Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 meraba level 71 warlock'um ve level 71 mage'im var. normalde başka hiçbi şekilde yapamazsam "hmm bunun t7'si daha güzelmiş" gibi sebeplerle belirlerdim kasıcağım karakteri, bu sefer o da sökmedi. aslında ne tür bi tavsiye istediğimi de bilmiyorum gerçekten, belki level 80'de bu classları oynamış kişiler tecrübelerini aktarabilirler. ya da ileride ne tür bufflar ve nerfler gelebiliceğini kestirebilen varsa tahminlerini paylaşabilir vs. biraz abes bi topic oldu sanırım, ama üç gündür filan karar veremeyince bari topic açıyim dedim euh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 mage kas böle saçma sapan bi class oyna :D geyik olur , mageler paso ağlıyo bişiler oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 warlock kas hem personal tank ın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Warlock kas Mage kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 daha çok pve düşünüyorum yalnız, söylemeyi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oynama artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 üç hafta oynamadım canım sıkıldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 warlock oynarsan dalga geçeriz 1111111 spam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 mage oynarsam da ffb spamlicem be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Delikanlı gibi melee oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mage derim ben. PvP'de yine Frost yönetecek ileriki sezonlarda. Oynaması zor ama zevkli. ^_^ PvE'de zaten hangi class spam abilityden ibaret değil ki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Pve de spam olmayan class kalmış gibi PVE için bspesifik bi seçim yapmak, olağanüstü hayal kırıkları yaratacaktır. :) PVP de bence mage daha zevkli ne bileyim böyle adamı kite ede ede kesme filan, bubble, bedava food? (oh yes) filan gibi şeyleri ile mage ler daha hoşuma gitmiştir hep. Lock da iyidir tabii, zordur oynaması da sanırım (PVP konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 mage oyna warlock yalan bu arada warlockla mage nasıl kesiliyor merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Warlock mage'i yavaş kessin :) İki class'ıda hem pvp de hem pve de oynadım. Warlock mage'e göre daha monotonluktan uzak bi class, hem raid ortamından, hem pvp ortamında secenekleri daha fazla ve keyifli. Mage daha çok "glass canon" mantığında. Yani ölmeden önce birini öldür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bence drood kas ortamların efendisi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Twisty said: mage oyna warlock yalan bu arada warlockla mage nasıl kesiliyor merak ettim +1. onu diyen arkadaş 2006larda yaşıyor sanırım,5 saniyede lock kestigimi biliorm arcane specle,warlock pvesi filan zevkli iyi hoş ama artık eskisi gibi korkulan bi class değil warlock.pvpciysen kesinlikle mage aç,pveciysen de mage aç aslında,arcane olarak pve takıl ffb spamlamak istemiyosan.her türlü mage gg yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Druid herdaim şevk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 warlock kas, voidwalkerın sartharion 3d tanklasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 MAge oynamadım bilmiyorum ama warlock zevkli bir class. Lvlarken rahat. PvPde bugünlerde sıkıntılı ama her zman için başta kuvvetli olup nerflenmektense başta zayıf olup bufflanmak iyidir yani bence warlock gene gayet hatırı sayılır bir PvP sınıfı olacak 1-2 patche kadar. PvEde ise mage veya warlock çok farketmez itemın varsa ikiside gayet tatminkar DPS verir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Gün gelecek birileri hunter kas diyecek. (Ulan ben bunu daha önce de başka bi posta yazmamışmıydım?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Saeros said: mage oynarsam da ffb spamlicem be. arcane daha iyi artık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 desto warlock ile bir elinle burnunu karıştırırken bir elinlede mage kesebilitesi yüksektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 mage (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 hala pve mi oynuyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar