dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 http://www.biletix.com/event.htm?id=KLVM1 sonunda ya sonunda =( ağlamak istiyorum ASKIM BENIM VILLE TURKIYEYE GELIYO DEMISTIM INANMAMISTINIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 prisonbreak geliyo sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 oha iyiymiş, gidilir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kim lan bu poisonblack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 www.google.com lan deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ha o ville LAYHALAY'in yan projesi miydi neydi, annemin makyaj setini sunacagim kendisine, evrimini tamamlamis olur guzelinden alliklar falan surerek. Cendirbending yakisir bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ginaly said: kim lan bu poisonblack grup http://www.lastfm.com.tr/music/Poisonblack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sentenced solistinin şu anda şarkı söylediği grup. sentenced kadar tutmasam da gitmek lazım bea... dory said: VILLE TURKIYEYE GELIYO e zaten gelmişti daha önce :P (galiba iki kere) hatta rockthenations da sahneden düşmüştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 MADBOY said: Ha o ville LAYHALAY'in yan projesi miydi neydi, annemin makyaj setini sunacagim kendisine, evrimini tamamlamis olur guzelinden alliklar falan surerek. Cendirbending yakisir bu adama. kiskaniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Nah daha saglikli lan, kuafore gidiyorum ben brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Of şöyle bi bağırsak sentenced dan şarkı falan istesek söylermi bizim sarhoş zürafa acaba RTN2 de broken diye bi taraflarımı yırtınca çalmışlardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 nasıl olsa kafası bi dünya çıkıyor; çok bağırırsak sentenced ın dağıldığını bile unutur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ya sarroş demeyin askima! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ayyaş lan bildiğin :P ama çok severim. sentenced ı hatırladım yine peh peh :( edit: ne çok lan demişim bea...efkardan tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Efkar demişken http://img10.imageshack.us/img10/3300/efkarsq6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sentenced çok severdim ama poisonblack i tutmamıştım. yani aynı idi tüm şarkıları. hatta şansa yurtdışındaken orjinalini bulup almıştım filan. biletlerde ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 groupie mi olcan lan başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 agzini kiririm senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Foobar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Cons said: groupie mi olcan lan başımıza (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ville uğruna giderim belki diyordum ama poisonblack in şarkıları pek sarmadığı için gitmedim. giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ShadowFury said: ginaly said: kim lan bu poisonblack grup http://www.lastfm.com.tr/music/Poisonblack oha grup var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar