kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 şu lafında türkiyeye hakaret var şikayet edip banlatabilirim seni 3. dünya ülkesi dedin türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 2,5 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kermit said: şu lafında türkiyeye hakaret var şikayet edip banlatabilirim seni 3. dünya ülkesi dedin türkiyeye. bi telefonumla kırıkkaleden bi kamyon adam toplarım ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 CthuLhu said: sürekli top kaptırdı? barış'la çıkma çabalarımızın hepsi bordo'ya bir atak şansı oluşturdu. bol çalışmak bol koşmaksa eyvallah,sabri neden kötü o zaman? Vallahi ben gördüğüm kadarıyla doğru düzgün paslar verdi ve büssürü bordo atağını kesti. Hatta spiker de devamlı Barış' ı övdü. Aynı maçı mı izledik acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 evet..hatta futbol smart tekrarını yayınlayıp duruyor,bakabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hyr adma beyinsiz dedin hoş bişey değil. aynı pozisyonda sen olsan acaba ne yaparsın ahkam kesion bana bıraz ole geldın.aynı pozısyonda olsan emınımkı adını sorsalar soleyemezsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kermit said: Khelben said: çok şey yazmayacağım, zaten maçtaydım. mükemmeldi. ben sabrinin şutundan sonra goldeki curcunayı merak ediyom haha süperdir. herkes birbirinin üstüne atladı böyle birşey olamaz yani zaten ben 3-3 ten sonra bağıramadım bile sırf duayla götürüyoduk işi. bağırıcak hal de kalmadı zaten. sabri orda topa vurdu, sora topu ağlarda gördüğüm, sonraki görüntü yerdeydim zıplıyoduk üstümde insanlar falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 barış kötü oynadı diyorsan,farklı bir maçtan bahsediyorsun herhalde.gayet iyiydi top kesti,durmadan koştu,pres yaptı daha ne yapsın memet topal'ın yoklugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Valla dün Hakan Balta sırıttı gibi. Sakatlıgı tam atlatmadıgından çekingen oynadı ve son 2 gol hep oradan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dün arda sırıttı. fazla iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ardanin gitme zamani gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Arda çok pas hatası yaptı. Kötüydü bence. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Khelben said: kermit said: Khelben said: çok şey yazmayacağım, zaten maçtaydım. mükemmeldi. ben sabrinin şutundan sonra goldeki curcunayı merak ediyom haha süperdir. herkes birbirinin üstüne atladı böyle birşey olamaz yani zaten ben 3-3 ten sonra bağıramadım bile sırf duayla götürüyoduk işi. bağırıcak hal de kalmadı zaten. sabri orda topa vurdu, sora topu ağlarda gördüğüm, sonraki görüntü yerdeydim zıplıyoduk üstümde insanlar falan vardı. bizim pankart o=) bizim arkadaşlar hazırlamış ceyhunla mehmet işte altta adı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Masquerade said: Valla dün Hakan Balta sırıttı gibi. Sakatlıgı tam atlatmadıgından çekingen oynadı ve son 2 gol hep oradan başladı. Ya oynasın da sırıtsın isterse,ne geldiyse başımıza 3lü defanstan geldi Hakan Balta'nın yokluğunda kullanılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mohi said: neyse ümidimiz hamburgta artık:P Mohi said: kaynak hakan ünsal tabiki, hatta camide namazda cekmişler bunların vidyosuda var nette:D Mohi said: Galatasaray'ın, Bordeaux'u Ali Sami Yen'de eleyerek UEFA kupasında 4'üncü tura yükslemesinde büyük payı olan Arda, Emre ve Mehmet sabahı bakın nerede karşıladı. Galatasaray'ın Türkiye'yi sevince boğan Bordeaux zaferinin kahramanlarında Arda Turan, Mehmet Topal ve Emre Aşık, UEFA Kupası'nda tur atlamanın şükrü için sabah namazında Eyüp Sultan Camisine koştular. Dün akşamki maçta 2 gol atıp bir de asist yapan Arda Turan ile maçın henüz 19. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Topal'ın ağrılarından dolayı oturup kalkmakta güçlük çektikleri dikkatleri çekti. Cemaatin dikkatini dağıtmamak için cami içerisinde kendilerine gelen tepkilere karşılık vermeyen Galatasaray'lı oyuncular, Eyüp Sultan Hazretlerinin türbesi önünde yapılan geleneksel cuma duasına da katıldılar. Yapılan duanın ardından camiye ibadet için gelen cemaatin, Arda Turan, Mehmet Topal ve Emre Aşık'a ilgisi gözlerden kaçmadı. Mohi said: kermit said: hayri kevılın golünden önce sabrinin kullandığı taça diyecek bişi yok zaten orta sahanın ortasından kullanacak nerdeyse.çizginin 1.5 metre önünden taç kullandı ya. şimdi o geldi aklıma yani hakemin biraz gözü olsa tekrar ettirse taçı gol yoktu kevılın kermit sonuna kadar arkandayız fb taraftarı olarak, bizimde duygularımıza tercüman oluyosun valla muahahha Mohi said: ya avantaj falan ayrı mevzu da, allah korusun şeytan kulağına kurşun töbe bismillah gs finale falan çıkar veyahut sölemekten bile korkuyorum ama kadıköyde kupayı alırsa, 30milyon feneebaaçe taraftarı olarak nereye göç ederiz bilemiyorum. yani o andan sonraki gsli baskısına nasıl dayanırız düşünemiyorum. kafadan ülkenin nüfusu 1/3 azalır buna eminim>:D< Mohi said: kewell ve servet dışında ideal kadro olmuş. ama sabri bülent abisinden aldığı gazlan ağır zıçacak bu maçta kesin yani, biraz dinlendirip aklını başına almasını sağlamalıydı oyuncusunun Mohi said: neyse ümidimiz hamburgta artık:P özellikle sonuncular çok başarılı çalışmalar. canım sıkılmıştı da bakınıyordum dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 nooldu? arşiv mi yapıyon hayırdır? istiyosan imzalı poster falanda yollayayım madem bukadar ilgi duyuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kolaj yaptım. canım sıkıldı. imzalı posteri istersen foruma koyarsın o kısmı beni alakadar etmez. 1 haftadır bi tarafınızı yırtıyorsunuz bordo kazanır diye, o da yetmiyor maç içinde bordo bordo diye yırtınıyorsunuz. anladık Galatasaraylı değilsiniz, fblisinz , siz bu fb lilikle anca antu da bordo gol atınca gooooooool yazıp kendinizi tatmin edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Gilean said: Khelben said: herkes birbirinin üstüne atladı böyle birşey olamaz yani zaten ben 3-3 ten sonra bağıramadım bile sırf duayla götürüyoduk işi. bağırıcak hal de kalmadı zaten. sabri orda topa vurdu, sora topu ağlarda gördüğüm, sonraki görüntü yerdeydim zıplıyoduk üstümde insanlar falan vardı. bizim pankart o=) bizim arkadaşlar hazırlamış ceyhunla mehmet işte altta adı geçen Beta da benim arkadaş, beta işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 GELIYORUZ! da benim arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 khelben o kolajı yaparken nedense kafana göre kesip biçmişsin mesajları, namaz haberini koyan ve altına helal bu cocuklara yazan benim sonra eleştirenlere karşı ardayı savunanda benim! onu niye siliyosun? biçok mesajda ileri 4lü süper oynadı, defanstakiler ayak uydursa fark olurdu diye de yazdım, onlardan niye hiçbir bölüm yok? şunu bil ki hayatta herkes senin düşüncelerine sahip olmak veya uymak zorunda değil. bu yüzden o kimselere trollsün arızasın hede hödö diyerek saçmalamanında bir anlamı yok. belliki sen beni antülü sanıyorsun, benim nazarımda da sen gsli bir holigansın. yani ayrı dünyaların insanlarıyız, önceki olayda da sen gene böyle atlamıştın araya. gene acaiplikler peşinde koşuyorsun, neyse mümkünse muhatap olmayalım bundan sonra. ps: blok/engelleme falan olsa atacam ama yok o yüzden bu şekilde idare edeceğiz edit: ya o değilde sen bariz mesajlarımı inceleyip aradan kafana göre yerleri seçip koymuşsun oraya. hastamısın yahu sen?? öncedende yaptın bunu, bir mesaj yazmak için karşıdaki kişinin seceresini araştırıyosan bukadar harbiden sorunlusun sen. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 keşke bu 3lü çektirme olayını arda devralsa /facebuk orda kesilirmi lan yayın.varya sabaha kadar dinleybilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 abartmayin abi, sabri de bu takimin bi uyesi, cikip emek veriyo, kosuyo, calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ardaya yakışır 3lü.1 gün sevilip 5 gün sevilmeyen sabri ye uygun iş değil bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mohi said: khelben o kolajı yaparken nedense kafana göre kesip biçmişsin mesajları, namaz haberini koyan ve altına helal bu cocuklara yazan benim sonra eleştirenlere karşı ardayı savunanda benim! onu niye siliyosun? biçok mesajda ileri 4lü süper oynadı, defanstakiler ayak uydursa fark olurdu diye de yazdım, onlardan niye hiçbir bölüm yok? şunu bil ki hayatta herkes senin düşüncelerine sahip olmak veya uymak zorunda değil. bu yüzden o kimselere trollsün arızasın hede hödö diyerek saçmalamanında bir anlamı yok. belliki sen beni antülü sanıyorsun, benim nazarımda da sen gsli bir holigansın. yani ayrı dünyaların insanlarıyız, önceki olayda da sen gene böyle atlamıştın araya. gene acaiplikler peşinde koşuyorsun, neyse mümkünse muhatap olmayalım bundan sonra. ps: blok/engelleme falan olsa atacam ama yok o yüzden bu şekilde idare edeceğiz edit: ya o değilde sen bariz mesajlarımı inceleyip aradan kafana göre yerleri seçip koymuşsun oraya. hastamısın yahu sen?? öncedende yaptın bunu, bir mesaj yazmak için karşıdaki kişinin seceresini araştırıyosan bukadar harbiden sorunlusun sen. yazık sen bana sorunlu diyebilirsin, tabiki seçicem arkadaşım zaten senin anti düşüncelerini belirtmek için atılmış bir mesajdı o, evet arada 3 lüsüper 4lü süper diye mesaj da var da, sen avrupada bir Türk Takımı - Fransız Takımı maçında, Fransızı destekliyorsan, ya inanılmaz derece komplekslisindir, yada sorunlusundur. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ya bu Sabri golde tacı içerden attı diyenler şaka yapıyolardı di mi? Şimdi baya bi sayfa geride kaldığından bulmaya üşeniyorum onları da lütfen şaka diyin. Saha çizgisiyle çimin bittiği çizgiyi ayırt edebiliriz biz diyin. Noolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar