Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kendini bi bok sanan mal orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cons said: batu blizzard paticiği almış iyi söylim bugları düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çüksüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 canımsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kız de. o kısmı geçmisiz galiba ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 resim koy karar veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cons said: batu blizzard paticiği almış ABİ AHAHAHAHA OF ne topicti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kadın portalında yazıyomuş ne denmesi gerektiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 guzelse kiz deyilse kari veya evli yada deyilse :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hiç bi dişi, kendisine kız denmesınden hoşlanmaz. -naber kız lafı en sevmedıklerı laftır. 3. şahısdan bahsederken de, -o kadını bir daha görmedim. (senden yaşça büyük insanlar) -o kızı bir daha görmedim. (senin yaşlarında olan insanlar) mesela dün gittiğin bi yerde, birini beğendin ve arkadaşına anlatıosun. (reported speech) -olm dün bi kız gördüm abov. ya da dün hocanla kavga ettin ve arkadaşına anlatıyorsun bunu. -olm öldürücem o kadını yetti lan taktı bana geçirmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 8-) hmms taşş gibi kadin derken yasli oluyo yani ? ama tas gibi kiz demekte olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Voys said: hiç bi dişi, kendisine kız denmesınden hoşlanmaz. -naber kız lafı en sevmedıklerı laftır. 3. şahısdan bahsederken de, -o kadını bir daha görmedim. (senden yaşça büyük insanlar) -o kızı bir daha görmedim. (senin yaşlarında olan insanlar) mesela dün gittiğin bi yerde, birini beğendin ve arkadaşına anlatıosun. (reported speech) -olm dün bi kız gördüm abov. ya da dün hocanla kavga ettin ve arkadaşına anlatıyorsun bunu. -olm öldürücem o kadını yetti lan taktı bana geçirmio tam olarak sorunun cevabı olmus bu ben de, kız de derken 3. şahıs olarak demistim. yoksa "naber kız" gercekten benim de hic sevmedigim bi laftır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 LÜTFEN ARTIK BİRİ DE BİR BAYANA HANGİ SES TONUYLA MERHABA DERSİNİZ DİYE TOPİC AÇSIN ZİRA TEK EKSİĞİMİZ O. YETER BU NE. CAPS LOCK AÇTIRDI YA AKŞAM AKŞAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oha merhaba mı diyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Xaenin said: LÜTFEN ARTIK BİRİ DE BİR BAYANA HANGİ SES TONUYLA MERHABA DERSİNİZ DİYE TOPİC AÇSIN ZİRA TEK EKSİĞİMİZ O. ahaha hakkaten garip topicler dönüyo etrafta^^ dunnonunkiler başı çeker sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi arkadaşına anlatırken sorun yok.işte karşı cinse anlatırken sorun var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi forumdan nasıl anlatıcaksınız ses tonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi bakireyse kız, değilse kadın diyeceksin. öyle duydum en azından. 30- 30+ daha iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bilmiyorsan kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 milli maç olsa da post kassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kontrol edeyim derken herkese kadin demek zorunda kalma dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ama kontrol et yok sana da erkek mi oğlan mı diyelim diye tartışabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fastreloader said: ama kontrol et yok sana da erkek mi oğlan mı diyelim diye tartışabiliriz nehemen topic i ac !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cengizhan66 said: 8-) hmms taşş gibi kadin derken yasli oluyo yani ? ama tas gibi kiz demekte olmuyo taşş gibi kadın ??? NO ! taşş gibi kız ??? NO ! taşş gibi hatun ??? maybe ;) taşş gibi GARI !!! YEA BABYYY U GOT IT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 he ayrıca böle dışarda tanımadığın dişilere bacım diye de hitap edebilirsin, en guzeli. örnek : bacım şurdan bi bostancı uzatırmısın?? bacım bi çay alabilirmiyim? önüne baksana bacım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar