mawiman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bir Siyasi Partiden Belediye Başkan Adayı oldum... Fakat maddi imkansızlıklar nedeni ile kendimi ifade edemiyorum insanlara bende varım diyemiyorum maddi imkansızlara ramen bende seçime girdim ... fakat insanlara kendimi ifade etmek istiyorum bu nasıl olucak bu konusa ilçede oturan insanlara nasıl ulaşabilirim... Nasıl bir proje veya nasıl bir girişimcilik yapmam gerek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kahveleri dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 çaylar benden de hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bunları düşünmeden aday olduysan hiç uğraşma kazansan da birşey yapazsın. Edik:İmla ve yumuşattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Pati'den belediye başkanıda çıkacak belki ha. Yıllar geçtikte profil değişiyor, anneler, babalar geldi önce. Evlilik haberleri gelmeye başladı. Şimdi de belediye başkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ilçedeki seçmenlerin demografik özelliklerini incele. para harcamayacağına göre, araştırma şirketi yerine kendin yapmalısın. yaş, cinsiyet, memleket, alışkanlıklar, bilgisayar kullanım oranı falan ilk aklıma gelen kriterler. kendin için bir etiket belirle. o etiket ile özdeşlemiş olman gerek. mesela kılıçdaroğlğu diyince aklımıza ne gelir? dürüstlük. bunun gibi. diğer adaylardan seni ayıracak bi özellik kısacası. sonra bu etiketi, başta belirlediğin demografik özelliklere göre gruplara empoze etmeye başla. kahvede oturan adamı etkileyecek basit bir afiş, ya da basit bir konuşma. internet cafedeki gençler, git onların dilinden konuşan bir afiş, poster, konuşma vs. yap. para olmadan anca bunlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 insanları kendine inandır ve umut ver. gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=4266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:6I-UFFS31jP_HM:http://www.astecindustries.com/images/photos/Coal_Hands.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kömür dağıtamıyosan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 harbi sen bunları düşünmeden aday olduysan gg'sin.seçilmessen daha iyi olur.hatta yer var gidip ben bunu seçmeyin diyeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ama öbür türlü ilk düşük bütçeli kısımları dolaş derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Parti dediği de LDP kılıklı bişeydir ya hiç heveslenme. Trilyonlarca liralık destek alan büyük oyuncuların arasına 5 parasız atlayıp kim kazanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 YES WE CAN gibi bi slogan bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 MrMarvelous said: Parti dediği de LDP kılıklı bişeydir ya hiç heveslenme. Trilyonlarca liralık destek alan büyük oyuncuların arasına 5 parasız atlayıp kim kazanmış? sanki herkes büyükşehir belediye başkanlığına oynuyor :) egede anadoluda ufak bir yerleşim yerinin de belediye başkanlığına aday olabili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 change we can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kredi almaya çalış dicem de...saçma mı olur ki? aklıma başka bişe gelmedi...bi de kulaktan kulağa yayılma diye bişe var eş dost yayarsa küçük bir yerleşim yerinde iyi reklam olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 akp den olduysan şansın var.. chpden olduysan fakir kalmaya devam ediceksin.. dier partilerden olduysan hiç ümitlenme.. insanlara ulaşma konusunda pankart yolunu tercih et.. bide sokaklarda yanına üç beş kimseyi al dolaş.. dikkat çek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sadece sizlerin bir belediye başkanından beklentileriniz denir diye sormak istemiştim sadece bir belediye başkanın sizlere parasız nasıl ulaşa bilecegini görmek istedim ... fikirleriniz için tşkler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar