Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Show TV her haber bülteninde Karayip Korsanlarının, Hitman'in, WoW'un müziklerini çalsın bişi demeyin, sonra Türk şarkısı çalınınca bıkbıbık ayıp diye söylenin. YOK ÖYLE KARDEŞİM !!!11
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 o diil de geçen bi türk dizisinde silent hill homecoming'in giriş müziğini duyar gibi oldum, test ettim onayladım, vallaha oydu.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Tron said: geçtiğimiz sene Play station3 reklamlarında moğolların bir bir parçası kullanılmıştı. konu hakkında nette bilgi ararken karşıma turkish psychedelics başlığı adı altında bir albüm çıktı. o albümün için selda baycanın ince ince parçasıda vardı. ...ve niceleri vardı. aylarca hiç usanmadan sıkılmadan dinledim. :) akşam eve döndüğümde albümün adına bakarım. o garip çoban şarkısı müthiştir ya. ps3 reklamı da şarkıyı çok güzel tamamlamış bence. tekrar tekrar dinlemeye doyulmaz.
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oh sonunda aklimi yitirdim sandim kac kere televizyonda gordum arkadaslara diyorum inanmiyolar kanitim var artik :D
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kac sene siz bizden caldiniz birazda biz calalim TRT nin bile cakma CSI yaptigi bir devirde yasiyoruz EA cakma turku yapmis cokmu
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oha ciddi ciddi çalmışlar lan yalnız. oh no felan diyince ben cover ettiler sandıydım. birebir aynısı yav. Viktor said: kac sene siz bizden caldiniz birazda biz calalim TRT nin bile cakma CSI yaptigi bir devirde yasiyoruz EA cakma turku yapmis cokmu çakması değil yalnız aynısı :)
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 selda bağcan da önceleri böyle işler yaparken değişti türkücü oldu. "sivasın yollarına" türküsünü hit yapmıştı bir iki sene önce hatta.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu kadın lezbiyen lan. bi anda aklıma geldi. hmm.
daverc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Abi EA nerden bulmuş bu şarkıyı da kullanmış korktum lan.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fake değil, bilgiğin çalıyor oyunun içinde hatta 1. playlist'in içinde şarkı
Öne çıkan mesajlar