Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu bilgisayarı nasıl buluyorsunuz? (sam son kez başınızı ağrıtıyor)

Sam

Öne çıkan mesajlar

Orda önerebileceğim NFORCE2 olurdu ki sen fikrini belirtmişsin bişi diyemem o konuda. İyi PSU lu bir kasa al. Hem kaliteli hemde gösterişli kasalar var. Bir de Philips 107T5 var bende monitör olarak. Bayağı iyi. Yanlız Lightframe miydi neydi o teknoloji için alma sırf monitörü. Normal kullanımda işe yaramıor o. Sadece powerpoint tarzı incik boncuk yazı yerine kocaman yazı ve resimler yanyana olursa işe yarıor. Uyarayımda.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

almışken paraya kıyıp abit nforce almak lazım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

bakacağım dediklerinize, hepsini not alıyorum.. :)

zaten bütçe sıkışık olmasa nforce 2, daha iyi bir kasa ve daha iyi monitörü baştan tercih ederdim ama onlardan kıstım ilkaşamada. hesabımı denk getirebilirem sizin dediklerinizidüşünüyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam Philips fena bir monitor değildir ama Samsung daha iyi şu anda. Test ettiğim için söylüyorum. Ekran konusu önemlidir bilgisayarlda en zor değişen parçadır o yüzden en iyisini almaya calışmalasın. Ama madem paran kısıtlı Phillips alabilirsin(çok düşük model sakın alama) ama Samsungun bir üst modeli daha iyi olurdu. Ama sakın Hyndai alma. Benim bir arkadaşım almıştı başında resmen ağlıyordum.
Ram konusunda markalı ram kullanmıyorsan o zaman tanıdığın ve güvendiğin bir bilgisayarcıdan almanı tavsiye ederim. Bir problem çıkarsa değiştirmen kolay olsun.
Kasa olayına gelince kasa herkes için genelde en dandik parça ve para vermekten en çok kaçınılan parça oluyor. Ben bu konuda genelde hep sanslı oldum ama şanssız olan arkadaşlarım da çoktu. Senin şu anda aldığın sistemden çok daha iyi sistemler gördüm sırfı kasanın havalandırmasından dolay ikide bir kitlenen ya da benim kullandığım bir bilgisayardan çok daha kötü performans veren. Git thermaltake al demiyorum ama eğer havalandırması kötü bir şey alırsan üzerine 8 tane fan bile koysan yine de bilgisayarından performans alamazsın. Denedim ve gördüm.
Ucuza çok güzel kasalar da var.
Ekran kartına gelince eğer benim gibi overclock düşmanı isen seçtiğin kart güzel görünüyor ama overclock yaparım gelecekte diyorsan kesinlikle iceQ al derim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 17 Mayıs 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
Bir de Philips 107T5 var bende monitör olarak. Yanlız Lightframe miydi neydi o teknoloji için alma sırf monitörü. Normal kullanımda işe yaramıor o. Sadece powerpoint tarzı incik boncuk yazı yerine kocaman yazı ve resimler yanyana olursa işe yarıor. Uyarayımda.

107T5 kullanıcısıyım yaklaşık 5 aydır falan. Bilgisayarı kullandığımın her anı Lightframe açık oluyor monitörde.
Hiç kapatmıyorum, Lightframesiz çok karanlık oluyor çünkü. Böyle yapınca baya bi aydınlık oluyo daha net oluyo.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...