepsini gece tek başımaayken (geçtiğimiz 4 yıl boyunca tek yaşadım zaten) oynadıp bitirdim fazla tırsmadan ama undying'i değil oynamak yüklemeye bile korktum hep hatta şu an orjinali var ama para verseniz oynamam uhaeuhs. hexen2 de çok sağlamdı hakkaten penth'in dediği gibi o dönem işte yaş 0a yakın olduğundandı herhalde. ilk pcmde quake1 ve hexen2'nin demoları vardı başka da bir şey yoktu, q1'i yine biraz oynuyodum kasa kasa ama hexen2 icin babami falan cagiriyodum yanima oturtuyodum falan ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk korktugum oyun ps1'de resident evil 2 idi. 3 arkadas oynardık, biri kontrol ederdi, digeri yerleri aklında tutmaya calısırdı falan.

ama esas korkularımı yasadıgım oyun kesinlikle undying'dir. etraftan bir anda gürültüyle falan cıkan seyler yerine daha cok psikolojik olarak etki altına almıstı beni. hatta o donem oyunu oynamaktan vazgectikten sonra her aklıma getirdigimde gozlerim yaslanırdı. icime islemisti harbiden oyun. eskiye dönüp yatakta kan izleri, bebek ağlama sesleri inanılmazdı ya. zaten korku romanı yazarı bi herifin elinden cıkmıs oyun ancak bu kadar basarılı olabilirdi.

fear falan oynamadım ama, herelde vardır undying kadar o da.
Sosyal ağlarda paylaş

resident evil 1 de, mansion'ın içerisindeyken böyle uzuuuun bi koridora giriyodun, kamera böyle alttan arkadan sabit çekiyor, yan tarafta kocaman pencereler...

ilerliyorsun, tam kapıya geldin çıkacaksın, DAN köpekler atlayıveriyor camdan camları kırarak.

klavyeyi fırlatıp kaçmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha 0:50.. 8. izleyeşim aynı sahneyi oaıjeoae. Her türlü ufak kızlı, ölülü FPS > ben. Undying i bitirememiştim mesela ara vermekten 10dk da bir. Arada ses fısıldar bilmemne, elinde bi alet vardı ses fısıldayınca kullanman gerekirdi, kullanamazdım lan korkudan. scythe mı derdi bişi derdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...