Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ya çok bencilce belki evet ama çok sıkıldım yağmur hiç durmadan yağıyor doğu karadenize döndü hava hep kapalı yerlerin kuru olmasını özledim güneşi gökyüzünü görmek istiyorum hep bulut hep bulut gök gürültüsü şimşek(derken şuanda 1 tane daha çaktı) (bi de fobim var) Bıktım dolu yağdı 2 kere noluyo bu sene ya Yer mi neresi İzmir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ankaraya yollayın abi su karı yağmuru. yazın çürücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Al işte yakına bi yere düştü yıldırım :( :( abi inanılmaz korkuyorum :( fobi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 su berekttir, anadır, anadoludur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 süper yağıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Abi korkuyorum yapcak bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 "Beni 7 kere yıldırım çarptığını söylemiş miydim? Bir keresinde köpeğimi gezdiriyordum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Elektrik Çarpmıştır ne yıldırımı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 o kadar güzel yağıyodu ki burda biraz önce hava hic soguk diil ama yagmur çişeliyo hafiften montumu cıkarıp yürüdüm resmen, cok güzeldi. yagmur iyidir, ama böylesi. gök gürültüsünden ödüm kopar o ayrı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 loot pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 beraber yürüyelim beraber ıslanırız yağan yağmurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 paspatur said: su berekttir, anadır, anadoludur yürü bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yağmur candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yağmur sevmem, özellikle antalyanın yağmurundan nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bLackcha0s said: "Beni 7 kere yıldırım çarptığını söylemiş miydim? Bir keresinde köpeğimi gezdiriyordum." Vas ort grav yemişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 erucalavera said: yağmur sevmem, özellikle antalyanın yağmurundan nefret ederim antalyanın yağmurundan çok antalya büyükşehir belediyesinden nefret ederim. köprülü kavşaklar suyla doluyor geçilmiyor. hatta geçen gün düz caddeyi su bastı, neredeyse kalıyorduk. antalyada dizel araba şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kanka bi yağıyor Afedersin Şeyime kadar , Belime kadar işte. Buraya baraj kurulsa bi tane Yağmur suyundan elde edilen suyu arıtıp içme suyu yapsalar yeminlen türkiyede su sorunu kalmaz ya :D (tabi o su yazın buhar olup uçmazsa en azından kışın sorun olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar