Pyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Açtığım gibi 2 gol oldu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 vay anasını 2 gol attılar ard arda ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 seviyorum seni toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 spikerin tepki süperr HARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYY POTTTTTTTTTTTTTTTTTTTERRRRRR ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kermit said: vay anasını 2 gol attılar ard arda ha VAAAAY ;);););) YAKALADIM DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Abiii inşallah ikinci yarı bir mallık yapmaz defans. Nolur yaa NOLLURRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 o değilde kewell'ı yedek çıkarmak kötü bi zihniyet. şu anda oynuyabilicek takımın en tecrübelisi ve en mantıklı adamı. oda yedek olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bu arada başka link var mı toggie nin verdiği dışında? Bende 10 saniye izleyip takılıp sonra izleniyordu. Netimde mi sorun var anlamadım. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 jeneriklik gol atti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şöyle fark atsak caddeye çıkıp turlasak kornalarla yeri göğü inletsek tekel'e yeni fabrika açtırtsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yannız iyi hoşta sakata gelmiyelim.ben biliyorm ne zaman böle sevinsek sonunda ağlarız ama stadda olmak isterdim suan. 1. golle beraber yıkıldı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bordo efsane zıçıyo yalnız. yahu 6. saniyede gol atmışın, topal gibi bir adamı sakatlanmış karşı tarafın. yuh yani bunları kullanamıyosa o takım zaten hakeder elenmeyi, keza fransada da cok kötü oynadılardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yalnız şöyle bir şey var. Kapalı'da Galatasaray Türkiye'dir diye pankart açılacaktı. aynen türk milli takımı gibi soyunma odasına giderken bize yeteni attık gittik..aynen türkiye olduk peh. ama ilk yarıda attık tabi o fark var.zamanla öbürünü de yapcaz artık =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 BiTcH_oFBaT said: o değilde kewell'ı yedek çıkarmak kötü bi zihniyet. şu anda oynuyabilicek takımın en tecrübelisi ve en mantıklı adamı. oda yedek olmamalıydı sakatlıktan yeni çıktı.hala hazır değilki.yksa banko oynuo ztn sakat olmadıgı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 2 tane resim gördüm ikisi de gol olmuş, öm alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 altta iki tane daha steam var onları kapa duzelir belki. bende hic takılmadı. ayrıca nasıl biseyse dsmart uzerinden falan da değil super ya. ekranda tek bir nokta bile yok macı bolen, dakika, kanal ismi, reklam vs. spiker dsmartın gerizekalısı değil, aksanlı aksanlı cillop ingiliz :) acaip sevdim bu isi ama hep gs macını verecek diye bi kaide yok iste ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya bi bırahın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 cado said: spikerin tepki süperr HARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYY POTTTTTTTTTTTTTTTTTTTERRRRRR ahahahaha ahah bi spiker hary poter demiş harbi kim dedi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 o galatasaray Türkiye'dir pankartı güzel bişey değil. internet sitesinede yazıldı tepki geldi hala devam ediyorsa düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mohi said: bordo efsane zıçıyo yalnız. yahu 6. saniyede gol atmışın, topal gibi bir adamı sakatlanmış karşı tarafın. yuh yani bunları kullanamıyosa o takım zaten hakeder elenmeyi, keza fransada da cok kötü oynadılardımaçı izlemiyorsun.bordo gayet güzel oynuyor bence.sadece kaliteyle öndeyiz şu an.gollerin ikisi de,gol dışı 3 atak da beceri.ama oyun geneli bordo gayet güzel oyunu galatasaray yarı sahasına yıkmış durumda..emre aşık ve meira'ya hayvan gibi pres yapıyorlar.onlardan top alıp iletmekle yükümlü adam da barış olunca anlamsız salak salak top kayıpları yapıyoruz falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 biz türkiye'yiz diyoruz en azından. cumhuriyetiz diyip özerkliğimizi ilan etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 toggie said: altta iki tane daha steam var onları kapa duzelir belki. bende hic takılmadı. ayrıca nasıl biseyse dsmart uzerinden falan da değil super ya. ekranda tek bir nokta bile yok macı bolen, dakika, kanal ismi, reklam vs. spiker dsmartın gerizekalısı değil, aksanlı aksanlı cillop ingiliz :) acaip sevdim bu isi ama hep gs macını verecek diye bi kaide yok iste ne yazıkki.en son öyle izlediğimde adam devre arasında baby tv gibi bir kanal açmıştı asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 obaaa crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 cthulhu sen baska mac izliyosun bence. yarı sahaya yıkmıs falan, yok oyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Voys said: biz türkiye'yiz diyoruz en azından. cumhuriyetiz diyip özerkliğimizi ilan etmiyoruz bırah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar