Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belediye'nin düzenlediği ücretsiz, cazip kültür etkinlikleri. (İstanbul)

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

belediyenin zaten yapması gerekeni yaptığını söyleyince troll oluyoruz, eyvallah. teşekkür ederim, senin bana troll demen benim için gururdur.

belediye de görevini hatırlayıp böyle bir fırsat yaratmış madem, gidin faydalanın abicim, kaçırmayın.
yapmasaydı belediyenin böyle bir görevi olduğu aklınıza gelecek miydi? veya bundan haberdar mıydınız? Belediyenizden ısrarla isteyecek miydiniz?

Bu etkinliklerden haberi olmayan, ama gitmek isteyen arkadaşların da haberdar ettiği için başlığı açan arkadaşa teşekkür etmesi gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Vatandaşlık bilgisi alanı açılsın , alan yetkilisi de sg-1 olsun. Böylece konu başlıklarının içine açıklamasız copy paste yaptığında ne alaka demeyiz. Paticik ahalisini çok üstün bilinçlendirme isteği ile yanıp tutuşurken amacına daha rahat ulaşmış olur.

Bizi bilinçlendir sg-1.

Lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Şimdi konuyu açan Giovanni arkadaşımız kim ?

gezdim tozdum

Trolleyenlerin arasında tarih bölümü yetkilisi de var. Hadi fanatiksiniz o yüzden yapıyorsunuz diyelim. Ona rağmen açan kişi bu konular ile alakalı forumda yetkili biri. Başkası açsa tamam diyeceğim. Yok öyle de değil.

Hakatten ayıp yahu. Birde yazıda üstüne basa basa bakın arkadaşlar siyasetle alakalı değil demiş.

2. YUH

Fanatiksiniz derken kısmını şöyle değiştir, hadi biz fanatiğiz,siz fanatiksiniz......

böyle gider

Konuyu açan kişi baş fanatik ayrıca yazdığı mesajlara ,diğer konulardaki edepsiz uslüplarına bakabilirsin.

Konu ile ilgili olarakda düzenlenen etkinliklerin az bile olması ve bu kadar büyük bir şehire yetmemesi,kömür dağıtılmadığı sürece bu tarz yanarlı dönerli kültür aktivitesi ile oy pek toparlanamayacağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Vatandaşlık bilgisi alanı açılsın , alan yetkilisi de sg-1 olsun. Böylece konu başlıklarının içine açıklamasız copy paste yaptığında ne alaka demeyiz. Paticik ahalisini çok üstün bilinçlendirme isteği ile yanıp tutuşurken amacına daha rahat ulaşmış olur.

Bizi bilinçlendir sg-1.

Lütfen.

hangimiz troll?
Sosyal ağlarda paylaş

edepsiz adam, böyle gizli propaganda ve akp yalakalığı içeren topikler açmaya utanmıyo musun?! seçimlerden önce istanbula tiyatro bile kurulmamıştı, ilk müzeyi de geçen ay açtılar sırf seçim yatırımı diye. açın biraz gözünüzü, oy avcılığı bunlarrrfşsdlkhgf
Sosyal ağlarda paylaş

Belediyelerin kanuni yükümlülüklerini nedense yerel seçim öncelerinde daha böyle bir yüksek oranda dikkate alarak uyguladığı bir ülkedeyiz ve bunu ilk yapan AKP değil, alayı aynı.
Hani illa tartışmak istiyorsanız bu konudan tartışanlara ve okuyanlara yarar sağlayacak tek fact bu, kömür dağıtımı kültürel etkinlik hep yükümlülüğü belediyelerin ama seçim önceleri yapıyorlar nedense hep.
AKP böyle yapıyor pis AKP yeterli değil, bir yararı yok. Herifler belediyenin başında çünkü. Muhtemelen seçimlerde AKP olmasa BKP olsa gene aynı şey olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi gerçek verilerden konuşayım.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, AKP Belediye başkanına sahip Beyoğlu Belediyesi.

3 senedir, çok yoğun bir şekilde kültür faaliyeti sürüyor bu merkezde. Her hafta değişen sinemalar, Çetin Altan'dan Ahmet Ümit'e kadar bir çok gelen sima, değişik tiyatrolar, söyleşiler v.s.

Çok memnunum açıkçası ve seçimin olayı değil. Beyoğlu'nda kültür merkezinin hemen yanında oturuyorum. Bilen bilir Alman Lisesi sokağında. Bildim bileli orada durmadan çok güzel etkinlikler oluyor. Ama hayır Sg-1 çıkıp diyecekki bunlar seçim oyunları! Sizi pislikler 3 senedir Sg-1 a seçim oyunları yapmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

adı çıkmış bi kere sg-1'in. kaç kere diyorum benim yazdıklarımı okumadan bana cevap yazmayın diye.

hani nerede yazmışım seçim malzemesidir bu diye, yazdığım gün gibi ortada, belediyenin görevidir, yapacak, bunu şakşaklamanın alemi nedir yani.

ha başlığı açan arkadaşa değil sözüm, ben onun iyi niyetine inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu açan arkadaş bilgi vermek amaçlı koymuş bunu buraya ki benim de ilgimi çekti okudum yararlandım eyvallah. Şimdi burada Kadir Topbaş'ın reklamı nerede? He seçimlerden önce yapılıyo bu diyosunuz...bize ne? Pati den AKP oy çıkacağını hiç sanmıyorum + bu topiği gören insanlarda 180 derece dönüp AKP ye oy vericek değiller. Demem o ki troll olmayalım arkadaşlar mis gibi aktiviteler varmış işte gitmek isteyen gider. Oy toplamak için yapılması yada yapılmaması neyi değiştirir? Aranızda 'adamlar oy toplamak için yapıyo gitmem abi ben' diyecek olan var mı? Yani oy için de olsa bişi değişmiycek giden gider. Biraz sağduyu pls.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende 6 sene fln oldu istanbulla oynaşalı ilk 4 senesi yurta fln kaldım ondan sonra ara ara gidip geliyorum. ben ilk üniye ilk başladığımdan beri böyle etkinlikler var. sıklığını bilmiyorum ama oluyor. ayrıca üniversitelerinde güzel etkinlikleri oluyor çeşitli sanat atölyelerininde fln. bu açıdan istanbulda param yok gezemiyorum gibi bir bahane yersiz kalıyor. keşke kocaelide de olsa bu kadar etkinlikte yol parasından kurtulsak euehueh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...