kohran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 merhaba 22 yaşındayım düz lise 1den terk ettim.. askere giddim geldim.. şimdi biraz okumamanın sıkıntılarını çekiyorum. sorum şu olucak açık öğretim lisesine başlayabilirmiyim?(başlıyayımmı? çünkü üniversitede felan yaş çok sıkıntı çektirirmi en azından 25 26 yaşlarında olabilirim yada dahada fazla) biraz bilgim var 2 senede 4 senelik bitiriyormuşuz? ve mesela burayı bitirdikden sonra üniversiteye hangi imkanlar ve şartlarda hangi bölümlere katılabilirim? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kohran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sizdemi cahilsiniz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kohran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cahil olmayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Çalıştın mı heryere girersin.Oraya almazlar diye birşey yok. Açık lise şimdi kaç sene bilmiyorum eskiden 3tü.herhalde şimdi 4sene. İstediğin herzaman kayıt olabilirsin derslerini verirsin.Üniversiteyede sıkı hazırlanırsın girersin iyi bir yere. Okumanın yaşı yoktur.Madem zararlarını gördün otur çalış.Çok eksiğin olsada yılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hiç bilgim yokda üniversitede niye yaş sıkıntısı çekşicenki hacı küçük yaşta gitmek daha kötü be üniversiteye bence asldjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben genç girdim yaşlı çıkıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben hazırlıktayken 25-26 yaşlarında sınıf arkadaşlarım vardı, yaş tabii biraz zorluk çıkartıyor ama çok da problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 birde açık liselerde tam puanla mezun oluyorsun genelde,arkadaşım derslere 3 sene gitmediği halde tam puan alıp mezun oldu.ÖSS'ye kasıyor şimdi geçen sene patlamıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 üniversite konusuda normal liselerden farkı yok. alan seçimi yapıp o alanda giriyosun öss ye. bence yaş sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kohran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 herkese teşekkür bende okuyup adam olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 keşke okumayla adam olunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar