Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul adayımız Seyfi Solukal


Mohi

Öne çıkan mesajlar

oha yannız

Üniversite için San Francisco'ya giden Solukal, California Berkeley Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümünde tam bursla olarak okumaya hak kazandı. Öğrencilik yıllarında yaşamını sürdürebilmek için bir çok farklı işte çalıştı. Bir fast food zincirinde part-time servis elemanı olarak işe girdi, sıra dışı tarzıyla bir anda şubede ünlendi ve şube içi hiyerarşi zincirini büyük bir hızla tırmanmaya başladı.

Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren neredeyse tüm kulüplere üye oldu. Türk Öğrenciler Birliği'nin başkanı seçilmesi de bu dönemlere tekabül eder. Arta kalan zamanlarında kendisini üniversite kütüphanesinde geleceğini şekillendirmeye adayan Solukal, üniversiteyi ikincilikle bitirdi. Birinciliği ise sonradan Nobel alacak ve bu ödülü Solukal'a ithaf edecek oda arkadaşı aldı.

Seyfi Solukal'ın girişimci kişiliği uluslararası dev şirketlerin de ilgisini çekti. Memleket özlemiyle yanıp tutuştuğundan, kendisine gelen cazip teklifleri reddederek Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Amaç; ülkesinin gelişimine her anlamda katkıda bulunmak ve bunun için politikaya atılmaktı. Türkiye'ye dönüşüyle birlikte İstanbul - Ankara arası mekik dokumaya başlayan Solukal, hiçbir partide aradığını bulamayacağını anlayınca bağımsız olarak politik kimliğini geliştirmeyi uygun buldu. Birçok sivil toplum örgütüyle özellikle sosyal adalet, gelir düzenleri ve çevrecilik konularında çalışmalar yaptı. Nihayetinde Seyfi Solukal, şehrimizi daha yaşanılır ve verimli bir kent yapmak için yola çıkmaya karar verdi. Bunun için Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimlerde siz seçmenleri gür ve bağımsız sesi olarak sizin adayınız olmaya karar vermiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Antalyada da Efsunlu Evliya Torunu Medyum Ömer Büyükşehir Belediyesine bağımsız adaylığını koydu.
Geçen seçimlerde de bağımsız adaydı (:

Seçim arabası var, 'Geleceği birlikte görelim' diye dolaşıyor sdf

http://www.medyumomer.com/



http://img507.imageshack.us/img507/7695/dscn0673vn5.jpg

http://img511.imageshack.us/img511/298/dscn0679cc7.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...