Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünüyorum Bulamıyorum...

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Bir Siyasi Partiden Belediye Başkan Adayı oldum...

Fakat maddi imkansızlıklar nedeni ile kendimi ifade edemiyorum insanlara bende varım diyemiyorum maddi imkansızlara ramen bende seçime girdim ... fakat insanlara kendimi ifade etmek istiyorum bu nasıl olucak bu konusa ilçede oturan insanlara nasıl ulaşabilirim... Nasıl bir proje veya nasıl bir girişimcilik yapmam gerek ...
Sosyal ağlarda paylaş

ilçedeki seçmenlerin demografik özelliklerini incele.
para harcamayacağına göre, araştırma şirketi yerine kendin yapmalısın. yaş, cinsiyet, memleket, alışkanlıklar, bilgisayar kullanım oranı falan ilk aklıma gelen kriterler.

kendin için bir etiket belirle. o etiket ile özdeşlemiş olman gerek. mesela kılıçdaroğlğu diyince aklımıza ne gelir? dürüstlük. bunun gibi. diğer adaylardan seni ayıracak bi özellik kısacası.

sonra bu etiketi, başta belirlediğin demografik özelliklere göre gruplara empoze etmeye başla. kahvede oturan adamı etkileyecek basit bir afiş, ya da basit bir konuşma.
internet cafedeki gençler, git onların dilinden konuşan bir afiş, poster, konuşma vs. yap.

para olmadan anca bunlar olur.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Parti dediği de LDP kılıklı bişeydir ya hiç heveslenme. Trilyonlarca liralık destek alan büyük oyuncuların arasına 5 parasız atlayıp kim kazanmış?

sanki herkes büyükşehir belediye başkanlığına oynuyor :) egede anadoluda ufak bir yerleşim yerinin de belediye başkanlığına aday olabili
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...