Sylian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 EA store'dan da alabilirsin, Türkiye için steam'den daha ucuz oluyor %25'lik indirim kodunu girmelisin tabii; VoucherCodes.com25% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 baktım kod vermedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kim warez muhabbeti yapmış? külliyen yalan! sadece hızlı kargo şirketlerimiz var .. o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 xbox'ta oynamaya calisiyorum ama inatla mass effect 1 savelerimi gormuyo. ben hard diskte goruyorum, ama oyunun import araci inatla yok diye kafayi yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 On dakikaya oynuyor olucağım :F Çok heyecanlı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ahahahaha bu ne ya resmen citadeldeki her dükkana reklam verdim paragon saolsun, nereye girsem i'm commander shepherd and this is my favorite shop in citadel diyo aheah spoiler yaptım da, spoilerlık bişi değil be her rpgde discount isteme var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 SPOILER YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ahaha xD. Spoilerlık birşey yazmamış be adam :D Oyunu birkaç saat oynadım. Spoilerlık birşeye girmeden hafif bir değerlendirme yapabilirim. Bugün Mass Effect 1'i ileri bir saveden oynayıp tekrar bitirmiştim. Taze taze karşılaştırma yapayım :D Oyunun tadını kaçırmadan, spoilera girmeden minik bir değerlendirme yapayım dedim Oyunu yüklemeden önce inventory sisteminin gitmesine kızmıştım. Ama işin reklamını yapmadıkları kısımları olayı kurtarıyor. En azından ilk görevlerde, büyük kapışmalardan önce silah değişimi yapabileceğiniz armoryler bulabiliyorsunuz. İlla silah değiştircem diye inat ettiğim durumlar için rahatlatıcı bir olay oldu. Tabi inventory gittiği için silahlarla ilgilenilmiyor. 1'de daha güçlü eklenti, daha güçlü silah ararken burda olay daha iyisini bulmak arayışından çıkmış. Bunun yerine gemideki labdan upgradeler alıyorsunuz. Ben şahsen kendi silahlarımı, inventoryimi kendim kurup düzenlemek isterdim. Uzay keşif olayları eğlenceli hale gelmiş. Geliştirilmiş. Makoyla işkence saatleriyle karşılaşmadım. Mermi değiştirme olayı aksiyon perspektifinden bayağı taktiksel hale getirmiş. Yinede "ben hikayeyi okur geçerim arkadaş" demiyorsanız hardda başlamanızı tavsiye ederim. Siper üzerinden atlamalar, takım üyelerinin hemen ölmeyişleri, siper ve yetenekleri zekice kullanmaları savaşları zevkli hale getirmiş. Zırh ve kıyafetleri özelleştirebilme güzel olmuş. Kurgu ilk oyundan daha sürükleyici geldi nedense. Karşılaşılan karakterlerde daha ilginç. Sonuç olarak aylardır güzel oyun çıkmadı. Hikaye işlenişi, kurgu, karakter, aksiyon bakımından bu kadar sağlam başka yeni oyun bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya o değil 11 saat oynadım ve uyuyamadım, şu an devam edicem oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aynı durumdayım bende dün geceden beri oynuyorum bırakamıyorum. yanlız silah konusuna gelirsek hem iyi hem kötü, bu kadar oynamama rağmen kaçırmadıysam bi yerlerde hala aynı sniper var elimde. ayrıca birdaha evreni kurtaran ne olsun, bi cerberus la çalışıyorum diye herkes trip atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 terrain buglarindan gina geldi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 simdi soru şu 50 kere sorulmuştur muhtemelen ama inançsız biri olarak sorma gereği duydum tekrar : Mass-Effect 1 "oynamadan" 2 yi oynasam keyifi ne derece azalır? kesin oyna babzi detay ayrıntı var mı diosunuz yoksa , yok olm yae bambaşka bi konu vs (aynı karakterler vs konu geneli aynı aynı evrende geçio ama devam etmio kaldığı yerden gibi gibi? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1 gayet güzel oyun, işte hikaye falan önemli diyorsan oynanması lazım, yok action savaş olsun kimi niye vurduğum önemli değil diyorsan 2.den devam :) oyun sonuçta 3leme (gözleme?) olduğu için tek ana hikaye devam ediyor seri boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Şimdi başlıyorum, heyecan bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ME 1 oynamadan oyun kariyeri geçmemeli bi insanın. 2 çıkmasa bile oynanması zorunlu bi oyun bence ME1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pff gece elektrikler gitmis harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 archangel muhabbetine yarıldım yahu. eski yüzleri görünce çok sevindim. //fizban: spoiler a aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Yolu dnr veya nezihe düşen bakabilir mi acaba satılıyor mmu diye? Varsa fiyatı da söyleyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Arkadaşlar spoiler a dikkat lütfen. moriq, insanlar oynamadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hebe GARRUS özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 spoil e dikkat etmemiş. pardon. bu arada bişeyde sormak istiyorum. 2 dvd oyun. kurdum 11 gb. eksik mi yaptık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 değişik dillerin ses dosyalarını kurmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 moriQ said: spoil e dikkat etmemiş. pardon. bu arada bişeyde sormak istiyorum. 2 dvd oyun. kurdum 11 gb. eksik mi yaptık (: BEnde öyle yaptım ama açamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Quiternoob said: Yolu dnr veya nezihe düşen bakabilir mi acaba satılıyor mmu diye? Varsa fiyatı da söyleyin lütfen. oyun daha çıkmadı ki resmi olarak :) tik - tık 2 26 sında çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Oyun iyi gidiyor, inv sisteminin olmaması serbestliği almış biraz ama yeni şeyler getirmiş. Kafamıza estiğinde silah upg. yapamamamız güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar