Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayak

KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

Müdür'den Dayak konusunu okurken merak ettim. Acaba en çok kimlerden dayak yedik, ya da belki de hiç yemedik. Bir anket yapayım dedim. Bir kez bile olsa büyük ihtimalle bu gibi bir deneyimimiz vardır. En çok oy kimlere kayacak bakalım.

Edit: Hemen editleyeyim dedim. Ciddi dayak değil arkadaşlar. Bir iki tokat, bir terlik bile olabilir bu. Üç kaburganız kırılacak, gözünüz moraracak, dudağınız patlayacak diye birşey yok illa. Şöyle sert bir çimdiği bile hesaba katarak oylayın.
Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla kavga ettiğim sölenemez.çoğu kavgamda bi anda ortada 20 kişi biter ayırırdı

tekme tokat kavgalarda ise hasar aldıgım oldu baya.ama dayak yemedim.

ilkokul 1. sınıfta 100 kiloluk bi cocukla kavga etmiştim.burnumu kanatmıştı.bende onun dudagını patlatmştım.sanırım 1 kere dayak yedim ama saymıyorum karşılıklı hasar sonçta :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben dayak yemedimi işaretledim ama meğer bir küçük fiske filan sayılıyosa bugün öğretmenin üzerine uçtum gibi bişey oldu, adam da kovmaya çalışırken tokatımsı bişey attı, ilk oldu bu=D

aaaa bikere de burnuma yumruk yemiştim hafif olsa da. oha lan neler çıkıyo günyüzüne, dayak mı yemişim ben 2 kere ühühü lan üzüldüm =( sfgdsfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...