EmreTHEBerserker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 herkese iyi aksamlar: galiba kimse bu konuda çok başarılı değil ama herkesin bi fikri vardır kesin . konu şu ki bu kızlar hergün farklı davranıyor . bi gün çok sıcak, yakın öbür gün çok uzak sonra bidaha yakın anlamıyorum dertleri nedir bide şu var hep şunu duyuyorum kızlar erkekleri hemen anlar vs.. neyse fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ne gerek var ? anlamaya yani. onlar bizi anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreTHEBerserker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Asteroth niye bana küfretme ihtiyacı duydun !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 EmreTHEBerserker said: konu şu ki bu kızlar hergün farklı davranıyor . bi gün çok sıcak, yakın öbür gün çok uzak sonra bidaha yakın anlamıyorum dertleri nedir Erkek arkadaşı yoktur.O sırada tabi ilgi gösterecek birine ihtiyaç duymuştur. işte o an sıcak evresi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 EmreTHEBerserker said: Asteroth niye bana küfretme ihtiyacı duydun !! lol nick komik geldi, küfretme gibi bir ihtiyacım falan yok, yanlış anlaşılmasın. "Berzerker" deyince bu geldi aklıma, küfürlüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hahahaha off. HAHAHAHA. lan var ya. HAHAHA. siz olmasaniz. siz olmasaniz bu hayat cok engin ardic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreTHEBerserker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Asteroth said: lol nick komik geldi, küfretme gibi bir ihtiyacım falan yok, yanlış anlaşılmasın. tamam yanlış anlamıyorum ama feci küfretti herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ahahahaha abi ben o kadar küfrettiğini hatırlamıyodum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 zauhahaha video oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreTHEBerserker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 konu öyle bi daaaldıki yok böyle bişey allahım allahım .. . .süper :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kızlar anlanmaz sevilir. Anlamaya çalışırsan 60-70lerde belki başarılı olurusnda o zamanda işe yaramayan bir başarı olur o yaşta. Artı heba edilmiş bir hayat. Sen en iyisi don juan ve kazanova gibi kişilikleri incele, ders al:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 genç kızlarla stajınızı bi an önce yapın. daha kadınlarla uğraşıcaksınız. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Anlasanda bir şey değişmiyor anlamasanda. E ozaman ne kasıosun. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 antik yunanlılar boşuna gay gay takılmamış , en ideal ilişki gay ilişki die. Kızları anlayamiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mortis said: antik yunanlılar boşuna gay gay takılmamış , en ideal ilişki gay ilişki die. Kızları anlayamiosun. Slm A(s farketmez) l? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mortis said: antik yunanlılar boşuna gay gay takılmamış , en ideal ilişki gay ilişki die. Kızları anlayamiosun. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kIzlAr uZayLı mI nE yHaAAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sevgili kızlar nasıl olacak? diye bi karikatür vardı 2 hafta önce uykusuzda sanırsam. Bulun onu çoğu şeyi özetliyor, valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Anlamak zor, biz 2 şeyin hesabını yaparken onlar 20 şeyi döndürüyorlar. O yüzden sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Emaleth said: genç kızlarla stajınızı bi an önce yapın. daha kadınlarla uğraşıcaksınız. hehe. bu nasıl bir tehdittir. hayat enerjim kıçıma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mortis said: antik yunanlılar boşuna gay gay takılmamış , en ideal ilişki gay ilişki die. Kızları anlayamiosun. cozmus olayi, ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben de kızları sevmiyorum, selam. ama sevişirlerse o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar