Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 20.02.09 Gaziantep - Beşiktaş

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

bLackcha0s said:
denizli görmüştür artık nobre ile bobo nun nasıl oynadığını.İlk defa çift forvet oynadık.
bol şut bol gol.

gol bol de şut yok ki, hele ilk yarı hiç yok, 0.

çift forvet çıkmış da bu sefer de oyunkurucu koymayı unutmuş, tello eh işte biraz o işi kapattı o kadar.

3-0 çok yanıltmasın bjklıları,eskiden tek farkı hırslı olmalarıydı futbolcuların, oyun olarak çok da bi ilerleme yok.

yatın kalkın tabata yoktu ona dua edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Gs - Kocaeli
Sivas - Eskişehir
Gençlerbirliği - Fb
Trabzon - Denizli
Antep - Bjk

kusura bakma ama burada puan kaybı en olası takım beşiktaş. xD tabata olsa kesin yargılardı da şimdi 1 puan şansı var işte.

futboldan bu kadar anlayan insanlarla futbol tartıştığım için kendimden utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neyin ne olcagı belli olmaz.trabzon mesela yenildi.ben beklemiodum

ama şahsen masq ın dediği gibi orda puan kaybetmesi en olası takım beşiktaştı.bunda ne var anlamadım.futbol bilgisi ilede alakası yok.kadıkoyde feneri ne hale soktu antep.bu sene 10 numara top oynuyolar.hani kendi evinde bile zor deplasmanda daha da zor bi takım

çok itici bi modsun.bence başka bi beşiktaşlı mod olmalı burda
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
hocam bunlar futboldan anlamıyo ben daha öncede belirtim bunu .

yorum bile yapamıyoruz artık pzero nun mesajlarına lol.

Mumu said:
şurada yazılan maçların 2 sinde patladınız kafadan. akşama fenerbahçe maçı var bakalım ne olacak.

moderatörlüğü de bıraktım zaten. sen ve masq gibilerle uğraşmaktansa paticiğe girmem daha iyi.

fener ve bjk o listede puan kaybetme ihtimali en yüksek olan takımdı. ha yok denizli trabzondan kesin puan çıkarırdı ben biliodum falan diyosan zaten paticik e girmene gerek yok iddaa oynarsın hayatını kazanabilirsin. çok büyütülmüş bu tahmin işi, arkadaş bi tahmin yapmış yani altı üstü. modluğu bıraktığına sevindim ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beşiktaş ve fenerden puan kaybı bekliodum.trabzon ve fener kaybetti

bunda bu kadar ciddiye alıncak bişi yok mumu.yani her konuda şu yener bu yener bu kaybeder bu berabere kalır muabbeti dönüo.heycanını anlayamıyorum.fixtüre bakıyorum.takımlara bakıyorum.antep iyi takım.e bide deplasman.yani beşiktaşın puan kaybetmemesi için bir sebep yoktu.antep-gs olsa yine zor maç derdim.mesela bizim de ankaraspor deplasman var.bence çok zor maç.yenilebiliriz

ankara spor yazmışım ne alakaysa.bizimde antep deplasman var 3-5 hafta sora
Sosyal ağlarda paylaş

yok fındığım o maç kırmızı kart görmeseydik ilginç bir skorla karşılaşacaktınız ama şimdiden söylüyorum, inönüde tarihi fark yiyeceksiniz.

bu arada

fener yenildi, trabzon yenildi, yarın sivas ve gs den umutluyum. gs kazanır ama sivas'ın işi belli olmaz.

futboldan hiç anlamıyorsunuz hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Gs - Kocaeli
Sivas - Eskişehir
Gençlerbirliği - Fb
Trabzon - Denizli
Antep - Bjk

kusura bakma ama burada puan kaybı en olası takım beşiktaş. xD tabata olsa kesin yargılardı da şimdi 1 puan şansı var işte.
birlikte iddia kuponu yapalım lütfen. sen ne dersen tersine oynicam. kazancın yarısı senin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...