eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 zengin bi rus ilanı görüp onu almak isterse gerekirse yani buraya gelip alır.. sen kargoyu dert etme dicem ama biraz et.. ilan ver şansını dene.. 12k dolar az deyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 euhg... kimse yazmamis ama sivi hic birseyi normal yollarla yurt disina - disini birak icine bile bazi durumlarda - ne postayla, ne de kargo ile gonderebilirsin. en dogrusu once bunu bir kargo sirketiyle ozel bir durum oldugunu soyleyip ona gore bir fiyat almak olur. ebay'e koydugunda gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 arkadaslar 1 kisi disinda not dusmemisde GUMRUKTEN NASIL GECIRCEKSIN hard liquorde sanirim limit 3 sise satsan bile nasil gircek nasil cikcak bu ulkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Viskiler şişede yıllanmaz.O yuzden en uygunu o an vıskıyı ıcmektır.Sısede ne kadar bekletılırse bekletılsın bozulmaktan baska ıse yaramaz. Ayrıca King George V dedıgınız Blue Label'ın ozellıgı son vıskı olmasıdır.Yanı o vıskı artık uretılmeyecek.Uretılen fabrıka kapandı cunku.Yenı uretılen vıskının adı VI olarak pıyasaya surulur. Ayrıca likitler aktarmalı yolculukta sadece ucak ıcı dedıgımız durumlarda sorun yaratır.Yanı agzı acılmamıs paketlerde ucaga alabılırsınız.Ama bavulda ıstersenız bır bavul dolusu lıkıt koyun kımse sıze karısamaz.O yuzden kargoda sorun cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bavulla ya da ucakla alakasi yok. gumruk siniri o. belirtilen siniri asarsan vergi odersin. kaldi ki alan adam zaten onlari sigortalatacagi icin deklare etmesi ve vergisini odemesi gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Demek ıstedıgım burda ucagın ıcı ıle bavul kısmının farklı olması.Ulkeye gırıste vergı ısı sorun yaratabılır.Onuda ben dusunmeyım ıstersen.Ama eger kısı bunu goze alıcaksa ıstedıgınız kadar lıkıtı bavula koyabılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Dört sayfa mesaj yazılmış, 3-3.5 sayfası fasa fiso "oo baba büyüksün ne içilir lan onlar amuah" muhabbeti.. Ebay'den satarsın da, esas sormak istediğin kargolamak heralde, o da oldukça zor ve pahalı olur. Yurtiçi meraklısı da istediğin fiyata bulunur mu bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mülteci said: Demek ıstedıgım burda ucagın ıcı ıle bavul kısmının farklı olması.Ulkeye gırıste vergı ısı sorun yaratabılır.Onuda ben dusunmeyım ıstersen.Ama eger kısı bunu goze alıcaksa ıstedıgınız kadar lıkıtı bavula koyabılırsınız. likit koyarsin sorun deil AMA ALKOL KONMAZ siniri var bu isin hard liquer de 3 sise y sanirim 3 litre yada bide yane 10000 dolarlik icki koleksiyonu alip sigortasiz bavulla goturmek nefes fikir olcagindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gemiyle kargolanır tabi vergisi otu boku bilmem oralarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bone dıs hatlar termınalınde calısıyorum havalımanı.lımıtlerden haberdarım. tr ye gırıste 4 yetmıslık ya da 2 tane 1 er lıtrelıktır hakkın. ama gıdecegın ulkede ıste degısıyor bu durum.aslında cogu avrupa bırlıgı uyesıne sadece 1 karton sıgara ve bır lıtre ıckı sokma hakkına sahıpsın.bende dedım lımıtlerde sorun cıkabılır ulkeye gore.ama benım ılk bahsettıgım olay tamamen ucagın kargo bolumuyle ılgılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Abi ben biriktirdigin viskilerin resmini görmek istıyorum mümkünse. Bu arada geçen bende viski aldım freeshoptan jek denyıls 23 dölara içmesi kadar masa lambasının önüne koyup o renk cümbüşünü izlemek te bi ayrı güzel oluyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 viski sadece fıçıda yıllanır, şişede değil adamınbiri said: GERGE said: Boş şişe olmasa da viski yıllanan bir içki olmadığından yarısı bozuktur. viskininde yıllanma süresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mülteci said: bone dıs hatlar termınalınde calısıyorum havalımanı.lımıtlerden haberdarım. tr ye gırıste 4 yetmıslık ya da 2 tane 1 er lıtrelıktır hakkın. ama gıdecegın ulkede ıste degısıyor bu durum.aslında cogu avrupa bırlıgı uyesıne sadece 1 karton sıgara ve bır lıtre ıckı sokma hakkına sahıpsın.bende dedım lımıtlerde sorun cıkabılır ulkeye gore.ama benım ılk bahsettıgım olay tamamen ucagın kargo bolumuyle ılgılıydı. öm attım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 3d0 said: 10 yılı gecen viski bitmiştir hocam bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 said: viski sadece fıçıda yıllanır, şişede değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar