Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ikinci oyuna düşük lvl'da başlama olayı

shepard ölüyor cerberus nanomachineleri basıp resliyor diyorlardı hatta lvl kaybını falan ona bağlıycaklar diye sıkıyorlardı /v/ de

yoksa tuttu mu abaw o kadar leş bir harekette bulunmazlar herhalde

Mesaj tarihi:

level kaybini ona baglamiyorlar official olarak, ama evet 2 oyunun arasinda bilinmeyen bir gemi Normandy'e daliyor, Shepard kahramanca milleti kurtarirken geride kalip oluyor, Cerberus bir sekilde Shepard'in cesedi bulup "Project Lazarus" diye 2 sene bir kac milyar credit harcayip bir sekilde (nasil daha belli degil) raise dead atiyorlar

Mesaj tarihi:

LAAAAAAN

abi biraksinlar bu isleri
benim tahmin ettigim versiyon daha iyiydi

madem komplo teorileri olcuak karanlik olucak filan, shephard kendini olu gosterip baglarini koparip outlaw modunda takilicak cerberusla "dusmanimin dusmani dostumdur" hedesinde isbirligi yapicak filan diye dusundum

ama degilmis hem darth vadermis hem 6 milyon dolarlik sepirdmis

http://www.youtube.com/watch?v=HofoK_QQxGc

GENTLEMEN WE CAN REBUILD HIM!

Mesaj tarihi:
hakkaten spoiler koymayıp bozmuşsunuz işi meh. :/

biz yandık ama başkalarını kurtaralım bari. spoiler kullanalım mümkünse ikinci oyunun başlangıcıyla ilgili hususlarda şimdilik.
Mesaj tarihi:
Chucktan hem Sarah hem Casey oyunda karakter seslendirio. Eğer party ye alınıyorlarsa onlardna başkasını almam ki. Chuck The Game fantazisi olur mass effect te :D
Mesaj tarihi:
yok assault rifle yeter zaten de "noone is tougher" filan yazıyordu gameplay ekranında, onu neye dayanarak söylüyorlar herkes bütün zırhları giyebiliyorsa onu anlamadım. hiç tanklık bir ability görünmüyor.
  • Yeni Oluştur...