Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Yerel Seçimleri #3

-007-

Öne çıkan mesajlar

valla bizim ilçede sadet kazanacak gibi. şuan akpli başkan ondan önce sadet vardı. ondan önce nihat ergün başkandı çok iyi yönetti milletvekili oldu zaten ondan sonra. eski başkan çünkü bu. büyükşehirde ise adayımı belirleyemedim. sefa sirmen'e vermem oyumu da ondan başka kim olursa olsun artık... bir bilgisayar yollasın içlerinden biri veriyim asdalsdl yerel seçimlerde doğru partiye değil adaya oy veriliyor. her yerde farklıdır tabi. memlekette olsa chpye verirdim oranın başkanıda severim ama burada ıhh :D
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
çalışan diyorsunuzda belediye başkanı aday iken rakip partiler yeni isimler sunuyor.bu yeni isimlerin çalışıp çalışmayacağını nasıl biliyorsunuzda çalışana oy veriyorsunuz?

eskisi iyi çalıştıysa oyumu alır.
üsküdar da sp dendi belediye başkanı. çalıştı, projeleri filan vardı. son seçimde akp seçildi ve çalışmıyor yani. ilk icraati paşalimanındaki ağacı kesmek oldu. yolda duranı.

sokağımızı süsleme adı altında artık arabalardan inemiorz kapı açılmıo vs. ayrıca genel anlamdada eskisi kadar çalışmadı. neden oy veriyim ki. eskisi aday oyumu alır.

ben sevmiorm partileri ama sonuçta adam çalışıo. chp ye oy verirsem oy boşa gidicek vs
Sosyal ağlarda paylaş

Babam CHP'den 2. sirada aday, Izmir oldugu icin buyuksehir meclisine gitmesi kesin. Ve buradan biliyorum ki CHP'nin yerel adaylari gayet iyi :)
Genel secimlerde oylar CHP'ye cunku AKP karsisinda durabilecek sadece onlar var baraj sebebiyle.
Yerel secimlerde de hem ustteki, hem de yerel yonetimler gayet iyi, cogunlugu SODEP, SHP falan tabanli oldugu icin.
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
aday a verilir diyorsunuz ama sonra o aday secildikten sonra partinin bazi sozleri gibi alkolle savasmaya kalkabilir
bundan sonra alkollu yerlere ruhset verilmesini engeliye bilir
benzer sekilde genclerin sevdikleri cogu seyi mafede bilir
yani caliskan bi aday olmak yetmiyor partide biraz onemli...

üsküdarda ilk içkili mekan sp dönemindeki başktanda açıldı. ben rahatım üsküdar ilçesinde tek düşmeyen kalalerden birindeyim :) geçen seçimler öyle çıktı. sokakta kocaman rte posterine rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Babam CHP'den 2. sirada aday, Izmir oldugu icin buyuksehir meclisine gitmesi kesin. Ve buradan biliyorum ki CHP'nin yerel adaylari gayet iyi :)
Genel secimlerde oylar CHP'ye cunku AKP karsisinda durabilecek sadece onlar var baraj sebebiyle.
Yerel secimlerde de hem ustteki, hem de yerel yonetimler gayet iyi, cogunlugu SODEP, SHP falan tabanli oldugu icin.

iş aradığımı hiç buraya yazmışmıydım?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sp den bahsetmiyodum akp den bahsediyodum neyse
sp olayina donecek olursak herifler o kadar yolsuzluk o kadar zimetine para gecirdiler hala belli bi taraftara sahipler garip is :) demokraside zaten en soyguncu olan kazan sin gibi birsey ulkede
bu arada sp meyhanelere girisim yapmis ama artik seviyolarmis meyhaneleri...
bide muhalefetle iktidar olunmuyo bu sadece iktidarin koltugu garanti altina aliniyor bu yuzden chp akp yi basta tutan en onemli sutun (yani bizim ulkede isler boyle gidiyor)
yani chp ye verilmis oy bir nevi akp ye verilmis oydur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...