Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.sleeptracker.com.tr/pages/anasayfa.aspx Her sabah sıradan bir alarm saatiyle uyanmak neden zordur? Çünkü sıradan bir alarm saati, vücudunuzun yenilendiği derin bir uykudan neredeyse uyanık olduğunuz hafif bir uykuya kadar değişkenlik gösterebilecek uyku evrelerinizi algılamaz. Zaman zaman uyanmanız için ideal bir ana denk gelerek sizi yenilenmiş bir şekilde uyandırabilir, ama genellikle 10 dakika sonra tekrar çalmasını sağlayacak “snooze” tuşuna basarak, yorgun argın bir halde uyanırsınız. Acaba ne kadar doğrudur bu :) Doğruysa efsanemulize bir şey de o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 süpermiş doğruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 forexten paramı çeker çekmez alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bana çok lazım birşey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bana da pek bi işe yaramaz gibi geliyor. Bilmiyorum kullanmadım ama öyle hissediyorum, televidyon da kafakafaya programında incelediler bunu, adamın arkadaşı almış, bakmış bi işe yaramıyo başkasına vermiş falan. hani herkesin (tercihen beyaz yakalı, orta üst) şikayet ettiği bi sorunla ilgili ucuz bi çözüm bulup pahalıya satalım da parayı kıralım mantığı var gibi. ama kullanmadım, tamamen sallıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 269 TL ya da 299 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 böyle bi saate o kadar para versem uyumam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bildiğin casio saat abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 var öyle bişi gözlemeledim ben. genelde (her 100 seferde 90 civarı) alarmı kurdğum saatten bir kaç dakika önce yyanıyırum ama bazen de çok leş bir halde "larmının, saatininde '^+'^+^'" diyip dünyaya boş verip uyumaya devam ettiğim oluyor (her 100 seferde 1, bilemedin 2 civarı) eğer ki bnu 1'i,2'yi ortadan kaldırabiliyorsa güzel bir saat bu saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Eğer beni enerjik ve dinç kaldıracaksa 299 TL fln pahalı değil. Çünkü her sabah sürünerek kalkıyorum yataktan, öğlene kadarda toparlayamadığım oluyor kendimi. Ha, tabii ne kadar işe yarıyor bilemiyorum, onu reklamlardan değilde kullananlardan öğrenmek lazım. Edit: Ulan aslında aklıma yatmadıda değil. Dur biraz araştırayım şu aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bi halt track ettigi yok bence bunun. olsa olsa kisik sesli alarm veriyodur belli araliklarda, derin uykudayken uyandirmicak kadar, hafif uykuda uyandiriyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 beyin dalgasını alamaz. alsa alsa kalp ritmlerini kaydediyodur. ritmin hızına göre çalışıyordur bence maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Şimdi, iş yerine gitmen için kalkman saat 8:00 olsun. Sen, akşam 10da da yatsan, sabaha karşı 5te de yatsan 8de kalkmayacak mısın? Saat seni kaldırsa nolur kaldırmasa nolur? Ha belirli bir saatte kalkman gerekmiyordur, o zaman alarma ne gerek var. Ben mi yanlış yorumladım bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 uykunun evreleri var mesela rem evresi en derin olan (=rapid eye movement olur vs) ayrıca başka evreleri falan da vardır ve en ağır olmayan evrede uyanmak en kolaydır vs. Ama saat beyin dalgası ölçemez. Orda bi kolpalık var yani. Ama dediğim gibi nabız ölçebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ulan USA olmasa ne yapacaksiniz, kullanmayin kardesim bizim urunlerimizi. Hemende agzinizin suyu akmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 @Greeny Yani soyle bir olayı var sen hergun 12 de yatıp 8 de kalkıyorsun diyelim, bazı gunler ama ceset gibi oluyorsun cok zor kalkıyorsun. İste bu saate diyorsun beni 8 civarı kaldır yegen diye, oda senin uyku durumuna gore bir gun 7:50 de, bir gun 8:10 da bir gun baska 8 civarı bir saatte kaldırıyor ve kalktıgın zaman dinc oluyorsun. Tam uyanınca dinc olacagın anda kaldırıyor(mus). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 alseven performansın düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 O uyku evrelerini nasıl anlayacak o alet? Eğer işe yarayan bir sistemse gayet iyi ama tabii biraz tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 uyku evrelerini anlaması için beyin dalgalarını ölçebilmesi lazım. o da kafaya takılan aparatlarla ölçülüyor. bkz. EEG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 beyin dalgası veya nabız falan ölçmüyor. zaten nabız ölçse bileğe ters takman gerekirdi. içinde akselometre var bu sayede hareketi algılıyor. uykunun hafif olduğu anlarda kişinin hareket faaliyetinin artması üzerine kurulmuş bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 daha basitmiş mantığı. kastık o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bazen 6 saat uyuyup zinde kalkıyorum, bazen 9 saat uyuyup dayak yemiş gibi kalkıyorum. alsammı acaba. alan biri review yazsa şuraya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 uykuyla ya da bu saatle alakası yok ama şunlarada bakabilir saat severler. http://www.cyberdog.net/cybershop/pages/items.php?cat=accessories&subcat=55_watches said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 alan kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar