Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasi bi hdd?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasi bisi alsam biraz fikir verirmisiniz
sole 60gb civarinda bisi alcam
ne marka aliim nasi bisi olsun fiyati ne kadar olur?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
ben sana en sıradan ama sıradan olduğu kadar da önemli bi tavsiye vereyim.
Rpm denen olaya bak (rolls per minute olması lazım)
ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı olur[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness
Mesaj tarihi:
hehe millet markalari fln atip tutuyo ama fiyat soleyen yok
ne kadardir bunlar 80$ a bulunuyosa ii yoksa fazlasina yine kemerleri sıkcaz:P[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Mesaj tarihi:
param war kardeşim diorsan
bi seagate barracuda 80cigabey lik 7200rpm al 110$ falandi
bide seagate 18 cigabey 15000 rpm scsı 140$ alıyosun
18cigabey 15000rpm olana işletim sistemini kurup primary takıyosun dieride slave
100 cigabey 15000 rpm hdd kullanıyosun hızın köküne iniyosun
250 $ ın warsa tabi param olsa direk alıcam o hıza değer yani
Mesaj tarihi:
Valla fizban hala ayni seyleri soyluyorlar kısacası seagate alanları odunla dovmek gerekiyor su anda da. Maxtor gene Seagate' e gore daha iyi olsa da bu konuda hassas olduğumu bilen butun bilgisayarcı arkadaslarım Seagate, maxtor ve Western Digital' i tavsiye etmiyorlar bana. Quantum' un satılmasıyla şu anda piyasada gördüğüm tek marka var Hard Disk olarak o da IBM' dir. Bir kaç dolar fazla verip IBM almakta fayda var çünkü IBM de ailenle tanıştırabilceğin kadar güzel ve hamarat bir gelin adayı.
Mesaj tarihi:
ehhe noluyo kiz begenir gibi
ailecek sizi tatmin edecek bir gelin fln[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
  • Yeni Oluştur...