PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sparkcaster said: 1 i de oynamadım 2 yi de, allahım nasıl dayanıyorsunuz şu oyuna me2 çıkana kadar şöyle laflar hiç yoktu lan piyasada me gayet güzel oyundu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Az kaldı. ÇOK SEVDİM ÇOOK http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100909151631/masseffect/images/6/6d/Jack_Mugshot.png Oğlum rahat dursa tatilde oynıycam ama çift el dalıyor kontroler'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 markafonide me2 10 liraymıs kanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sostizm said: Az kaldı. ÇOK SEVDİM ÇOOK http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100909151631/masseffect/images/6/6d/Jack_Mugshot.png Oğlum rahat dursa tatilde oynıycam ama çift el dalıyor kontroler'a. jack in 6 feet den uzun olması da enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hakkat ha hiç büyük durmuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YFCZMEwl_K8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ekşiden alıntı :) çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 said: meğer uzay mekiğinde kızlar teklif ediyormuş. hemen koştum kazan dairesine. tali'ye yanaştım. kazan dairesi ayrıca biraz önce ilk oyunu bitirdim. hakkaten iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mass effect 1 daha mı güzel?2 yi bitirdim de 1 i hiç oynamadım.Tavsiye ederseniz oynayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bence 1 daha iyi bir rpg. aksiyon 2 de daha iyi gibi. bence hikaye için 1 mutlaka oynanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 1 karakterler hariç her açıdan çok daha iyi, kesinlikle oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bir bence daha kotu. En begenmedigim sey birbirinin kopyasi olan mekanlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 birbirinin kopyası gameplay, karakterler baymadı da mekanlar mı baydı ? AİLEVİ PROBLEMLER THE ANİMATED SERİES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Karakterler konusunda Bioware oyunlarini genel olarak cok basarili buluyorum zaten. ME2 ve DA2'nin(evet 2!) en begendigim yonu de karakterler. Oynanis konusunda ise oyunun bence eksikleri var ama ME1'e tercih ederim. ME1'in oynanis sistemi RPG ve shooter arasinda cok kotu bir noktada duruyordu bence. ME2'de shootera kaymalari iyi olmus. RPGye kaymalarini tercih ederdim ama ilk oyundaki gibi ortada kalmasindan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 neyse bu tarz şeyleri açık açık söyleyebilmen büyük medeni cesaret tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şu sayfaya bakmak yeterli dumbing down derecesini görmek için. vegas 2'de daha fazla zırh çeşidi var. ha bir de, me2 hayatımda oynadığım muhtemelen en kötü shooting'e sahipti. silah çeşidi de 15 yıllık shooter'lardan azdı. bunu dedikten sonra me2'ye alt+tab'lıyorum, şu arrival ve kasumi'yi oynayayım da iki günde iki bioware oyunu bitmiş olsun. dün de da2 act 3'ü bitirdim nihayet heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hmm buda bitti ilkine gore daha fazla aksiyon vardi hikaye onun gibi olmadigi icin baydim hafiften ama genede iyi.. oyun bitti ama benim merak ettigim bazi dlc ler var ornegin shadow dealer olayi. geride donemiyorum simdi. saveler var ama gecmise dayali. onlari gormek icin gecmisemi gitmem lazim save kullanip. herkes oldu cunku. kimse sag kalmadi oyunumda benim :) gezegen scan olayi bayikti cok. gereksiz buldum gidip kendim arasam ilkindeki gibi daha keyifli olabilirmis. ilki action adventure rpg gibi birseyken bu direk action %80 adventure %20 olmus. turune gore guzel. iki oyunun birbirinden farkli tur gibi olmasida acaip. neyse begendim be... cufcuf to 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 herkes öldüyse oyunun %75'ini oynamayıp geçmişsin, kalan %25'i de en zayıf kısımları oyunun. dlc'lerin finale başlamadan önceki yerden devam ettiriyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 tekrar son bolumu oynadim secimi farkli yaptim yasattim sheppardi falan. miranda dingili birde samara gordum. son svasta oluyorlar abi ? jack daha baslamadan oldu favorimdi. lazerden gitti normandy icinde. 5-6 karakter loyal oldu hepsini buldum sonrada daldim collector base e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 oynamadigimi soyledigin o %75 neler ? 20 saattir oynuyorum ya :D casualde oynuyorum savaslar kolay. sevmiyorum zaten bu tip actionu fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hah simdi oldu tamam. sonunda ilkinde collector base i patlat secince herkes oluyor simdi olmedi sheppard falan devam edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 character side quest'lerin hepsini atlayıp geçmişsin veya bir kısmını eksik yapmışsın herhalde, bende kimse ölmedi. buraya diğer yazanlarda da benzer durum gözledik. öldü diyenler en az playtime yazanlar. :p bende 60 saat vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hmmm ok anladim. side questlerin hepsini yapmadim evet. dedigim gibi 5 kisi loyal di. gerisi degil. loyal olmasi icinde onlari yapmak gerekiyor zaten. ok onemli degil ana hikaye onemli benim icin. sidequestlerini yaptigim elemanlarin hikayeleride aman aman degil zaten. thx. dlc lerden : kasumi arrival overlord shadow dealer bunlari demisler oynayin diye nette gerisi dandini sanirim. bu dordunun icinde hangisi sence? mass effect 3 e gecmek istiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 overlord'u oynamadım, shadow dealer iyi. arrival üçüncü oyuna bağlıyor doğrudan, onu oynamazsan eksik kalır ana hikaye. bence zorunlu. kasumi yan karakter ama yan karakterleri sallamadıysan çok gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kasumi bitti simdi, evet tiplerin hikayeleri beni sarmiyor pek. ana hikaye guzel ona dayali yollar tatmin edici. shadow dealer merak ediyorum 1 den beri birde arrival tamamdir. thx. not : shadow dealer - shadow broker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar