Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e belliydi adamların "ana şepırd öldü mü?!" üzerinden oyun hakkında konuşulmasını sağlamaya çalıştıkları, videoda kanıt namına birşey yoktu. sonra kendileri de ima etti hayatta olduğunu zaten.
Mesaj tarihi:
e3 ten çıkan son gameplay videolarında var zaten orda "aa ama sen ölmüştün" diyorlar npcler, demekki adamın görevi icabı öyle birşey gerekmiş geçici olarak publice "öldü bu" ilanı yapmışlar, işte polisiye dizilerde felan hep olur ya :)

tam sebebini zaten oyun çıkınca öğreniriz nedir ne değildir.
Mesaj tarihi:
said:
Med packs have been done away with entirely for Mass Effect 2. Rather than having to heal yourself and your party members constantly, an auto-regeneration system has been put into place. Take cover for a few seconds and your health will go back to full.

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/mrbeanfacedesk1.gif
Mesaj tarihi:
oha action man yapıcaklar oyunu :(

ben sniperdım (infiltrator) bide, benim olayım take cover lan.. zaten tek atışta geth in en büyük robotları (Juggernaut ve Prime) alıyorduk rahatça pof
Mesaj tarihi:
ben oyunu yarıda bırakmıştım. patch yüklemezsem o özellik gelmez di mi? sdsfs

aa mass effect2 imiş bu iyi bari. yine de editlemiyorum mesajımı doya doya gülün failıma sdf
Mesaj tarihi:
ya bence med pec ten daha iyi olur ama tek sartla

ole bir AI yapicaklarki o cower i aldirmiycak surekli ensende olucak

o zaman kabul, hatta veteranda bile asiri kolay olan ilk oyundan daha zor olur

ama ilk oyundaki gibi 3 saat cowerda dursam bile beni aramaya cikmiyan AI ile yalan olur bu olay
Mesaj tarihi:
heh sırf xboxcılar ağlamasın diye yapmışlar zaten bunu. AIyi geliştirirlerse istan eder xboxcılar "saniyede 10 adam öldüremiyorum çok zor :(" diye.

arcane said:

Genelde çocuğunun xbox oynayışını gözlemleyip ertesi gün ofiste izlenimlerini innovasyon naralarıyla sunan designerlar.

gahahah süpermiş bu
Mesaj tarihi:
herkes x-box x-box demiş durmuş da, böyle birşey koyuyor olmalarının bir nedeninin mmorpg'ler olduğunu düşünüyorum.

mmorpg'lerde sürekli health regen oluyor (özellikle out of combat). mmorpg'lere alıştıktan sonra normal rpg'lerde iki saniyede bir medpack basıp durma sistemi tuhaf geliyor.
Mesaj tarihi:
yok tam tersine mmorpg'lerde healing fosur fosur basmadan hiçbirşey yapamıyorsun düz mob filan kesmiyorsan.

tek yorumum konsollarda nişan almak filan daha zor diye böyle kolaylıklar yapıyorlar ama pc için overkill oluyor. ben medpack harcamadan bitirmiştim oyunu, işin komiği efektif olarak ihtiyacım bile yok yani ne regen'e ne de medpack'e heh.
Mesaj tarihi:
*oyun kolay olsun ki çoluk çocuk kim varsa satabilelim*

bkz fallout 3:

dlclerinde suratımıza aniden patlayan booby traplerin çoğunun kaldığıldığı yegene oyun :p
  • Yeni Oluştur...