Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metalci yuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lold said:
Bu programı Dostoyevski sunmuyor ama görecekleriniz onun anlattıklarından bile daha “underground”. Her bölümde kendi halinde yaşayan azınlık alt kültürleri tanıyacaksınız ve bir daha “Punk öldü” diyemeyeceksiniz.
Mesaj tarihi:
anlamadığım nokta bu tarz yaşayınca metal müzikten farklı bi haz mı alıyorsun bende pop dinlemem rock-metal tarzı dinlerim ama asla böyle olmadım olmayacam.
bu arada tatlı su metalicisi nedir ya
Mesaj tarihi:
2009 yılında hala sahnedeki grubun final countdown çaldığı (ki onu bile ne kadar çaldığını tartışmıyorum) yerler var ya. şaka gibi.
metalcilerin problemi hiç evrimleşmemek, valla.
Mesaj tarihi:
ya onu bunu bilmemde yazın 55 derecesinde bile ayagına postal dar siyah kot siyah uzun kollular giyen adamın marka takıntısı olan con con dan ne farkı var ki takıntı bu deilde ne :D
Mesaj tarihi:
moonfall said:
ya onu bunu bilmemde yazın 55 derecesinde bile ayagına postal dar siyah kot siyah uzun kollular giyen adamın marka takıntısı olan con con dan ne farkı var ki takıntı bu deilde ne :D

adam salaksa yapıcak bişi yok =) illa yazın postal giymek gerekmiyor metalci olmak için ruhunda asilik olsun yeter =P en azından beyaz yaka olsan bile yaşlanmazsın.
Mesaj tarihi:
ben okadar kötü bi durum görmedim açıkçası. neyini abarttınız bukadar bilemiyorum etrafta ne fena tipler var gayet normal gördüm bu arkadaşları.

ancak bi sorun var YERALTI diye tabir edilen yer gördüğüm kadarıyla Taksim DoRock. gayette yerüstünde eşşek kadar biyer hiç öle underground bi mekan değil.
Mesaj tarihi:
ya hiçbirisi kendine metalciyim de dememiş hani, METALCİ kelimesi zaten başlı başına uyuz bişeyde adamlar-hanımlar rock ve metal dinliyorum demiş sadece bunda yadırganıcak ÖGLFÖLS TİPLERE BAK dicek ne var anlamadım
  • Yeni Oluştur...