MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 eh geri sayım başladığına göre topicin de zamanı geldi. GIRONDINS de BORDEAUX - GALATASARAY Hakem CLAUDIO CIRCHETTA Tarih 18.02.2009 21:45 Yer CHABAN DELMAS şansımız bol olsun diyorum sadece... yenmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 şaban stadında gs kazanır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Çok garip bir Gs var bu sene. Ligde kötü gittiği haftalar hep UEFA'da "aha skibbe şimdi kovulacak" dedirten maçları iyi oynayıp kazandık. Lincoln oynuyor. Kewell da oynayabilecek duruma gelmiş sanırım. Umarım avantajlı bir skor alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 arkadaşlar bordo son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor gibi olsa da form durumu galatasaraydan çok çok daha iyi olan bir takım bordonun kadro kalitesi teknik taktik disiplini de galatasaraydan çok daha iyi galatasarayın yabancıları sermekten başka bir şey bilmiyor lincoln gourcuff karşısında çok fena ezilecek bence gourcuff yeni zidane zaten çok umutluyum ondan lincolnden çok daha iyi oyunca o yüzden o pozisyonda lincolnden çok daha etkili olacak kewellın kendisini fransaya kadar yoracağını hiç sanmıyorum galatasarayın bordoyla hiç de iyi anıları yok bence bu maç farka gider ve türk futbol tarihinin ve galatasarayın klasik kara günlerinden biri olur saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ay canıms ya klasik kara günler he.. beraberlik bekliyorum ben,bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 arkadaşları yolcu ettik, şu an pariste buluşmak üzeredirler heralde avrupa tayfasıyla.. içim acıyo gidemediğim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 umarım iyi biter. beraberlik ya da gollü bi farklı yenilgi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 gs ye iyi şanslar. çok zor olucak ama avrupadaki tek türk takımınıda desteklemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 cantona noktalama isaretlerini kullan bari be öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 0 - 7 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cavenaghi ye dikkat etmemiz lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 servet kombo yapıp gourcuff, cavenaghi ve chamakh ı aynı pozisyonda sakatlar, 1-0 kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bordo maçıyla birlikte seri yakalarız.söyledi dersiniz.2. yarıyla birlikte takım bi degişik oldu ya.kırmızı kartlar sakatlar.kewell baros lincoln arda 4 lüsünü özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hangi kanal veriyor macı ? d smart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yok dsmart değildir dışarda maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kural hatası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 terete veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 AutolycuS said: kural hatası olur sorun değil remake isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cantona said: arkadaşlar bordo son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor gibi olsa da form durumu galatasaraydan çok çok daha iyi olan bir takım bordonun kadro kalitesi teknik taktik disiplini de galatasaraydan çok daha iyi galatasarayın yabancıları sermekten başka bir şey bilmiyor lincoln gourcuff karşısında çok fena ezilecek bence gourcuff yeni zidane zaten çok umutluyum ondan lincolnden çok daha iyi oyunca o yüzden o pozisyonda lincolnden çok daha etkili olacak kewellın kendisini fransaya kadar yoracağını hiç sanmıyorum galatasarayın bordoyla hiç de iyi anıları yok bence bu maç farka gider ve türk futbol tarihinin ve galatasarayın klasik kara günlerinden biri olur saygılar yürü be cantona! kim tutar seni koç be koooçç:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cantona said: arkadaşlar bordo son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor gibi olsa da form durumu galatasaraydan çok çok daha iyi olan bir takım bordonun kadro kalitesi teknik taktik disiplini de galatasaraydan çok daha iyi galatasarayın yabancıları sermekten başka bir şey bilmiyor lincoln gourcuff karşısında çok fena ezilecek bence gourcuff yeni zidane zaten çok umutluyum ondan lincolnden çok daha iyi oyunca o yüzden o pozisyonda lincolnden çok daha etkili olacak kewellın kendisini fransaya kadar yoracağını hiç sanmıyorum galatasarayın bordoyla hiç de iyi anıları yok bence bu maç farka gider ve türk futbol tarihinin ve galatasarayın klasik kara günlerinden biri olur saygılar WAYT BE ASLANIM BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Galatasarayin klasik kara gunu?!? Aziz yildirim sandi arkadas kendini sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kara günü derken kendilerine göre kara gün onlar. 17 Mayıs gecesi felan benzer geceler : ) Kara gün ilan etmiş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o değil de yine yenilicez gibi ya. iki haftadır ligde guzel futbol oynadıgımızı dusunuyorum ama defansın iki kat daha iyi olması lazım iyi bir sonucla donebilmemiz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Müthiş bi gaz lazım futbolcularımıza.Hepsine bi bakınca geriye düşünce sericek bi hava var.Çirkefliğe çok yatkınız.Ayhan olsun Arda olsun işler kötüye gitmeye başlayınca profesyonelliği unutup takımımıza zarar veriyorlar. Umalım da bu maçtaq işler yolunda gitsin avrupada farklı oynamaya devam edelim. Şöyle bi gerçek de var ayrıca bordo bize ters geliyor. Çok kaliteli yabancıları olsa da olmasa da ters yani.Çok dikkatli oynamamız lazım apaçi gibi saldırırsak bize yazık olur. Lincoln/Baros un formuna göre maç şekillenir bence.Bi de meira çok tekliyo benim gözümde.Ondan korkuyorum. Sabri sarıoğlundaki fikirlerimi paylaşma gereği bile duymuyorum.:) Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 zor çok zor gs bu oyunla turu geçmeyi salla gol atarsa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar