Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 önce öldü diyip sonra yok lan şaka demeleri de iyiymiş ama :p savelerim duruyodum umarım, çabuk gelsin oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o dediğini oyun içinde yapmaları lasımdı sanki ama o kadar klişe bi mevzu ki oyun çikmadan yaparak hem kendileri rahatladı hem oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 daha video çıkmadan şirketten adam söylemişti ölmediğini zaten, millet neden kandı ilk videoya onu da anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 iiki saklamışım saveleri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sam said: daha video çıkmadan şirketten adam söylemişti ölmediğini zaten, millet neden kandı ilk videoya onu da anlamış değilim. video'ya kanmak ne demek yaw? bu sneak-peak'e de mi inanmayalim simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 e belliydi adamların "ana şepırd öldü mü?!" üzerinden oyun hakkında konuşulmasını sağlamaya çalıştıkları, videoda kanıt namına birşey yoktu. sonra kendileri de ima etti hayatta olduğunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 e3 ten çıkan son gameplay videolarında var zaten orda "aa ama sen ölmüştün" diyorlar npcler, demekki adamın görevi icabı öyle birşey gerekmiş geçici olarak publice "öldü bu" ilanı yapmışlar, işte polisiye dizilerde felan hep olur ya :) tam sebebini zaten oyun çıkınca öğreniriz nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 said: Med packs have been done away with entirely for Mass Effect 2. Rather than having to heal yourself and your party members constantly, an auto-regeneration system has been put into place. Take cover for a few seconds and your health will go back to full. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/mrbeanfacedesk1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ULAN İNSAN REST UNTİL HEALED KOYAR BE WARHAMMER YAPTILAR BUNUDA ALLAH KAHRETMESİN FFFFFFUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 of cidden çok kötü olmuş, zaten ölmek imkansızdı dune kurdu hariç. ammo bitmemesi yeterince kolaylaştırıyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha action man yapıcaklar oyunu :( ben sniperdım (infiltrator) bide, benim olayım take cover lan.. zaten tek atışta geth in en büyük robotları (Juggernaut ve Prime) alıyorduk rahatça pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hi2u CoD4 hangi sivri zeka buluyor boyle icatlari cidden merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Genelde çocuğunun xbox oynayışını gözlemleyip ertesi gün ofiste izlenimlerini innovasyon naralarıyla sunan designerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 arcane said: Genelde çocuğunun xbox oynayışını gözlemleyip ertesi gün ofiste izlenimlerini innovasyon naralarıyla sunan designerlar. ahaha win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 zuahaha süper yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ben oyunu yarıda bırakmıştım. patch yüklemezsem o özellik gelmez di mi? sdsfs aa mass effect2 imiş bu iyi bari. yine de editlemiyorum mesajımı doya doya gülün failıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya bence med pec ten daha iyi olur ama tek sartla ole bir AI yapicaklarki o cower i aldirmiycak surekli ensende olucak o zaman kabul, hatta veteranda bile asiri kolay olan ilk oyundan daha zor olur ama ilk oyundaki gibi 3 saat cowerda dursam bile beni aramaya cikmiyan AI ile yalan olur bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 gelismis ai'si olan oyunlar xbox'i birak, pc'de bile tutmadigi icin ai'yi o kadar da gelistireceklerini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 heh sırf xboxcılar ağlamasın diye yapmışlar zaten bunu. AIyi geliştirirlerse istan eder xboxcılar "saniyede 10 adam öldüremiyorum çok zor :(" diye. arcane said: Genelde çocuğunun xbox oynayışını gözlemleyip ertesi gün ofiste izlenimlerini innovasyon naralarıyla sunan designerlar. gahahah süpermiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 herkes x-box x-box demiş durmuş da, böyle birşey koyuyor olmalarının bir nedeninin mmorpg'ler olduğunu düşünüyorum. mmorpg'lerde sürekli health regen oluyor (özellikle out of combat). mmorpg'lere alıştıktan sonra normal rpg'lerde iki saniyede bir medpack basıp durma sistemi tuhaf geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yok tam tersine mmorpg'lerde healing fosur fosur basmadan hiçbirşey yapamıyorsun düz mob filan kesmiyorsan. tek yorumum konsollarda nişan almak filan daha zor diye böyle kolaylıklar yapıyorlar ama pc için overkill oluyor. ben medpack harcamadan bitirmiştim oyunu, işin komiği efektif olarak ihtiyacım bile yok yani ne regen'e ne de medpack'e heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 coğu mmorpgde out of combat hp regen oldukca fazla, yanı wowdada wardada healer olmıyan classlar düşük downtime'larla npc kesebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 konu ooc heal degil ama burada degil mi? combat sirasinda cover alip fullenmek diyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 *oyun kolay olsun ki çoluk çocuk kim varsa satabilelim* bkz fallout 3: dlclerinde suratımıza aniden patlayan booby traplerin çoğunun kaldığıldığı yegene oyun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar