odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bu oyunda orient(doğulu) ile oynama imkanımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yok, Nomad olarak onların binalarını yapıyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ilk defa oynamaya calisiyorum anno serisini. bi turlu dengeyi tutturamadim. ya resource'um fazla olup goldum az oluyo, yada gold fazla resource az. aslinda hepsinin altinda aclik yapip onlarca resource binasi kurmam var biliyorum ama dayanamiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Eninde sonunda fazla ürettiklerini satman gerekiyor, başka türlü tutturamazsın dengeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben bütün resourcelar + da olcak şekilde kuruluyorum. portlarda satışa açıyorum çoğunu yani bi balıkçı külüben fazla olsun ama satışta olsun fazla balıklar. tabi balık gibi şeyleri kendin gidip satma. adamlar geldiğinde alır zaten. rope gördüğünde ise acıma. hemp aban felan çok rahat para yapıyorun öyle fakat çok da abartma sonuçta warehouseun dolunca kazxanç elde edemeden upkeep ödüyor oluyorsun. gerekirse warsihplerine 40 40 üykle ama dolmasına izin verme kaliteli malların. bide trade routelara dikkat et bi small ship 3 tane kargo alabiliyor trade route a 4 mal koyarsan 4.sünü ellemiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Arkadaşlar, Şu kardinallin, sarışın komutanın adasına asker çıkardığı, bizimde adayı korumaya çalıştığımız görevdeyim. Kardinal aşağıya bir kale dikiyor, mancınık olsun asker olsun yıkamıyorum bir türlü binayı. Nasıl iner o kale? Bu noktada başka bir sorun income +400-500 arası oluyor, üstüne üstlük rope fln satıyorum yani ticaret gelirimde oluyor fakat para kazanamıyorum, param artmıyor? Ben bina, askeri birlik dikmedikçe inmiyorda ama yeni asker üretimi için para harcayınca fln sonuçta sıfır2ı görüyorum. Bu neden oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 O kale yıkılmıyor zaten. O kalenin olduğu yerin üstüne small aser doldur sonra yıkılan harbor görevi gelince 10 dakika daha dayanıp adadan kaçacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Peh çok bug buldum ^^ report ettim ubici arkadaşlara nasıl gözden kaçırmışlar anlamadım 1- Graphic hatasi 2- Yazı hatası 3- Bina resource üzerindeyken resource yokmuş gösteriyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 O Buglarıbırak, asıl bug şurda; 1000 kişiyle 1500g vergi alırken şu an 2.084 kişiyle 954 g vergi kazanıyorum. Oyunda vergi kazancı gittikçe düşüyor mu ne? Hayır vatandaşların seviyelerde düşmedi, sadece nüfusu arttırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 zlorwf said: O kale yıkılmıyor zaten. O kalenin olduğu yerin üstüne small aser doldur sonra yıkılan harbor görevi gelince 10 dakika daha dayanıp adadan kaçacaksın Sağol =) Sonunda geçtik bölümü... Şimdi sonraki bölümde düşen vergi problemiyle boğuşuyorum. Edit: Aha oyun benimle dalga geçiyor. 2787 kişide vergi gelirim 655 Sonra yıkıyorum evleri 1100 kişide vergi gelirim 1.310 Ha, bu arada 2787 kişide de, 1100 kişide de halkın TAM olarak ihtiyaçlarını karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bilemiyorum fakat her house un upkeepi varya onu direk vergiden düşüyor olabilir mi bi ihtimal? o oyun mekaniğidir bence ki zaten 2800 kişi neden yaparsın bi fikrim yok :P bide insanları ecstatic mi yapıyorsun? happy yada ecstatic değllerse ev dolmaz. ecstatic yada happy iseler de gelirin az olur.. yani aklında bulunsun evlerin boş duruyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Apis said: O Buglarıbırak, asıl bug şurda; 1000 kişiyle 1500g vergi alırken şu an 2.084 kişiyle 954 g vergi kazanıyorum. Oyunda vergi kazancı gittikçe düşüyor mu ne? Hayır vatandaşların seviyelerde düşmedi, sadece nüfusu arttırdım. Vergi seviyesini oynatmamışsındır herhalde? Bir de, insanlar mutsuzken daha az vergi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oyunda 3. lvl adamlar geldikten sonra bi anda ihtiyaçlar artıo karşılıyamıorum. güzel oyun olmuş eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 lethe 2800 kisi yapmak kotumu ? :p. ben mesela ancient warehouse yapmaya calisiyodum 1190 noblemen falan istiyodu. ve sistemi yanlis anlamadiysam nufusun tamami asla tamamen gelismiyo. hep alt siniflarda kalan oluyo. bunu yanlis anlamis olabilirim. ben noblemanlerinde ihtiyaclarini karsilayabildim ama bi savasta bittim hemen. savas sistemini hic begenmedim yalniz. lafta gemiler uzerine kurulu bir oyun ama gemiler savasta cok az etken, anca trade gemilerini korumaya yariyor. neyse iste boyle karisik bi postta aci deneyimlerimi yazdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Evet, nüfusun tamamını en üst seviye yapmak yok. Lumberjack'te veya Stone Quarry'de Nobleman çalıştırmak garip olurdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nobleman calistirma fikri bile yeterince garip ki zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Para akışı olayını çözemedim bir türlü, Patricianlar gelince denge çok fena bozuluyor. +500'lerden, bir anda -300'lere iniyorum, neden olduğunu da anlamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Şimdi o durum şundan kaynaklanmakta. Oyundaki aptalca şey eğer bir sınıfın ihtiyaçlarından sadece biri bile %50-75 olsun (diğer ihtiyaçlar %100 karşılansın), bir sınıf altın yarısı kadar vergi veriyorlar. Yani 500 citizen 500 patriarchtan 2 kat daha vergi veriyor durumu gerçekleşiyor.Bu sebepten ötürü halk sınıf atlatmadan dikkatli olmak lazım, ihtiyaçlar tamamen karşılanmadan kesinlikle sınıf atlamaya engel olunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ascension of Rights'ı kapatacaksın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bu quartzı nasıl çıkarıcam çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Orient'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Evet sınıf atlanması kontrollü olması lazım, vergi barını açık yeşil yaparsanız yavaşlıyor, sarı yaparsanız sınıf atlamıyorlar, bunu avantajınıza kullanırsanız parayı dengeleyebiliyorsunuz. Ben birde başka adada sırf peasant şehri vs kuruyorum sırf para için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 lol.. o başka ada muhabetini bence bilerek engellemiolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 En sağlam para orientten geliyor. Dates, Milk + Carpet = +500 civarı gold geliyor orient köylerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 İyi oyunmuş abi bende yeni sardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar