Sylian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Abi rpg kavramınız farklı sizin o zaman, oyunda karakterinin rolünü yapabiliyor musun? Evet, ME 2'deki seçenekler çok tatmin edici en azından dragon age gibi her seçeneğin sonucunun tıpatıp aynı olması durumu azdı. E o zaman bu oyun RPG'dir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 e nerdeyse her oyun rpg o zaman sonuçta karakterin rolünü yapıyoruz çoğunda ha evet seçenekler konusunda haklısın da me1 deki rezaletten çok da uzak değil diyalog kısmı yanlış anlaşılmasın me1i bayıla bayıla 3 kere bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 şimdi mass effect 1 i oyna mı diosunuz. 2nin başında olaylar fln özet geçmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 1'i oyna. Özet geçmiyor. Direk ME2'ye başlarsan anlamazsın. Ayrıca ME1'i 2'den daha çok beyendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 1 de miranda var mı miranda ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Şu mineraller için bir hile var mı? Oyundan bezdirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Yakıştıramadım hiç, gerekli upg. ler için mineral kolay toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya bir kaç trailer seyrettim. şu shepherd kim? yani kendi karakterimizi kendimiz yaratmıyor muyuz? ille bununla mı oynıycaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oyunda mouse sensitivity ayarlanmiyor mu yahu? ME 1'in portlanmasi hakkinda daha once soylediklerim icin demiurge'den huzurlarinizda ozur diliyorum, meger onlar olmadan Bioware Journal icin hotkey eklemeyi akil edemeyecek insanlardan olusuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 galiba anladım. sanırım tipi değişsekde shepherd oluyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 background, karakterinin sınıfı, skilleri, davranışları, hepsini sen seçiyorsun normal rpg gibi. shepard sadece seslendirmelerde kullanılmak için sabit bir soyadı. ismini bile sen belirliyorsun yoksa. npc'ler konuşurken şepırd diye sesleniyor sadece. ve evet me1 oynanmadan bu oyunun %75'i anlaşılmaz. oynanırsa da oyundan kat kat fazla keyif alınır. fellowship'i okumadan two towers'a atlamaktan farkı yok aksi takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tabi canim, mordor kapisinda elinde yuzukle mal mal dolasmaya benzer bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 arcane said: Şu mineraller için bir hile var mı? Oyundan bezdirdi. gezegen başına 20+ probe harcayan tek ben mi varım acep ehah bu sistemi akıl eden designerı masayla dövesim var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 rofl evet masayla dövmek lazım cidden, ben de en az 15 probe harcıyorum. upgrade için materyal var ama satın alacak para kalmadı. mantık zaten mükemmel, 15000 gemilik geth donanması tarafından korunan gezegeni bahçede petrol arar gibi sömürdüm. daha da güzeli jüpiter'den büyük gezegenin tümünü iliğine kadar kurutursam ancak 10 tane tüfeğin mermisine teknoloji çıkıyor. eski oyunda sadece bir noktaya inip o bölgenin madeni bulunuyordu, düşman varsa da savaşmak gerekiyordu. yeni sistem B-E-R-B-A-T. kim düşündüyse norak ile ikea'da buluşturmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 probe olayi daha bayik olsada mako dan bin kat daha iyi ve gercekci aptal aptal maden arayip para aliyroduk bir onceki oyunda yeni galaksi haritasi, upgradeler, zirhi ozellestirebilmek, her mission sonrasi broekrda saatlerce silah satma derdinin gitmesi filan begendim ben cogu yeniligi normandy de guzel olmus, EDI cok tatli :3 diragin age de zibilyon tane side quest yaptim sadece 3 tanesinin sonunda ne oldugunu oyun bitince gorebildim, burda ilk oyunda aldigim akrarlar alakasiz alakasiz yerlerde karsima cikiyor cok hos olmus :3 wiki yi acip "bu herif kimdi lan? haa ben bunu oldurmemistim" filan yaptigim oldu baya, salaklar 3-4 onemli kararin gecicegine soylemsiti press release de ama zibilyon tane geri donen ve paragon oynadigim icin "I owe you sepirdd" diye tesekkrue gelen baya side mission ME1 karakteri var ki daha citadel e gitmedim combat asiri kolay, direk insanity de basladim yer yer zorluyorda ama hard dan cok normalin ustu bir zorluk, oyunun en piskopat zorlugunun bu kadar kolay olmasi sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Norak said: arcane said: Şu mineraller için bir hile var mı? Oyundan bezdirdi. gezegen başına 20+ probe harcayan tek ben mi varım acep ehah bu sistemi akıl eden designerı masayla dövesim var cidden. aynen ben de :p poor diyene kadar saliyorum da poordan sonra 2-3 tane daha probe atip terkediyorum gezegeni deplete edene kadar sallasam 30u da gecer de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oyunda sayısal değer olmaması çok kötü olmuş bence, onun dışında 15 tane probe atmaya gerek yok her gezene oyun sonunda ne yaptım ben dersiniz yoksa, bütün zengin gezegenleri moderate veya poor olana kadar arasanız oyun sonunda bütün upgradelerle birlikte yine resource kalıyor. vanguard oynuyorum şu anda pek zevk vermiyor denemenizi tavsiye etmem. gerçi ilerde çoşuyordur belki görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oyunda o mineral olayinda tek sikintiyi element zero'da cektim. digerlerini tap yaparak aradim 100k oldu mineral basina upgradelerin cogunu yapmama ragmen. tap yaparak arayin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 element zero yu genelde yerden topluyoruz zaten asd, galaksideki en zor bulunan madeni hep kutulayıp kutulayıp yerlere koymuşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 haydin Shepard'ları görelim: aha Norak Shepard, orjinal tipten 8 kat daha iyi bence benim adam: http://img442.imageshack.us/img442/3413/masseffect2201001311551.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yalniz oyunda etraftaki konusmalarin yuzde 90'i forum geyiklerine gonderme, Illium'da gezerken kulagima ne takildiysa hepsi ME forumlarindaki tartismalara ayar amacli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben Volkan tipine kiyamadim, benim Black Shepard default tip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yarın gece eve döndüğümde başlıycam anca , heyecan var şimdiden.. karakter aktarımı ile alakalı bi sorum var benim ; ben ilk oyunda soldier bitirdim , karakteri aldığımda yine soldier mı oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ben ilk karakteri aktardığımda classı seçtim diye hatırlıyorum. Yeni yeni classlar geldi zaten, seçtirmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 http://img683.imageshack.us/img683/1220/1264953347490.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar