Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Multiplayer FPS oynamak istiyorum, ama son zamanlardaki durumları felan bilmiyorum. Multi'lerin durumunu takip eden vardır diye sorayım dedim. Elimdeki orjinal oyunlar şunlar: http://www.gamespot.com/users/QAOSbringer/games_table?platform=5&user=QAOSbringer&mode=own Acaba Quake Wars mu oynasam diye düşündüm. Bu sıralar popülaritesi nasıldır acaba? oynayan felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bf2 en keyifli olanı aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 quake wars bildiğim kadarıyla patladı. hatta oyunu insanlar oynasın diye maymunluklar falan yaptılar bi ton, abuk subuk trailerlar hazırladılar "bakın bizim oyunda bunlar vay hehehe" şeklinde. bencede şu anda en iyisi bf 2. cod 4 diyenlerde var ama onu multi oynamadığım için bilemicem. ha bide Team Fortress 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hidden source u bilen varmı aranızda, bu aralar ona sardım baya hele hidden olupta speechleri görmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Battlefield 2142, 2'den sonra çıkmıştı. Acaba 2142 mi tercih edilmeli, 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 multiplayer oynanacak güzel modlar var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Daha cevap gelmemiş önceki soruna, bir bekleseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Bone said: Battlefield 2142, 2'den sonra çıkmıştı. Acaba 2142 mi tercih edilmeli, 2 mi? vallahi çoğu kişi 2'yi tercih ediyor 2142 yerine. ben 2142 oynamadım açıkçası ama oyun okadar çabuk çıktıki ve ss'lere falan baktığımda sanki bf 2 üzerine 2142 modu yapılmış gibi bir havası var zihnimde. ayrıca istatistiklerde şu anda 2'nin daha çok tercih edildiğini gösteriyor hatta şöyle kanıt bile koyabilirim; tabi cod4 açık ara önde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 quake wars yerlerde sürünüyor yani. hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 quake isterim illa ki dersen quake live oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bone said: quake wars yerlerde sürünüyor yani. hmm... aynen. ya level dergisi mi vermişti unuttum quake wars'ın yerlerde süründüğünü gören yapımcılar bi tanıtım videosu hazırlamıştı geyik bişeydi TF 2'nin tanıtımları tadında bi videoydu ama işe yaramamış demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 quake 3 ten sonra fps multi oynayamaz oldum yani oynadim da istedim kadar eğlenemedim. sanırım fear 2 ye de bi deneme yapacam tabii o hiz olmicak ama bakacaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 counter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 fazla hantal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 quake live iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 left 4 dead harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Left 4 Dead Team Fortress 2 Bunlara mutlaka bakılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 listesinde yazmış onları. O kadar oyun varsa daha başkasına gerek yok bence :)yukardaki 2 oyunda zaten kaliteli. Hatta en ii coop oyun şuanda l4d bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 cs: s oynayım dedim, sevemedim. çok kötü serverlar var ya. örneğin bir tanesinde oyunu quake gibi yapmaya çalışmışlar, ölünce rastgele bir yerde spawn oluyorsun. ama quake'in aksine, menüden silah seçmek zorunda olduğun için, spawn olur olmaz ölebiliyorsun çabucak. silah seçmeyle uğraşmak epey vakit ve dikkat yiyor. daha da güzeli, spawn olduğun yerde rakip taraf da spawn olabiliyor, daha ne oldu ne bitti anlamadan kendini karşı takım oyuncuların arasında buluyorsun. quakede olan bunda olmayan bir diğer şey de, spawn olan oyuncunun parıldamaması. farketmiyorsun spawn olduğunu, böyle invisibility'den gelmiş gibi oluyor. aslında cs: s için wc modu olan serverda oynamak lazım. zevkli o mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar