Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

HellHound said:

bende beklemiyorum buyuk bir gelisme dialog konusunda, zaten sorun kiclarindan alignment sistemi uydururken dogru duzgun bir parametre belirleyememis olmalari...

"the end justifies the means" bakis acisiyla dupeduz irkcilik arasinda daglar kadar var ama ikisi de renegade

ya aslinda renegade ve paragonun alt basliklari olmasi lazim

sunun kadar bile ayrintili olsa raziyim

MEnin alignment dereceleri nasil daha iyi yapilabilir diye dusunurken ortaya boyle bisey cikti

lawful-corrupt
egaleterian-xenophobic
hero-ruthless seklinde alignmentlar
ortasida ikisinin arasindaki ilimli yaklasimi gosteriyor
liberal mesela lawfulla corruptin ortasi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda hic karmasik degil ya
hatta karakter ornekleri bile verdim
"SAREN GIBI OLACAM BEN AGACTA MAHSUR KALMIS KEDIYI KURTARMAK ICIN 35 ANAOKULU COCUGU FEDA EDICEM EHUEHE" seklinde olaya yaklasmak isteyenler ruthless takilsin mesela

eger cok anlamazlarsa en kotu ihtimal diyaloglarin sonuna alignment aciklamasini koyariz

"Ya bak senin geminin sinyal lambalari yanmiyo ama 50 credit corba parasi at hallederiz"[CORRUPT]

gibi
Sosyal ağlarda paylaş

iyide viktor burada zar zor oyun cikartan dogu avrupali sirketlerden bahsetmiyoruz ki

oyun dunyasinin en "gral" sirketlerinden ea(bioware) AAA title oyun cikariyor

bilmiyorum yani masraftan pek kacinacaklarini zannetmiyorum

su ana kadar ozellikle seslendirmede hic masraftan kacinmadi adamlar cunku =P
Sosyal ağlarda paylaş

yazar kısmının diyalog yazabilmesi
hedef kitlenin yazılanları okuması

bi de kısıtlama biraz da haklı

dandirik npc lerdeki üç beş diyalog değil oyundaki seslendirmelerin yarısını oluşturan ana karakterin diyaloglarının belkide tekrardan yapılması/kaydedilmesi

edit: çok güldüm şu shopa ahah

http://img39.imageshack.us/img39/9382/1262004783202.png
Sosyal ağlarda paylaş

evet orası öyle ehue

bi de biraz da şöyle düşünmeye başladım ben. biowarein me1 üstüne "geliştirebileceği" şey çok fazla yoktu. o yüzden biraz da üstünde çalışılmış havası vermek için olabilir böyle şeyler

şu ammo clip olayına başka bi açıklama getiremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

lorelol degil kartus olayi
heatsink lorelol biraz

ilk oyunda codexde sey diyordu

silahlar cok gelismis hede hodo particle accelerator hede hodo

kartus bildigin metal bloktan ibaret, her atista mermi boyunda kopariyor alet bloktan falan filan o kartusta baya gidiyor hede hodo

gibi bisidi, okudugumda "allah allah overheat ne ayak o zaman, kartusu degistirip devam edilir" demistim hatirliyorum

tembel herifler bence mermi hesabi filan yapicak sistemi koymaya usendi ilk oyunda ehuehu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...