Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 şimi bu se'ler defolu 9800 pro'larmış ama 9500 (ya da 9700 unuttum şimdi) board'larına takılanları dandikken 9800 board'larına takılanları çok daha iyiymiş. markadan markaya değişiyormuş bu durum. ancak 9600'lerle kıyas yapılan bir yere rastlamadım, burada da hiç bahsi geçmemiş. bir de size sorayım başlıktaki soruyu zira 9600xt ile 9800se kartların fiyatları aynı..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yahu fiyatını bilmiyorum ama önereceğim kart his excalibur ice-q 9800 pro 'dur.. 350 dolar ve performansı 9800xt dışında tüm nvidia ve ati'leri geride bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yeni bilgisayar alacağım bende pro iceq tercih ettim performansı falan çok iyi arkadaş azımdan aldı lafı (geliyorum yanına şimdi :-P) http://www.tellioglu.com.tr/urun.asp?altKategoriID=6&urunId=17 şuradan özelliklerine bakabilirsin..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 200$'ı geçmeyen bir kart arıyorum, 300 üzeri olmasa pro ya da diğerlerini düşünebilirdim ama üst seviye kartları çok pahalı hale getirmişler. eskiden 300$'ı geçmezdi. 350$'ye filan varınca athlon xp'den athlon 64'e çevirebilirim sistemi, çok fark var maalesef o yüzden tercih edemiyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 o zaman sana SAPPHIRE 128MB Atlantis Radeon 9800SE öneririm (200 $) veya POWERCOLOR 128MB Radeon 9800SE (186$) ama powercolorun bazı testlerde diğer kartları geride bıraktıgını ve bu fiyatını göz önünde bulundurursak direk powercolor al derim.. yanlız powercolor 9800 se'nin 9600xt'den ucuz olmasına (20 dolar falan ucuz) bir anlam veremedim.. =)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bence sen şuraya bir üye olup birde burda tartış..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Qui, 06 Mayıs 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Piyasadaki bütün kartların (25-30 tane galiba, prof. kartları saymıorum tabiki) 5-6 oyundaki performanslarını internetten karşılaştırarak 9600XT aldım. Paranın alabileceği en cost effective kart bu şuanda. 200$ ayırabiliosan ekran kartına düşünme bile.. [signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben 9600 'e dikkat etmedim daha çok markaya yöneldim dediklerim 9600 içinde geçerli tabii..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 black1ce buraya bir bak istersen.. :) sapphire dandik 9800se, powercolor iyi 9800se olarak çıkmış testlerde. 128-bit board kullanılınca dandik oluyormuş galiba ama o iş de biraz karışık, kazık yiyesim gelmiyor şu aralar.. :-p benim merak ettiğim 9600xt ile aralarındaki fark nedir, biraz daha karıştıracağım tabii etrafı.. eğer 256-bit olanı daha iyiyse 9600xt'den tabii 9600se'yi tercih ederim ne de olsa aynı fiyat..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Sam, 14 Mayıs 2004 22:08 tarihinde demiş ki: black1ce buraya bir bak istersen.. :) sapphire dandik 9800se, powercolor iyi 9800se olarak çıkmış testlerde. bende pc daha iyi dedim zaten ?[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 his'in ice-q serisi daha güçlü bir fan kullanan modeli o kadar. Yani overclock yapmıycaksan elleme bile, fazla avantaj sağlamaz.. ayrıca ice-q'nün fanlarının satıldığını, ve bir dergide bu fanların takılışını anlatıldığını gördüm.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bone anlayamadım ne dediğini? evete black öyle demişsin de sapphire ile denk değil anlaşılan durumları, ilginç bir durum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kafam girsin 9800 se'ye, 246$'a sapphire 9800 pro buldum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ulen sana onu önerecektim 9800 se'leri söledikten sonra unuttum.. mavidonanımda 3 haftadır bekleniyordu stoklara yeni geldi o yüzden beklemeden al.. ayırca bu indirimli hali o patlarsa 300 dolar falan olur o yüzden bide geciktirmeden al.. (aslanlar gibi doom3 oynanır onla :-p) http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=k6SHHL4XJUoereiEuBje&ad=ekran_karti&ur_no=275[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 246 dolar dediğin + kdv var mı? bi de 128 mb mı?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 128 mb, kdv dahil değil tabii.. pc gold'da bugün buldum ben, hatta ilk ve ikinci inceleyen kişi oldum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=96947 de bıraz daha dusuk fıyatlar var sanırım ... + bıde soft mode la pro olmus olanlar falan da neyse ılgılenenler bı baksın ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 delu sağol sayfa için de onu anladım ki bu 9800se işi yaş iş, yok öyle miydi böyle miydi derken kazık denir. bir de istanbul'dan getirteceğim yani astarı yüzünden pahalıya patlar yamuk bişi çıkarsa. olmadı 9600xt alırım ama kafam rahat olur.. ne var ki şu 250$ civarlarında gezen rpo'ların se'lerle alakasıyok gördüğüm kadarıyla, xt'ler nedeniyle fiyatları kırılan normal kartlar. mesela 9600 pro'lar da 150$ seviyelerinde ve xt'ler ile pro'lar arasındaki fiyat farkı performans farkına değmeyecek düzeyde.. 9800pro bulamazsam da 250$ seviyesine 150$ seviyesindeki 9600pro yönünde değiştirdim fikrimi. bu hafta alabilir miyim bir bakayım artık bu gf2 mx400'ün miyadı doldu..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Selamlar, Şu an için başarım/fiyat oranını en iyi yakalayan kartlar, Radeon 9600XT işlemcili kartlar olarak görünüyor. Bakın bir de PowerColor'dan 9600XT Bravo Edition çıktı. Düz 9600XT modelinde Overdrive yoktu, bunda var, ayrıca bellek zamanlarında da biraz yükseltmeye gitmişler. Aklınızın bir kenarında bulunsun. Fiyatı: 210$ civarı demişlerdi VEGA'dan. www.vega.com.tr[signature][hline]Berkin Bozdoğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ona bakarsan Asus'un 9600XT sinde smart doctor ile overclock yapabiliorsunuz hem ram'a hem de işlemcisine. Üstelik kartın üzerinde video edit için özel chip var. Asus bazı modellerde kart tasarımlarını değiştirio artık. Kendi mimarilerini kullanıolar. VIVO rox :D [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Mayıs 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar