zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Cuce said: ha bıde konusma seceneklerı daha acıklayıcı olsun, 3 konusmadan bırınde "abı ben bunu demek ıstememıştım ki" demıyelım, alakasız linelarla karsılasmıyalım. Tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Cık olmaz o. ME stili konuşma konsol rpglerinde devrim yarattı, hatta bundan sonra diğer rpg hibridleri de benzer dialog seçenekleriyle gelecek. "Ya abi yüzlerce satır yazı mı okuycaz bas geç işte"ci konsolcu zihniyet sizden daha fazla söz sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 moriQ said: Mass Effect 2 Confirmed for 2010 http://www.beefjack.com/blog/news/360/mass-effect-2-confirmed-for-2010/ bunu 2010 a planladılarsa SWTOR ya bu sene çıkar yada 2011 başka şansımız kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 eet konuşma seçenekleri aşırı saçmaydı. 2-3 kere oynayınca oyunu bütün seçeneklerin nerdeyse aynı şeyi dediğini görüyodun : ) ama güzel oyundu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abı bas gec ok de mesela secenek dıyoki "yapabilicegin birsey var biliyorsun" shepard dıyordki "evet o zaman ne yapman gerektigini biliyorsun oldur kendini!" NOLUYO LAN BI DAKKA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya bi kötü seçenek bi iyi seçenek var. şimdi aşağıda 5-6 tane seçenek gözüküyor, ama 2-3 tanesi iyi, 2-3 tanesi kötü seçenek aslında. hangisinin kötü olduğunu düşünüp ona göre karar veriyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Abi 6 seçenek var. Sağ üstteki good, sağ otra neutral, sağ alt evil. Sol taraf da investigate. Dialogue INNOVASHUN IMMERSHUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 KHaRoN said: Shephard in gemide romance yasadigi karakterlerden birinden olan cocuk fln oluruz muhtemelen. Babamizin/annemizin olumunden sorumlulari arastiririz falan derken... shephard'in da bhaal oldugu ortaya ciksin, donguyu tamamlayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Gavur forumlarında geyiği dönüyor onun a) Shephard çok feci yaralandığı için lvl1e dönüyor b) Hafızasını kaybeden shephard oyunun ortasında gerçek kimliğini öğreniyor c) İkisi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 shepard kendını alkole vermış, bırakıp geri dkonuyomuş "hi I am shepard, and I am a alcholic." en azından tırt amerikan filminin gerekleri yapılmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 saat sabah 10.30 da konuştuunuz konuya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 senımıkonusalımneıstıyosunyanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 video = Mass Effect 2 The Robotların İntikamı? ehuh ana karakteri bencede öldürmezler, çok tutmuş bi karakterdi sonuçta, belki yeni bi karakterle başlayıp oyunun yarısında karşılaşırız en azından grubumuza falan ekleriz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu yaşa gelmişssiniz hala oyun oynuosunuz, cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bence saybörk da olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 axedice said: Gavur forumlarında geyiği dönüyor onun a) Shephard çok feci yaralandığı için lvl1e dönüyor b) Hafızasını kaybeden shephard oyunun ortasında gerçek kimliğini öğreniyor c) İkisi birden şunu yapmak bioware gibi bir firmaya yakışmaz,ne yani KOTOR'da yaptıklarını aynen çok tutmuş bir oyunun devamında mı yapacaklar ? Hafıza kaybetme olayını Bioware bir an düşünmüştür ama sonra,geçti diyip başka bir senaryo yazmışlardır eminim. Diğeri de olabilecek birşey ama sanmıyorum onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 said: BioWare tarafından geliştirilmekte olan Mass Effect 2'nin Alpha aşamasındaki videoları GDC 09'da yayınlandı ve bu videolar da İnternet'e sızdı. Videolardan biri combat sistemini, diğeri ise bir ara sahneyi gösteriyor. PC ve X360 platformları için piyasaya sürülecek yapımın, 2010'nun ilk çeyreğinde çıkacağı tahmin ediliyor. http://www.youtube.com/watch?v=zjQ2CnOplVA http://www.youtube.com/watch?v=tZ-_MGb25xo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 başarısızlıklarını hazmedemeyen Reaperlar 20 gemi yollarlar çok süper gizli silahları vardır bide, dünyadan yola çıkmış filoyla yolda karşılarırlar.. senaryo başlar dındın dırı.. 3. oyundada reaperların merkezine dalarız ana liderleri kimse onu yokederiz biter. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Cuce said: abı bas gec ok de mesela secenek dıyoki "yapabilicegin birsey var biliyorsun" shepard dıyordki "evet o zaman ne yapman gerektigini biliyorsun oldur kendini!" NOLUYO LAN BI DAKKA!!!! o durum rezalet birşeydi. hadi "üzülme canım" olan one-line dialog, sonra "üzülmene gerek yok, ben hallederim herşeyi" gibi birşey olsa neyse de, cüce'nin örnek verdiği gibi abuk dialoglar yaşanıyor. Jadelith said: eet konuşma seçenekleri aşırı saçmaydı. 2-3 kere oynayınca oyunu bütün seçeneklerin nerdeyse aynı şeyi dediğini görüyodun : ) ama güzel oyundu sonuçta o neydi ya? dalga geçmek için felan mı öyle koydular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 abi oyunun ona göre ayarlasınlar. misal gothic IIIte o oyun için level1den başlıyorsun ama gothicIIIteki level 1 adamı gothicIIye götürsen yarım saatte bitirir gibi sdf. gothicIIde daha kılıcı adam gibi sallayamayan bir adamla başlıyorsun, gothicIIIte orcların ortasına koşuyorsun ilk saniye itibariyle ama ikisi de level1 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 E3 http://www.youtube.com/watch?v=4YUjhXgZ0bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 MOAR EKŞIN MOAR GIRİMDARK aman ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ehh bi de ilk oyunda ölen karakterler olmayacak diyorlar, acaba save game mi okuyayacak en baştan direk devam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Save game okur, kotor2deki gibi soru sorulur. Misal Urdnot Wrex ne baba adamdı beaa der npc, sen de dersin ki ama shepard vurdu öldü. Bioware ın bi 4. oyunu yok mu ya şöyle mahşerin 4 atlısını oluşturalım. Sonic rpg vardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Şu polis eskisiyle maskeli kızı verin, eski karakterlerden gerine gerek yok. Ama Şepırt nasıl ölür yahu? Hayır ölmese lvl 40 adamla oyunu koşarak bitirtirmezler adama. Şimdi koca var hiro komandır Şepırttan sonra vasıfsız bir piyada yada sokaktan X kişi olarak bir oyna başlamakta kesmezki adamı? Save saklamaksa hangi save'i? Son Boss dövüşünden önceki save'i mi? Bende o save vardı. Oyunun bir yerinde "aha oyun bitti, ben şuraya save koydum sakla onu" mu dedide ben görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar