tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 IGN'de reklamı yapılan her oyunun kötü çıkma gibi bi durumu var benim gözümde :/ bu arada bana mı öyle geliyor yoksa bu gameplaylerde gözüken oyun gear of war : mass effect edition falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BeaLYSjf_ic bir öncekinin devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 öhhh. çok iyi trailer be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Norak said: 26 ocak olması lazım, rahat yeter ilk oyunu bitirmek için, saveleri de sakla 2. oyuna :) d.günüm benim hediye alın bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Trailer çook iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 oha löan benim de 28 ocak tam doğum günü hediyesi , toplanın pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 roketler auto aim'li ama, neyse oyun hakkında yanlış bilgi vermiyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 rpg hikaye ya konuşmalı gears of war işte biraz zor yapsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 PCye aynı zamanda mı çıkıcak peki bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 27 ocak da benim doğumgünüm oh mis gerçi daha 1 aydan fazla var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 trailer dragon age'in "MORİGIN-KÜN'DEN EJDERE HEKŞAAAAT" videosundan 10 kat daha güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Trailer böyle bayağı birşeye göre 10 kat güzel olmuş yahu. Çok takdir ettim bu seferkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 harbiden bu seferki tutmuş. bir de tırt npc lerle çekmeselermiş sacred ashes kadar güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bitişteki müzik yeterince gaz verememiş ama, daha epic bi müzik olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 neden bütün trailerda shepard erkek abi? volkan demirel görmek istememiş benim gibi zevk sahibi adamları düşünüp bi de female trailer yapsalarmış ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 volkan canon şepırd işte. vulcan cannon şepırd esprisini de patlatayım üzerine hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Kaede said: harbiden bu seferki tutmuş. bir de tırt npc lerle çekmeselermiş sacred ashes kadar güzel olurmuş e butun squad belli tali disinda adam begenmedin kimle cekeceklerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sosis partisi bu resmen liara tali kadın shepard takılan bi adamım ben ; böyle gay kadroyla oynamam ben mass effect falan. 40 saat boyunca erkek poposuna bakmak istemeyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tamam gene kadın şepırd'la oynanır ki? save aktarıyorsak zaten herşey kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 HellHound said: e butun squad belli tali disinda adam begenmedin kimle cekeceklerdi :P tali olsun yeter diğer slot filler asdfas yok yani ne biliyim wrex ten sonra grunt çok fason gözüküyor thane gibi zarif male assassin modellerine oldum olası gıcığım legion koysunlar hk47 hesabı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Legion Tali dinamigini merak ediyorum ben eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tunch said: sosis partisi bu resmen liara tali kadın shepard takılan bi adamım ben ; böyle gay kadroyla oynamam ben mass effect falan. 40 saat boyunca erkek poposuna bakmak istemeyük jennifer hale i nseslendirdigi hatun shephard olmassa zaten bioware i basmaya giderim zaten kac senedir ayni formatta oyun yapiyorlar gecen cikip utanmadan "JRPG ler cok monoton ve hepsi birbirine benziyor" demisler o begenmedigini caponlar olmasa tutorial oyna (%90 hocan olsun) ilk bolumu oyna jedi/spectre/grey warden hebele hubeli ol (daha olmediyse hoca burda olebilir) camp/gemi acilsin 4 hubdan birini sec digerini sec digerini sec digerini sec birleri olsun veya acayip bir olay aciklasin NE OLUYUUUUUUU diye kal baskent veya ona yakin tanidik bir mekan basilsin (kotorda iyi kotarmislardi gerci) baskentin ortasinda son bossla kapis THE END ayip lan oturun kendi oyunlariniza bakin sonra caponlari elestirirsiniz kizdim harbi innoveytiiin yok diyor bide param olsa valkryie profile, persona 3-4, suikoden 5, demosn souls, mario RPG alip hediye edicem gorsunler innovation neymis mario dedim evet http://img710.imageshack.us/img710/8522/1259239084308.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://img192.imageshack.us/img192/3033/1261389028043.jpg tali istiyorum taliiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar