InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 başlıyorum anlatmaya... okulda benim sürekli kavga ettiğim bir grup var...böyle 3-4 kişiler... bizim okulun bahçesi böle tepe gibi..bende yanımda biri kız biri erkek oturuyorum.baktık bi ara o grup ve yanında bi sürü kişi daha var. ben dedimki kalkalım hiç uğraşılmaz falan die..ama onlar kavgalı oldumu bilmiolarmış.neden falan filan derken bütün o insanlar yanımızda bitiverdi..o insanlarla ben tartışıodum orda..bizim sınıftan ve başka sınfılardan bi sürü arkım geldi (çounluk erkek) bi sorun mu var dediler..evet falan filan dedim onlarda yanımda bekliolar nolur nolmaz die..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... sonuç : arkadaşım beni o gruptaki en gıcık olduum kızın üstünden çekerken kızın burnu kırılmış ve azından burnundan kanlar geliodu...olaylar bıçaklanmaya kadar gelmiş.. heryer kan içinde..tabi biz hemen kaçtık çok hızlı gelişti olaylar zaten ama görünenlerin hepsi disipline gidip uzaklaştırma aldı..kaçabilen 3 kişi falan... inanılmaz bi vahşete dönüştü..ilk başta ben ve kızın kavgasıydı aslında..... kendimi suçlu hissediuorum ama onlarda bize saldırıp bıçaklicaklardı sad smiley okuldaki disiplinde ilgimi çekiyorki bu nasıl bi okuldur ya..yeni geldim okula zaten..ne kadar irençliktir okulda öyle insanlar olması...sevmiyorum bu tür olaylar sevmicem sad smiley yinede kendimi suçlu hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Olm ben bu hikayeyi okumuştum.. Bu arada yanlış anlaşılmasın yalan demiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 açıldıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 uplamada yeni teknikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 aynısı başına gelmiş sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sad smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 gostbu nun eski acciyle açılmıştı bence aynı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hikaye devam ettirmece hödösüne çevirelim o zaman madem açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yani sadece kendilerini birşey sandıkları için böyle davranıyorlar...ama bundan sonra sataşıcaklarını sanmam çünkü ben kızı baya bi sakatladım...ama dierlerinin durumunu bilmiyorum bi sürü kişi hastanelik oldu sanırım...ama okulda bi iç savaş çıkarttım sad smileysad smileysad smileysad smileysad smileysad smileysad smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 inner chaos yolun yol değil bence yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 her bin postta bir göklere çıkıyor o gururlandırıyor bizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sen de çk ağır laf koymuşsun ama adamlara. ben onların yerinde olsam bir daha yolun senle aynı tarafında bile yürümeye utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bence haketmişler iqleride yetmemiş o süper lafı anlamaya.saldırmışlar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi nedense yazının gelişinden bu sözü bekledim said: . arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bu nası topic la vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çok ayıp. plagiarism bu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Inner peace sağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 asinanyavuz said: çok ayıp. plagiarism bu. sdf bunu da duydum ya googlescholar hissettim kendimi bi an hoş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bıçak dediğin nedir ki en fazla baldıra saplarlar , bi kerede söyle bir olayda karınların deşildiğini boğazların kesildiğini falan göremiyecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 lan griswold yanlis konuyu kitledin, ac otekini, bunu kitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 aquila said: lan griswold yanlis konuyu kitledin, ac otekini, bunu kitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aquila said: lan griswold yanlis konuyu kitledin, ac otekini, bunu kitle. Ötekini uplandı diye kitledim, hadi alakasız bir konu olsa geyik olacak olsa önemli değil de amaç belli. Bunu kitlemiyorum, başarısız diye konu kitlenmez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 academic integrity hede hodoye uygun degil bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hala aynı mevzumu yaw :) hani kıbrıstaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar