KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Müdür'den Dayak konusunu okurken merak ettim. Acaba en çok kimlerden dayak yedik, ya da belki de hiç yemedik. Bir anket yapayım dedim. Bir kez bile olsa büyük ihtimalle bu gibi bir deneyimimiz vardır. En çok oy kimlere kayacak bakalım. Edit: Hemen editleyeyim dedim. Ciddi dayak değil arkadaşlar. Bir iki tokat, bir terlik bile olabilir bu. Üç kaburganız kırılacak, gözünüz moraracak, dudağınız patlayacak diye birşey yok illa. Şöyle sert bir çimdiği bile hesaba katarak oylayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu olmamis yav en cok kime dayak attiniz olacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kendime attığım dışında ciddi dayak yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ilk okul öğretmenim çok döverdi beni... hala nefret etmekdeim... karşıma çıkarsa ağzını burnunu kırarım ben onun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hiç dayak yemedim hayatımda, çok politik ve yavşağımdır sıyrılırım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Klasik Türk profili "Hiç fiziksel şiddete maruz kalmadım." şıkkının birinci gelmesini gerektirir. Hatta "KİM BENİ DÖVEBİLİR LAN AZUH" diye şık olsa çok daha ezici ve kesin olurdu liderliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Anneler birinci gelir gerçi benim editten sonra. Muhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hiç dayak yemedim ama bi kere dinci vurmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yemedim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 polis eksik bide şıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 insan sevgilisinden nasıl dayak yer yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 1968 yilinda Hanoi Hilton'da iskenceye maruz kaldim, Vietnam'da gorevdeyken. Tanimadigim insanlar kategorisine giriyor bu degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dayak yemedim diyen varsa yasi kucuktur ondandir 2-3 sene icinde saglam bir dayak yersiniz nerde nasil davranilir ogretirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hiç dayak yemedim mevzusu yalan yahu. Bir çimdik, bir terlik de mi yemediniz şimdi abartmayın. Yalannnn! Ama vardır tabi çooooook pofuduk bir ortamda yetişenler, can acıtacak şeylerden uzak durmasını bilenler de bu kadar olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hiç dayak yemedimi işaretleyen ya hiç dayak yemedi ya da sayı saymayı bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çok fazla kavga ettiğim sölenemez.çoğu kavgamda bi anda ortada 20 kişi biter ayırırdı tekme tokat kavgalarda ise hasar aldıgım oldu baya.ama dayak yemedim. ilkokul 1. sınıfta 100 kiloluk bi cocukla kavga etmiştim.burnumu kanatmıştı.bende onun dudagını patlatmştım.sanırım 1 kere dayak yedim ama saymıyorum karşılıklı hasar sonçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben dayak yemedimi işaretledim ama meğer bir küçük fiske filan sayılıyosa bugün öğretmenin üzerine uçtum gibi bişey oldu, adam da kovmaya çalışırken tokatımsı bişey attı, ilk oldu bu=D aaaa bikere de burnuma yumruk yemiştim hafif olsa da. oha lan neler çıkıyo günyüzüne, dayak mı yemişim ben 2 kere ühühü lan üzüldüm =( sfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bi kere çok küçükken bi abi vardı topu sektirdi sektirdi bende izliyodum en son top kaçıcak gibiyken bam diye bi koydu headshot yedim burnum şakır şakır kanadı çok ağladım, özür dilemişti hemen ama ben iplemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 diğer akrabalar ne yahu eltimin kayınpederi beni sık sık hortumla döverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hiç fiziksel şiddete maruz kalmadım. :D bi kere gerçi ısırılarak kanatıldığım olmuştu oha çok acıo lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cons said: polis eksik bide şıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Cons said: polis eksik bide şıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çok yaramaz oldugum için ögretmenlerimden çok dayak yedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hiç dayak yemedim lan her türlü kıvırırım yalan söylerim kendimi kurtaririm en yakin arkadasimi yakarim gerekirse ezdirmem sana kendimi etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar