Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 nasi bisi alsam biraz fikir verirmisiniz sole 60gb civarinda bisi alcam ne marka aliim nasi bisi olsun fiyati ne kadar olur?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ben sana en sıradan ama sıradan olduğu kadar da önemli bi tavsiye vereyim. Rpm denen olaya bak (rolls per minute olması lazım) ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı olur[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 60gblık harddisklerde 7200rpmden düşüğü ve yükseği yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 yükseği ancak scsi bulunuo galiba.olmaması normal yani[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Segate 7200 rpm 80gb var tek bir tık daha duymadım . 3 haftadır. Performans olarakda harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 hehe millet markalari fln atip tutuyo ama fiyat soleyen yok ne kadardir bunlar 80$ a bulunuyosa ii yoksa fazlasina yine kemerleri sıkcaz:P[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 sana bi kaç tane model/fiyat yazayım 40 gb seagate/maxtor [ 7200 rpm] -> 78$+kdv 60 gb seagate/maxtor [ 7200 rpm] -> 91$+kdv 80 gb seagate/maxtor [ 7200 rpm] -> 104+kdv yaklaşık fiyatlar böle[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Be 80 Gb 7200rpm Maxtor aldım gayet memnunum fiyarı da 93+kdv 40gb Maxtor 7200rpm:67+kdv[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 param war kardeşim diorsan bi seagate barracuda 80cigabey lik 7200rpm al 110$ falandi bide seagate 18 cigabey 15000 rpm scsı 140$ alıyosun 18cigabey 15000rpm olana işletim sistemini kurup primary takıyosun dieride slave 100 cigabey 15000 rpm hdd kullanıyosun hızın köküne iniyosun 250 $ ın warsa tabi param olsa direk alıcam o hıza değer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Valla fizban hala ayni seyleri soyluyorlar kısacası seagate alanları odunla dovmek gerekiyor su anda da. Maxtor gene Seagate' e gore daha iyi olsa da bu konuda hassas olduğumu bilen butun bilgisayarcı arkadaslarım Seagate, maxtor ve Western Digital' i tavsiye etmiyorlar bana. Quantum' un satılmasıyla şu anda piyasada gördüğüm tek marka var Hard Disk olarak o da IBM' dir. Bir kaç dolar fazla verip IBM almakta fayda var çünkü IBM de ailenle tanıştırabilceğin kadar güzel ve hamarat bir gelin adayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ehhe noluyo kiz begenir gibi ailecek sizi tatmin edecek bir gelin fln[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar