bu nasıl mal birşey ya sadfdsa
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
metalci yuvası
Bunlar hala ergen :D
off hayattan soğudum
haha tatlu su metalcisi nedir :S
bidaa metal dinlemicem
anlamadığım nokta bu tarz yaşayınca metal müzikten farklı bi haz mı alıyorsun bende pop dinlemem rock-metal tarzı dinlerim ama asla böyle olmadım olmayacam.
bu arada tatlı su metalicisi nedir ya
bu arada tatlı su metalicisi nedir ya
o adamları özenle seçmişer heralde biraz, bi ton aklı başında adam da vardır orda.
adidas yazıyo
5.50deki adam süper tek başına masada asd
5.50deki adam süper tek başına masada asd
2009 yılında hala sahnedeki grubun final countdown çaldığı (ki onu bile ne kadar çaldığını tartışmıyorum) yerler var ya. şaka gibi.
metalcilerin problemi hiç evrimleşmemek, valla.
metalcilerin problemi hiç evrimleşmemek, valla.
Herkes kamerayı kesiyor herkes xD
ya yok artık. bu casting falan olmalı. şaka gibi ve çok acayip tipler bir araya gelmişler. hele söyleyen kızın ses nedir. eyvah eyvah.
yahu metalciler bu hale geldiyse... utanıyorum yahu.
yahu metalciler bu hale geldiyse... utanıyorum yahu.
adam değil la bunlar.
ne metali ne metalcisi.
ne metali ne metalcisi.
http://www.ontv.com.tr/video/24/Punk_Film_Gecesi
bu daha saçma. :S
bu daha saçma. :S
bu arkadaşlar özellikle de o konuşan kız ne içtiyse aynısından istiyorum.
Iron Maiden bile kurtaramamış o kadar mal bi video olmuş.
ya onu bunu bilmemde yazın 55 derecesinde bile ayagına postal dar siyah kot siyah uzun kollular giyen adamın marka takıntısı olan con con dan ne farkı var ki takıntı bu deilde ne :D
final countdownla triplere girmece?!?!?
ya onu bunu bilmemde yazın 55 derecesinde bile ayagına postal dar siyah kot siyah uzun kollular giyen adamın marka takıntısı olan con con dan ne farkı var ki takıntı bu deilde ne :D
adam salaksa yapıcak bişi yok =) illa yazın postal giymek gerekmiyor metalci olmak için ruhunda asilik olsun yeter =P en azından beyaz yaka olsan bile yaşlanmazsın.
ben okadar kötü bi durum görmedim açıkçası. neyini abarttınız bukadar bilemiyorum etrafta ne fena tipler var gayet normal gördüm bu arkadaşları.
ancak bi sorun var YERALTI diye tabir edilen yer gördüğüm kadarıyla Taksim DoRock. gayette yerüstünde eşşek kadar biyer hiç öle underground bi mekan değil.
ancak bi sorun var YERALTI diye tabir edilen yer gördüğüm kadarıyla Taksim DoRock. gayette yerüstünde eşşek kadar biyer hiç öle underground bi mekan değil.
sonuç olarak kendini metalci olarak tanıtan her adam pistir leştir işsizdir
ya hiçbirisi kendine metalciyim de dememiş hani, METALCİ kelimesi zaten başlı başına uyuz bişeyde adamlar-hanımlar rock ve metal dinliyorum demiş sadece bunda yadırganıcak ÖGLFÖLS TİPLERE BAK dicek ne var anlamadım
ahaha sarhoş kız süper oturt önüne sabaha kadar konuşsun sen dinle
Öne çıkan mesajlar