Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

e3 ten çıkan son gameplay videolarında var zaten orda "aa ama sen ölmüştün" diyorlar npcler, demekki adamın görevi icabı öyle birşey gerekmiş geçici olarak publice "öldü bu" ilanı yapmışlar, işte polisiye dizilerde felan hep olur ya :)

tam sebebini zaten oyun çıkınca öğreniriz nedir ne değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Med packs have been done away with entirely for Mass Effect 2. Rather than having to heal yourself and your party members constantly, an auto-regeneration system has been put into place. Take cover for a few seconds and your health will go back to full.

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/mrbeanfacedesk1.gif
Sosyal ağlarda paylaş

heh sırf xboxcılar ağlamasın diye yapmışlar zaten bunu. AIyi geliştirirlerse istan eder xboxcılar "saniyede 10 adam öldüremiyorum çok zor :(" diye.

arcane said:

Genelde çocuğunun xbox oynayışını gözlemleyip ertesi gün ofiste izlenimlerini innovasyon naralarıyla sunan designerlar.

gahahah süpermiş bu
Sosyal ağlarda paylaş

herkes x-box x-box demiş durmuş da, böyle birşey koyuyor olmalarının bir nedeninin mmorpg'ler olduğunu düşünüyorum.

mmorpg'lerde sürekli health regen oluyor (özellikle out of combat). mmorpg'lere alıştıktan sonra normal rpg'lerde iki saniyede bir medpack basıp durma sistemi tuhaf geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yok tam tersine mmorpg'lerde healing fosur fosur basmadan hiçbirşey yapamıyorsun düz mob filan kesmiyorsan.

tek yorumum konsollarda nişan almak filan daha zor diye böyle kolaylıklar yapıyorlar ama pc için overkill oluyor. ben medpack harcamadan bitirmiştim oyunu, işin komiği efektif olarak ihtiyacım bile yok yani ne regen'e ne de medpack'e heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...