eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fear 2 çok sağlam olmuş... her defasında farklı gelio alma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bi tek ilk sahnesinde zıpladım yerimden onun dışında sadece gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 karanlıkta fear oynayanı izlemenin keyfine paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oyunu açamadığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 eregorn2 said: fear 2 çok sağlam olmuş... her defasında farklı gelio alma... Ben hiç tırsmadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 çocuk hiç göz kırpmıyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ya fear, condemned, call of cthulhu falan hepsini gece tek başımaayken (geçtiğimiz 4 yıl boyunca tek yaşadım zaten) oynadıp bitirdim fazla tırsmadan ama undying'i değil oynamak yüklemeye bile korktum hep hatta şu an orjinali var ama para verseniz oynamam uhaeuhs. hexen2 de çok sağlamdı hakkaten penth'in dediği gibi o dönem işte yaş 0a yakın olduğundandı herhalde. ilk pcmde quake1 ve hexen2'nin demoları vardı başka da bir şey yoktu, q1'i yine biraz oynuyodum kasa kasa ama hexen2 icin babami falan cagiriyodum yanima oturtuyodum falan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Silent hill 2 yi bitiremedim ben. Geçen sene, üni hazırlıkta, yurtta 4 arkadaş, tek odada toplanıp, ışığı kapatıp, laptopun karşısında oynayalım (daha doğrusu ben oynayayım diğer 3 ü izlesin) dedik, onu bile yapamadık, bıraktık. Yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 pati de sağlam tırsakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ilk korktugum oyun ps1'de resident evil 2 idi. 3 arkadas oynardık, biri kontrol ederdi, digeri yerleri aklında tutmaya calısırdı falan. ama esas korkularımı yasadıgım oyun kesinlikle undying'dir. etraftan bir anda gürültüyle falan cıkan seyler yerine daha cok psikolojik olarak etki altına almıstı beni. hatta o donem oyunu oynamaktan vazgectikten sonra her aklıma getirdigimde gozlerim yaslanırdı. icime islemisti harbiden oyun. eskiye dönüp yatakta kan izleri, bebek ağlama sesleri inanılmazdı ya. zaten korku romanı yazarı bi herifin elinden cıkmıs oyun ancak bu kadar basarılı olabilirdi. fear falan oynamadım ama, herelde vardır undying kadar o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yok. olamaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Clive Barker yazıor Undying i, adamı psikoza sokuyor lanet şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yaw alıştın mı oyuna hiçbir etkisi kalmıyo valla.. Normal FPS oynar gibi oynuyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 resident evil 1 de, mansion'ın içerisindeyken böyle uzuuuun bi koridora giriyodun, kamera böyle alttan arkadan sabit çekiyor, yan tarafta kocaman pencereler... ilerliyorsun, tam kapıya geldin çıkacaksın, DAN köpekler atlayıveriyor camdan camları kırarak. klavyeyi fırlatıp kaçmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yalniz videoyu izlememistim, izledim de, 2:43'te ne olduguna anlam veremedim, anlamakta zorluk cekiyorum, tekrar tekrar getirip bakiyorum, hayatimda hic gormedigim bir tepki tipi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hahaha 0:50.. 8. izleyeşim aynı sahneyi oaıjeoae. Her türlü ufak kızlı, ölülü FPS > ben. Undying i bitirememiştim mesela ara vermekten 10dk da bir. Arada ses fısıldar bilmemne, elinde bi alet vardı ses fısıldayınca kullanman gerekirdi, kullanamazdım lan korkudan. scythe mı derdi bişi derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yok yesil bi tas vardı, kolye gibi boynunda asılı olan. elindeyken parladıgını gorunce kullanıyosun eskiye dönüyo. bulundugun yerde eskiden ne olmus onu hissettiriyo. düsünürken bile fena oluyorum. scyte dedigin bildigimiz orak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ahahahah süpermiş ilk video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar