Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Show TV her haber bülteninde Karayip Korsanlarının, Hitman'in, WoW'un müziklerini çalsın bişi demeyin, sonra Türk şarkısı çalınınca bıkbıbık ayıp diye söylenin. YOK ÖYLE KARDEŞİM !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 o diil de geçen bi türk dizisinde silent hill homecoming'in giriş müziğini duyar gibi oldum, test ettim onayladım, vallaha oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ne güzel riffmiş o be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 nelly furtado da çalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Tron said: geçtiğimiz sene Play station3 reklamlarında moğolların bir bir parçası kullanılmıştı. konu hakkında nette bilgi ararken karşıma turkish psychedelics başlığı adı altında bir albüm çıktı. o albümün için selda baycanın ince ince parçasıda vardı. ...ve niceleri vardı. aylarca hiç usanmadan sıkılmadan dinledim. :) akşam eve döndüğümde albümün adına bakarım. o garip çoban şarkısı müthiştir ya. ps3 reklamı da şarkıyı çok güzel tamamlamış bence. tekrar tekrar dinlemeye doyulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oh sonunda aklimi yitirdim sandim kac kere televizyonda gordum arkadaslara diyorum inanmiyolar kanitim var artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bence selda bağcan çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kac sene siz bizden caldiniz birazda biz calalim TRT nin bile cakma CSI yaptigi bir devirde yasiyoruz EA cakma turku yapmis cokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oha ciddi ciddi çalmışlar lan yalnız. oh no felan diyince ben cover ettiler sandıydım. birebir aynısı yav. Viktor said: kac sene siz bizden caldiniz birazda biz calalim TRT nin bile cakma CSI yaptigi bir devirde yasiyoruz EA cakma turku yapmis cokmu çakması değil yalnız aynısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 selda bağcan da önceleri böyle işler yaparken değişti türkücü oldu. "sivasın yollarına" türküsünü hit yapmıştı bir iki sene önce hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu kadın lezbiyen lan. bi anda aklıma geldi. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Abi EA nerden bulmuş bu şarkıyı da kullanmış korktum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 edit: verilmiş link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fake'in önde gideni bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fake değil, bilgiğin çalıyor oyunun içinde hatta 1. playlist'in içinde şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar