ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Türk grup, banka patronu kıvamında kodaman insanları ağırlayacağız. 15 - 20 kişilik bir grup olacak. 360 belli bir saatten sonra kulübe dönüştüğü için olmuyordu. Sunset aklımızda, bir yer daha söylemişlerdi ama hatırlamıyorum adını şimdi. /elit aklımda evet=) Bana kalsa Lacivert'e götürelim ama Anadolu yakası'na geçmek istenilmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Loft,Borsa,Sunset diyorum o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 E Hamdi'ye goturun iste, daha iyi manzara olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 florya Beyti bence türkiyede ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Abi lacivertin 30 dk de bir mi ne teknesi kalkiyo avrupa yakasindan, bebek olmasi lazim tam hatirlamiorum. Orasi diye israr ediyorsan araştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 OogahBoogah said: florya Beyti bence türkiyede ötesi yokBodrum Bitez'de Beyti isimli yer var. Orasi daha iyi beyti yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 blacck zuma hakkasan ilk degiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 vogue un manzarasi super ama hizmet kotu yemekler cok daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Florya Kaşıbeyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Keyif'e gidin bence. Sakarya Caddesi, Otlangaç Piknik karşısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Kasibeyaz tabi ki, delikanli gibi kebap yedir adamlara oyle yabanci restoranlara goturme ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bakırköy gedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kasibeyaz yemek fabrikasi oldu hic samimi bi yer degil artik yemegini yedikten sonra gozunun icine bakiolar kalk diye Beyti den baska bi yere gitmek sacma olur bence sonucta Tur otobuslerinin durdugu bnm bildigim tek restaurant beyti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Florya'da doğdum,büyüdüm.... Beyti>Kaşıbeyaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sotto biz aramizda konusalim bu fakirler bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Develi Ataşehir e harika bi yer açmış orasıda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 marina balik. guzel ortam. iyi servis. oyle super pahali da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 restaurantlar arasında şu ana en iyi Zuma hem zengin içerigi hemde yer olarak.. bi aşcı olarak buraya gidin derim sıralama yapıcaksak. 1.zuma 2.sunset 3.hakkasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Giovanni said: Bebek'teki Kitchenette'i görmeniz lazım karar vermeden önce muhakkak adamlar uçmuş. Bu kadar üst seviye kaliteli bir tasarım bilmiyorum ben. Özellikle en üst katına bakın. teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Florya kafadan olmaz bir kere, adamların sinirleri gerilir Maslaktan oraya gidene kadar, hele bir de 20.00-22.00 arası falansa hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar