Disappear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kendi sorumun cevabini buldum :p mirandaya yazarsaniz jack gider koyuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ahahahahahahahahahahaahah nigerian spam mail geldi. LOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 oyun cok kısaymış 14gb görünce 1 hafta idare eder beni demiştim. Oyun ve hikaye 1deki gibi güzel kaliteli, ama quest ve ortam 1 de cok daha iyiydi.Bakalım 3nezaman cıkacak hint bölümünde savelerinizi saklayın yazmışlar. Oyun sonuyla ilgili Bende Jack,grunt ve legion öldü herkesdemi böyle yoksa seçeneklerine göre değişiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ölenler bende garrus miranda samara thane öldü ha birde kelly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Suicide mission'u hiç kimseyi öldürmeden tamamlama imkanınız var, bende hiç kimse ölmedi valla =P şöyle yaptım Legion hack yaptı, miranda ilk lider oldu. Tali'yi gemiye gönderdim. Garrus ikinci lider oldu. Yanıma Moris ve Miranda'yı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oyuna başlamadan tüm spoilerları açtım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bende tayfanın yarısı öldü, hatta romance peşinde koştugum jackin kafaya sutun indi. galaksiyi kurtardım ama mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 turkiyede orjinal gorurseniz haber verin, kapiyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Açıklaması bile yok daha. Dün Mavi Shop'taydım, Cevahir'deki, adamlar ne zaman geleceğini bile bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aralin sitedede ocak yaziyor baska bisey yazmiyor meh turk oyunculugunun basina gelmis en kotu seydir su aral in ciddiyetsizligi sims gibi WoW gibi fila naksip dunya ile ayni gunde cikarmaya ozen gostersin demiyorumda en azindan bari "su gun gelicek" diye bir yazsinalr bir zahmet gerci "wow icin game time card neden gelmiyor?" sorusuna "ya gametime card iki aylik su kadara geliyor, oyunun kendisini satin alinca bir ay cikiyor icinden ole daha ucuza geliyor ondan getirmiyoruz" seklinde epic fail bri aciklama yapmisti calisan kisi, cokta bisey beklememek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bende yarın sabah gibi başlıcam, dragon age gibi herşeyi emerek bitirmek 100+ saat felan sürse oh süper eastore dan download yarıya geldi yaklaşık, şimdik cerberus dlcsinde 1 yeni npc, kullanmak için extra bir araç falan vardı dimi?(edit hammerhead isminde bir hovertank'mış) CE silahları armırları zaten biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 norak boşuna heveslenme maksimum 30 saat sürüyor herşeyle beraber, ama güzel bir 30 saat. gerçi bundan resource toplamayı çıkartırsan 25e kadar bile iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok güzel oyundu hakkaten. 15-16 saat bağladı beni kendine. bitirmeyen bakmasın. ağırşıpoyler assuming control!! tali ile aşk yaşadım hiçbişey görmedim. halbuki ben şepırt ın gözünden görüyorum herşeyi. çok merak ediyodum talinin suit in altında nası bişey var diye. samara jacob thane ve jack i kaybettim. zaten jacob en başta gönüllü oldu ölmeye dedim öl. jack miranda ile kavga ediyo diye ikisini ayırdım jack öldü. thane zaten hastaydı savaşarak ölmesi iyi oldu. samara da saolsun kendini tüketti. hoş kızını öldüremedik ama olsun. sonraki oyunda da kzını alırım yanıma (: kalanlar bana yeter aslında. grunt la garrus saolsunlar çok güldürüyolar beni. Legion yanıma çok geç almama rağmen hemen kaynaştık. miranda zaten benim metres. tali ile ayrılıp kendisiyle ilgilenmek istiyorum. aslında amacım liara yıda aramıza katmaktı. ama kendisine yardımcı olamadım bi türlü. hakkaten o liaranın aradığı observer ı bulan varmı aranızda ???? neyse artık birazdan afterlife a gidip stripper izlerim. ordan vip ye gider dans ve içki. oh nası olsa evrenide kurtarmışım. releasing control... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 BÜTÜN side questleri yapıp heryeri cm cm dolaşınca mı 30 saat? ben bunu yapıyorum çünkü :) yoksa ana questi bitir oyunu sil benim kitabımda oynamak değil ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bitiren arkadaşlar level kaça kadar çıktılar yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 25te bitirdim ben, ve evet bütün side questleri yaptım galaksiyide komple açtım, herkeside aldım guruba ve full paragon bitirdim. ve malesef 30 saat sürdü ki buna resourceların her birinde 400k civarı toplamakta var eezo hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 25 saatte bütün side quest'ler ve upgrade'lerle bitirdim, lvl 27. Ama en kolayda oynuyordum insanity felan deneyeceğim tabii ki onda 35-40 saate kadar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bende sadece miranda gg, iyide oldu zaten sevmiyordum, gerçi ach. alamadım. Orjinalini alınca bir sonraki zorluk seviyesinde deneriz artık. Çok az side yaptım, herkesi topladım, ikisi hariç personal q larını yaptım, kaynak toplamaya baya zaman ayırdım, 25 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 29saat veteran modda lvl 25 bütün görevler ve upgradeleri yaptım, hatta abartmışım maden olayını zero dışında hepsindende 100k vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 oyunun resmi çıkışı 29 January 2010 olmuş sanırım, steamde öyle yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 29 avrupa içindi sanırım, steam ülkeye bakıp öyle listeliyor olsa gerek. ben demin başladım da, bugüne kadar gördüğüm en güzel oyun başlangıcıydı sanırım. :) başlangıç vakumlanmış normandy güvertesine girince "vışşş" oldum ehu. bir de lazarus olayı süper, ben fifth element'teki gibi yapacaklar sandım atmosfere girip yanmaya başlayınca ama korumuş aslanım titan mark ix zırh. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Son görev ve tayfalarla ilgili Son görevde tayfalarımızın ölmesi neye göre belirleniyor? Bende daha relayden geçtikten sonraki sinematikte Jack'le Legion öldü yani benim kontrolümde bile değildi olay. Gemiye indikten sonra kimse ölmedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 gemi upgradelerini yapman lazım jackin falan ölmemesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sonla ilgili legion hack yaptı,2. grubun başınada mordini verdim ilk buluşmada kapıyı kapatırken legion yattı,tekrar grub kurduk mürettebatı kertenkeleye emanet edip yolladım,uçan sivrisineklerden koruması için mirandayı seçtim,2. grubun başınada garusu verdim.Son savaştan sonra benim grubumda olan grunt yıkıntıların altında kaldı,jack 2. takımdaydı oda birtürlü yatmış göstermedi.Bi grunta üzüldüm delikanlı adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Tamamen seçimlerinize bağlı, ben mirandayı sürekli dışladım mesela öldü oda. Bir önceki sayfada örnek var mükemmel setup için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar