BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 benm odamda da çok fazla ikea ürünü var ama daha hiç birine bişey olmadı olmasında. ofistede aynı durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Greeny said: on numara değil abi. tamam görüntüsü vs çok güzel kesinlikle, renkleri vs. orjinal ürünleri de var, ona da lafım yok. ama kesinlikle kalitesiz, ki kendileri de kabul ediyorlar. kalitesi ile işim olmaz zati ev döşemiyom ben dekor için ikeayı kullanıyorum o kadar ki dekor için gerçekten on numara şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çalışma masası aldım şı anda bildiğin yere doğru bombe yaptı ve elimi koyunca falan ses çıkarıyor. Mutfak dolabıda almıştık oda bir gün ağırlıktan mı ne çöktü diyeceğim ama çokta bi şey yoktu. Bunun dışında kütüphaneside yamuldu falan. Bi daha almam ordan bir şey. Ucuz değil kesinlikle malları, tam fiyatları neyse kaliteleri de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sg-1 said: ama türkiye'de gelişmiş bir mobilya sektörü (hatta ikea'nın sattığı hemen hemen her şeyin kaliteli yerlisi) varken buradan alışveriş etmeyi pek akıllıca bulmuyorum, ancak aradığınız özel birşeyi bulamadığınızda son çare olarak değerlendirilebilir. (tu) Malları kötü ve pahalı, reklamları güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 xwhiplashx said: IKEA’ya dair bilmedikleriniz... Hikaye 1956 yılında İsveç’te, karlı bir kış gününde başlar. Marka, 1943 yılında tescil ettirilmiş o_0 time travel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ikea'dan mobilyaların şemaları alınır, gider beğenirsin ne yapmışlarsa artık. ona göre gider değiştirirsin kafana göre daha iyi bişiyi, daha iyi kalite ile yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 IKEA da sadece köfte yenir olm mobilya falan mı alınır lan oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 mobilyanın resmi çekilir, tanıdık marangoza yaptırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 lanet olası ikea kültürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 cinali ÇARPILIRSIN!!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çok töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 IKEA, evimin herşeyi... Avustralyada, en ucuz IKEA ürünleriyle ev döşemem bana ve nişanlıma toplamda 2100 Avustralya dolarına (O zaman 2420 YTLye tekabül ediyordu) mal olmuştu. Yatak örtüsünden dolaplara, kanepeden çatal-kaşığa kadar. Bir yıl kullandık. Bir yılın sonunda hala o kadar iyi durumdaydılar ki hepsini ikinci el olarak farklı kişilere satabildik. Açıkçası tek yaşadığım sorun IKEAya 3 kere gitmek zorunda kalmam idi. Kanepe alıyorum ama yastıkları stokta yok, onları buldun kılıfları yok vs. gibi. Ha, Türkiyede kriz nedeniyle şu an normal mobilyacıdan alınan şeylerde IKEA fiyatlarına yaklaşmış olabilir, bilemiyorum (6 aya öğreneceğim ne yazık ki, malum evlenme fln). Ama şahsen herhangibir üründe bir kalite sorunu görmedim. Şahsi görüşüm IKEA hala öğrencilerin ve yeni evlilerin en büyük dostlarından biridir. Ayrıca isveç köfteside pek leziz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bende odami ikea'dan dösedim memnunum, ögrenci icin birebir, hem ucuz hemde cok uzun ömürlü olmasina da gerek yok =) 2 sene götürsün yeter almanya'da bence en ucuz yer fakat Türkiye'de ki marangozlar sanayi yerini tutabilir mi bilemiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ultrAslan said: hem ucuz şaka yapıyosun sanırım? cmt günü 160 liraya 3 kapılı, 2 çekmeceli bir gardolap aldım koçtaşdan. hemen hemen aynı yapıda bir dolap IKEAda tam 970lira!!!!1111!!!! hööööhhhhhh yani... ev döşerim yahu ben o paraya bi dolap 1 milyar ohanzi yani::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ikeadan ne aldıysam kırıldı bozuldu dandikligin kitabını yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mohi said: ultrAslan said: hem ucuz şaka yapıyosun sanırım? cmt günü 160 liraya 3 kapılı, 2 çekmeceli bir gardolap aldım koçtaşdan. hemen hemen aynı yapıda bir dolap IKEAda tam 970lira!!!!1111!!!! hööööhhhhhh yani... ev döşerim yahu ben o paraya bi dolap 1 milyar ohanzi yani::o Dolap var, dolap var. Dolabın fiyatını belirleyen kriterlerin sadece kapı ve çekmece sayısı olduğunu düşünüyorsan yapacak fazla birşey yok :p Daha düşük kaliteli ve ucuz birşeyler elbet Ikea'da da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ikea iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aşırı pahalı olan ürünlere adamlar 10-15 yıl garanti veriyorlar, kataloglarında da yazar bu. çok ucuz ürülerin çok kaliteli olmasını bekleyemezsin, aynı boyutlarda 2 sehpa var hemen hemen aynılar biri 30 tl diğeri 200 tl, aynı durum çekyatlar da da geçerli. malzeme kalitesi diye birşey var, ama iyice araştırıp uygun ürünü seçmek lazım bence bazı ürünlerde aşırı kazıklıyorlar. ayrıca isveç köftesi o kadar leziz ve farklı değil bence, lazanyası lezzetliydi, somon balığı yapıyorlar üstüne bi de sarı sos döküyorlar nedir çözemedim iyi gözüküyor denemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Baggio said: Mohi said: ultrAslan said: hem ucuz şaka yapıyosun sanırım? cmt günü 160 liraya 3 kapılı, 2 çekmeceli bir gardolap aldım koçtaşdan. hemen hemen aynı yapıda bir dolap IKEAda tam 970lira!!!!1111!!!! hööööhhhhhh yani... ev döşerim yahu ben o paraya bi dolap 1 milyar ohanzi yani::o Dolap var, dolap var. Dolabın fiyatını belirleyen kriterlerin sadece kapı ve çekmece sayısı olduğunu düşünüyorsan yapacak fazla birşey yok :p Daha düşük kaliteli ve ucuz birşeyler elbet Ikea'da da vardır. bu koçtaştaki http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/1000076462_12.jpg bu ıkeadaki http://img16.imageshack.us/img16/2738/ikeadolap1.jpg aradaki bukadar farka değecek bi fark kesinlikle yok. hatta ikeanın malzemesi daha dayanıksız. marka bağımlısı olmayalım ltfn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ikeanın ki daha fonksiyonel ama önemli olan boyutu aslında daha da büyük fiyat(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Necro said: IKEA da sadece köfte yenir olm mobilya falan mı alınır lan oradan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben de ikeadan dosedim evi, bi sorun cıkmadi valla. hala da bisiler almaya devam ediyorum internetten. 250 ytl uzeri alısverıslerde kapınıza getiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mohi said: ultrAslan said: hem ucuz şaka yapıyosun sanırım? cmt günü 160 liraya 3 kapılı, 2 çekmeceli bir gardolap aldım koçtaşdan. hemen hemen aynı yapıda bir dolap IKEAda tam 970lira!!!!1111!!!! hööööhhhhhh yani... ev döşerim yahu ben o paraya bi dolap 1 milyar ohanzi yani::o Türkiye fiyatlarini bilmiyorum fakat burada böyle :( Ayrica o resimde gösterdiginin benzer olanina 80€ ödedim iste resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Aynen, o dolabin ta kendisi burda yani Ingiltere'de £78. Hayir, ayni odanin icinde baska bi koseye tasirken agzi burnu dagildi da ordan biliyoruz, ev sahibi "noldu lan dolaba" derse depozitodan ne kadar dusecek bilelim diye baktim, ehe. Laf aramizda, ben boyle dandik dolap gormedim o ayri. Koca dolabi iki parca sunta bi arada tutuyo, e haliyle tutamiyo. Alip bi koseye koyacaksaniz ve ASLA yerinden oynatmayacaksaniz hic problem yok ama tasinmaya gelmiyo. Tabi £78'lik bi dolaptan daha ne beklersin ki, bence bi mahsuru yok yani, £78'e dolap bulmussun, varsin tasinmasin. Hastasiyiz Ikea'nin, Ikea sen bizim herseyimizsiiiiiiiiiiin! (random fun fact: Ingiliz salaklar 'aykiya' diye okuyolar, gel gor ki orijinali 'ikea') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Görüntü olarak güzel ürünleri. Sağlamlığı tartışılır işte, Ikea' nın en büyük avantajı tek tek dükkan gezmekten kurtarıyor. Yüzlerce farklı ürün aynı çatı altında. Ve ürünleri güzel. Açıkçası öğrenci evine çıkacak olsam, giderim Ikea' dan alırım. Ama ne bileyim evlendiysem gidip almam. Giderim tek tek seçerim, giderim proje çizerim veririm marangoza vs yaptırırım. Çok kalitesiz çünkü, abimin yatağına iki kez oturdum, ilk seferde çatladı, ikincisinde oturduğum kısım bildiğin paramparça oturdu oturdum yere. 115 kiloyum. Bende suç yok, yatağın suçu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar