Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock mu kasmalıyım mage mi?


Saeros

Öne çıkan mesajlar

meraba

level 71 warlock'um ve level 71 mage'im var. normalde başka hiçbi şekilde yapamazsam "hmm bunun t7'si daha güzelmiş" gibi sebeplerle belirlerdim kasıcağım karakteri, bu sefer o da sökmedi.

aslında ne tür bi tavsiye istediğimi de bilmiyorum gerçekten, belki level 80'de bu classları oynamış kişiler tecrübelerini aktarabilirler. ya da ileride ne tür bufflar ve nerfler gelebiliceğini kestirebilen varsa tahminlerini paylaşabilir vs.

biraz abes bi topic oldu sanırım, ama üç gündür filan karar veremeyince bari topic açıyim dedim euh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pve de spam olmayan class kalmış gibi PVE için bspesifik bi seçim yapmak, olağanüstü hayal kırıkları yaratacaktır. :)

PVP de bence mage daha zevkli ne bileyim böyle adamı kite ede ede kesme filan, bubble, bedava food? (oh yes) filan gibi şeyleri ile mage ler daha hoşuma gitmiştir hep. Lock da iyidir tabii, zordur oynaması da sanırım (PVP konuşuyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Twisty said:
mage oyna warlock yalan bu arada warlockla mage nasıl kesiliyor merak ettim


+1. onu diyen arkadaş 2006larda yaşıyor sanırım,5 saniyede lock kestigimi biliorm arcane specle,warlock pvesi filan zevkli iyi hoş ama artık eskisi gibi korkulan bi class değil warlock.pvpciysen kesinlikle mage aç,pveciysen de mage aç aslında,arcane olarak pve takıl ffb spamlamak istemiyosan.her türlü mage gg yani :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MAge oynamadım bilmiyorum ama warlock zevkli bir class. Lvlarken rahat. PvPde bugünlerde sıkıntılı ama her zman için başta kuvvetli olup nerflenmektense başta zayıf olup bufflanmak iyidir yani bence warlock gene gayet hatırı sayılır bir PvP sınıfı olacak 1-2 patche kadar. PvEde ise mage veya warlock çok farketmez itemın varsa ikiside gayet tatminkar DPS verir sana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...