Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno 1404

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

ben bütün resourcelar + da olcak şekilde kuruluyorum. portlarda satışa açıyorum çoğunu yani bi balıkçı külüben fazla olsun ama satışta olsun fazla balıklar. tabi balık gibi şeyleri kendin gidip satma. adamlar geldiğinde alır zaten.
rope gördüğünde ise acıma. hemp aban felan çok rahat para yapıyorun öyle fakat çok da abartma sonuçta warehouseun dolunca kazxanç elde edemeden upkeep ödüyor oluyorsun. gerekirse warsihplerine 40 40 üykle ama dolmasına izin verme kaliteli malların.

bide trade routelara dikkat et bi small ship 3 tane kargo alabiliyor trade route a 4 mal koyarsan 4.sünü ellemiyorlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar,

Şu kardinallin, sarışın komutanın adasına asker çıkardığı, bizimde adayı korumaya çalıştığımız görevdeyim.

Kardinal aşağıya bir kale dikiyor, mancınık olsun asker olsun yıkamıyorum bir türlü binayı. Nasıl iner o kale?

Bu noktada başka bir sorun income +400-500 arası oluyor, üstüne üstlük rope fln satıyorum yani ticaret gelirimde oluyor fakat para kazanamıyorum, param artmıyor? Ben bina, askeri birlik dikmedikçe inmiyorda ama yeni asker üretimi için para harcayınca fln sonuçta sıfır2ı görüyorum. Bu neden oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

zlorwf said:

O kale yıkılmıyor zaten. O kalenin olduğu yerin üstüne small aser doldur sonra yıkılan harbor görevi gelince 10 dakika daha dayanıp adadan kaçacaksın

Sağol =) Sonunda geçtik bölümü...

Şimdi sonraki bölümde düşen vergi problemiyle boğuşuyorum.

Edit: Aha oyun benimle dalga geçiyor.

2787 kişide vergi gelirim 655

Sonra yıkıyorum evleri

1100 kişide vergi gelirim 1.310

Ha, bu arada 2787 kişide de, 1100 kişide de halkın TAM olarak ihtiyaçlarını karşılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bilemiyorum fakat her house un upkeepi varya onu direk vergiden düşüyor olabilir mi bi ihtimal?
o oyun mekaniğidir bence ki zaten 2800 kişi neden yaparsın bi fikrim yok :P
bide insanları ecstatic mi yapıyorsun? happy yada ecstatic değllerse ev dolmaz. ecstatic yada happy iseler de gelirin az olur.. yani aklında bulunsun evlerin boş duruyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

O Buglarıbırak, asıl bug şurda;

1000 kişiyle 1500g vergi alırken şu an 2.084 kişiyle 954 g vergi kazanıyorum.

Oyunda vergi kazancı gittikçe düşüyor mu ne?

Hayır vatandaşların seviyelerde düşmedi, sadece nüfusu arttırdım.

Vergi seviyesini oynatmamışsındır herhalde?
Bir de, insanlar mutsuzken daha az vergi veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lethe 2800 kisi yapmak kotumu ? :p. ben mesela ancient warehouse yapmaya calisiyodum 1190 noblemen falan istiyodu. ve sistemi yanlis anlamadiysam nufusun tamami asla tamamen gelismiyo. hep alt siniflarda kalan oluyo. bunu yanlis anlamis olabilirim. ben noblemanlerinde ihtiyaclarini karsilayabildim ama bi savasta bittim hemen. savas sistemini hic begenmedim yalniz. lafta gemiler uzerine kurulu bir oyun ama gemiler savasta cok az etken, anca trade gemilerini korumaya yariyor. neyse iste boyle karisik bi postta aci deneyimlerimi yazdim :p
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi o durum şundan kaynaklanmakta. Oyundaki aptalca şey eğer bir sınıfın ihtiyaçlarından sadece biri bile %50-75 olsun (diğer ihtiyaçlar %100 karşılansın), bir sınıf altın yarısı kadar vergi veriyorlar.

Yani 500 citizen 500 patriarchtan 2 kat daha vergi veriyor durumu gerçekleşiyor.Bu sebepten ötürü halk sınıf atlatmadan dikkatli olmak lazım, ihtiyaçlar tamamen karşılanmadan kesinlikle sınıf atlamaya engel olunmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...