Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 fiziksel şiddet değil de kavga olarak yaklaşıldığında, arkadaşlarla yapılan kavganın haddi hesabı yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bu forumda hiç dayak yememiş adamların bu kadar fazla olması süpriz olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Baggio said: Klasik Türk profili "Hiç fiziksel şiddete maruz kalmadım." şıkkının birinci gelmesini gerektirir. Hatta "KİM BENİ DÖVEBİLİR LAN AZUH" diye şık olsa çok daha ezici ve kesin olurdu liderliği. adam en baştan olayı çözmüş zaten. aslında bu yalanı görmezden gelip diğer şıklara bakmakta fayda var.. Alexi_Septimus said: Sevgilim/Sevgililerim 9 12% Hahaha. zuahuzahuzzahuha çok garip bişi olmuş lan bu. fede said: %51 hiç dayak yememiş. vayanasını ben de boşuna demiyorum burda bi sürü şımarık veled var diye eheheh askerde şıkkı olmaması eksiklik yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sly-One said: Laraken said: olum dayak yemeden dayak da atamazsınız lan. karşınızdaki adam sizden daha çok dayak yemişse muhtemelen döver. arkadaşın bi arkadaşı var adam 150 kere falan dayak yemiş, dayak bağımlısı sürekli insanları sinir ediyor. hala da devam sanırım. dövdükleri olmuştur heralde de yani... o dayak arsızı olmuş ama normal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sevgilim/Sevgililerim... baya dayak yiyen varmış nasıl bir sevgili anlayışıdır bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 lan patiler ilkokulda hocanız hiçmi kulağınızı çekmedi be anne babanız hiçmi tokat atmadı :D sdfsdf vay bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sh3lal3s said: hiç dayak yemedimi işaretleyen ya hiç dayak yemedi ya da sayı saymayı bilmiyo yada ankette yatakhanedeki üst dönemler şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ben ilkokuldan sonraki ortaokul hazırlık senesinde yiyordum afiyetle biraz. Ama sırf efendiliğimden, hazırlığız ya saygıda kusur edip tatsızlık yansıtmıcaz ailemize. Ceket önde ilikli falan böyle nerd bir görünüm. Öncesi ve sonrasında yemedim pek. Atmayı tercih ediyorum. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Cons said: polis eksik bide şıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Annem ilk sırada ama oda en fazla hafif kulak çekme teşebbüslerinde bulunurken genelde reflekslerimle kaçardım. İlk okkalı tokadı ise ama ilkokulda hıyar bir öğretmenden yedim yaşım 10 du galiba, bayağı sağlamdı tokat, bir kaç kezde ele sopa ile vurulma ve en son ortaokulda favori çekilme cezası yedim hehe. Birde şiddete maruz bırakıldınız diye bitiyor soru, o zaman herkesin işaretlemesi lazım, çünkü azar işitme hatta öğretmen tarafından veya ebeveyn tarafından tehdit edici bir bakış bile şiddet içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 annelerden bu kadar dayak yenmış olması kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ortaouklda bir matematikçi kadın vardı, hoca demiyorum. Öyle bir psikolojik şiddet uygulardıki bize yani böylesi olur, ders başlamadan önce adrenalin pompalamaya başlardım, sürekli güm güm diye basınçla vururdu kalbim ders sonuna kadar, sözlü zamanı rastgele seçerdi yoklama kağıdından, yemin ediyorum soğuk soğuk terliyordum, kalbimin vuruşları maksimuma çıkardı. Sanki bütün göğüs kafesim darbenin şiddetiyle dans ederdi. Böyle bir korku böyle bir heyecanı halen yaşamadım. Tebrik ediyorum kadını :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sana vurana english war hammer la geri vurcan. ewh alet metal zırh falan deldiği için normalde, sana vuran die bi faktör kalmıcak.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 annemden ve ilkokul hocamdan az dayak yemedim heh. 1 seferde babam fena dovmustu, bi kac kerede kavgada actilar kasimi gozumu dayak denemez ama sonucta fiziksel siddet:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Hiç olmamış anket; ortamdaki zorba çocuk, mahalledeki abi, bakkal amca, servis şoförü gibi şıklar eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar