Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Bordeaux - Galatasaray ~18.02.2009~

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bordo son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor gibi olsa da form durumu galatasaraydan çok çok daha iyi olan bir takım bordonun kadro kalitesi teknik taktik disiplini de galatasaraydan çok daha iyi galatasarayın yabancıları sermekten başka bir şey bilmiyor lincoln gourcuff karşısında çok fena ezilecek bence gourcuff yeni zidane zaten çok umutluyum ondan lincolnden çok daha iyi oyunca o yüzden o pozisyonda lincolnden çok daha etkili olacak kewellın kendisini fransaya kadar yoracağını hiç sanmıyorum galatasarayın bordoyla hiç de iyi anıları yok bence bu maç farka gider ve türk futbol tarihinin ve galatasarayın klasik kara günlerinden biri olur saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
arkadaşlar bordo son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor gibi olsa da form durumu galatasaraydan çok çok daha iyi olan bir takım bordonun kadro kalitesi teknik taktik disiplini de galatasaraydan çok daha iyi galatasarayın yabancıları sermekten başka bir şey bilmiyor lincoln gourcuff karşısında çok fena ezilecek bence gourcuff yeni zidane zaten çok umutluyum ondan lincolnden çok daha iyi oyunca o yüzden o pozisyonda lincolnden çok daha etkili olacak kewellın kendisini fransaya kadar yoracağını hiç sanmıyorum galatasarayın bordoyla hiç de iyi anıları yok bence bu maç farka gider ve türk futbol tarihinin ve galatasarayın klasik kara günlerinden biri olur saygılar

yürü be cantona! kim tutar seni koç be koooçç:D
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:

WAYT BE ASLANIM BENİM.
Sosyal ağlarda paylaş

Müthiş bi gaz lazım futbolcularımıza.Hepsine bi bakınca geriye düşünce sericek bi hava var.Çirkefliğe çok yatkınız.Ayhan olsun Arda olsun işler kötüye gitmeye başlayınca profesyonelliği unutup takımımıza zarar veriyorlar.
Umalım da bu maçtaq işler yolunda gitsin avrupada farklı oynamaya devam edelim.
Şöyle bi gerçek de var ayrıca bordo bize ters geliyor. Çok kaliteli yabancıları olsa da olmasa da ters yani.Çok dikkatli oynamamız lazım apaçi gibi saldırırsak bize yazık olur.
Lincoln/Baros un formuna göre maç şekillenir bence.Bi de meira çok tekliyo benim gözümde.Ondan korkuyorum. Sabri sarıoğlundaki fikirlerimi paylaşma gereği bile duymuyorum.:)
Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...