Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ssg said: dunno albümde foton var mı seni çok merak ediyorum eğer seni beğenirsem , hayatının erkeği olucam , pariste şarap yudumlayıp , maemide sıcak sahillerde koşucaz oha yapcaksan ben bile olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Her ne kadar okumak bi işkence olmus olsa da, Karışık bi durum, ama kendini gereginden fazla yıpratıyosun bence. Yapman gereken şey, biraz olsun ağırlıgını koymak. Bi köşede kendini yiyip bitirecene, sorunu erkek arkadasınla konusup halletmen gerek. Aksi taktirde işin içinden çıkamazsın, cok yıpranırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno ben senin sonunu hiç iyi görmüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 dunno lütfen insan gibi yaz, yazdıklarını okumaya çalışınca beynim zedeleniyor. kuantum yapmadı bana bunu yani sen sıkıntıdan yazdığın bir yazıyla yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 neden kilide gidiyo actıgım topcler anlamıyorum ya=( bi fotosunu koydum simdilik. konusmadım henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 nereye ne koydun ne fotosu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ya ben okudum anlamadım ama, takma be o kadar kafanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Llama said: nereye ne koydun ne fotosu anlamadım feysbuk sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Biricik forumumuz gani gani malla dolup taşıyor arkadaşlar. Bir gidin, topicler topiclikten çıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Özetliyim. Dunno'nın sevgilisi var. Bu çocuk 4 senelik eski sevgilisinden ayrılıp Dunno ile birlikte olmaya başlamış. Fakat çocuk vicdan azabı çekiyormuş kızı üzdüğü için ama sevmiyormuş kızı. Bunun gerginliği dönüomuş. Dunno da facebooka, sevgilisyle mutlu mesut fotolarını koyacak ki , kız , "aa bunlar hayatlarına devam edio :/" diip gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi hayatını sürekli 3. kişi olarak hikayeye çevirmekten sıkılmıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bir o var ondan içeru, sen anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ardeth said: dunno lütfen insan gibi yaz, yazdıklarını okumaya çalışınca beynim zedeleniyor. kuantum yapmadı bana bunu yani sen sıkıntıdan yazdığın bir yazıyla yapıyorsun. Kuantum zedeleyebiliyor mu :( eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Redeagle said: Ardeth said: dunno lütfen insan gibi yaz, yazdıklarını okumaya çalışınca beynim zedeleniyor. kuantum yapmadı bana bunu yani sen sıkıntıdan yazdığın bir yazıyla yapıyorsun. Kuantum zedeleyebiliyor mu :( eyvah atom profesörlügüne lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Eskiden yaptığımız şey atom bilimi olsa bari diye dalga geçerdik. Ama sırf bu lafa ironi olsun diye fiziğe girmemek lazımdı sanırım ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 edit: neyse konu dışına çıkmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 mod olcak bazilariniz uyardigim halde hala topicle dalga geciyosunuz trolluyosunuz bi rahat durun uyari 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mortis said: Özetliyim. Dunno'nın sevgilisi var. Bu çocuk 4 senelik eski sevgilisinden ayrılıp Dunno ile birlikte olmaya başlamış. Fakat çocuk vicdan azabı çekiyormuş kızı üzdüğü için ama sevmiyormuş kızı. Bunun gerginliği dönüomuş. Dunno da facebooka, sevgilisyle mutlu mesut fotolarını koyacak ki , kız , "aa bunlar hayatlarına devam edio :/" diip gitsin. evet dunno. budur. bu paragraf örnek olsun, artık böyle yaz. yoksa cuomd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 dunno farklı cümlelerde kız veya erkek oluyor ben gene bişiy anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar