Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion

Suark

Öne çıkan mesajlar

Yeni gelecek olan patch bildiğimiz expansion. Ben biraz uzak kaldığımdan takip edemedim, zaten eve in kendi sitesindede çok çok detaylı birşey bulmak zor.

Ben öğrenebildiklerimi üstünkörü paylaşmak istedim, haliyle sorum çok ve bişiler varsa yazarsanız güzel olur.

T3 gemiler
Kendi yapacağımız gemiler =)
- Fazla iyi gemiler olabileceklerini düşünüyorum, sigortasızlığın yanında, onlara ait skillerin 'kaybedilme' durumu var eğer gemi patlarsa.
Kimisi çok pahalı olucak diyor
Kimisi t1-t2 arası bişey olucak diyor bilemiyorum, ama denemeye değer sanırım.

Yeni efektler

Arkadan gaz efekti,mining efektleri fln fistan
BİDE
Yeni kalkan boost efekti var.
boost
Ben çok sevdim

250km drone range durumu var, eskidende menzilin dışındayken saldırmaya devam ediyorlardıda, 250miş artık.
Yani, diyelim ki saldırttın 250km uzağa kaçtın, dronelar hala kapışıyo ve geri çağırılabilio olacaklar

Sora,
Yeni exploration var. Tek probe atmak yetmeyecek artık. Her hangi bir objeye warplayabilecek koordinatlar elde etmek için 4 ayrı probe atıp(farklı yerlerde) bunların 4ünün bulmasını bekleyeceğiz.Zorlaştı yani

Wormhole var, nedir bilmiyorum ama farklı sistemlere açılan gateler sanırım. Plexlerden çok farklı olacaklarını sanmıyorum.
Bilginiz varsa süper olur.

Bu kadarım ben =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sisi'de expansion var zaten.

Exploration çocuk oyuncağı oldu artık, eskisinden çok daha kolay, ucuz ve hızlı.

Wormhole'lar ise plex'lerden çok daha farklı. Developer'ların dediğine göre yaklaşık 10 kişi girmek gerekiyor ki içerdeki npc'leri kesebilesiniz.

Tier 3 shipler tamamen wormhole'lardan gelen materyallerle üretilecek. Yanlız wormhole'ların tek zorluğu içindeki npc'ler değil.

Mesela wormhole'a 1.0'dan girdiniz, wormhole'dan çıkmaya çalışınca sizi şansınıza bağlı 0.0 ile 1.0 arası random bir sistemi atıyor, yani ilk girdiğiniz yere dönmeniz neredeyse imkansız olacak.

1.0'dan girip delve'den çıkmak şok verici olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Skill qeue var artık:

- 24 saati geçmeyecek şekilde istediğiniz kadar skilleri (100 le sınırlıydı sanırım) sıraya dizebileceksiniz. Login olup tekrar skill değiştirmeniz gerekmeyecek.

- Yeni başlayan oyuncular, 900 k skill pointle değil, ilk bir ay için %100 lük daha fazla skill artışıyla başlayacaklar.

- Attributelarımızı 6 ayda bir değiştirebilicez. Yani "lanet olsun caldari achura açmadım" yada "ya achura açtım ama salak bi çinliye benziyorum" demek zorunda kalmıycaz. bir 6 için, bi stattan aldığımızı diğerine verebileceğiz. Ancak değişikliklere karar verdikten sonra yeniden değiştirmek için bi 6 ay daha gerekecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet t3 gemilere binebiliyorsunuz sisi'de. Hakkinda cok spekülasyon var. t2'lerden daha iyi olmayacaklarını kesin olarak cıkartabiliyoruz. Hull olarak da cruiser sınıfında olacak, yani oyle istedigim kadar buyuk/kucuk muhabbeti yok:. T3'ün avantajı kisisellestirebilir olmasi aslinda o kadar. Surpriz faktörü sağlayacak vs.

Skill acisidan, Normal bi t2 cr'e hakkıyla biniyorsanız, t3'e binebileceksiniz gibi gozukuyor.

Subsystem diye bir alt dal skill'leri olacak sanırım. Geminizi kaybettikce, skilleriniz gerileyecek. İcinde hayatta kaldikca gemi iyilesecek gibi bir seyler sanırım.

Yeni fitting penceresi ekleniyor
overview import export

Yeni rat'leri, 3 carrier'la bile alamıyormussunuz. Daha zeki olacaklar, falan demisler ama pek zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Buzx said:
Hacı zaten scram yapıyo web atıyo daha ne kadar zeki olabilirki. Belte kaçıp repair yapıp geri falanmı dönücek :D

hehe bide safe spot a kacip gorevi bitirmek icin npc yimi scanlicaz ???
simdi rat i ben para icin arada bi belt e gidip yapiyorum zaten 2 de bi npc teleport yapiyo yani kaybolup baska yerden cikiyo gicik oluyorum simdi bide sisteme ratter gir di diye npc ler gateye gidip jump mu yapcak????
Sosyal ağlarda paylaş

eylence olsun diye yapmiyozki savaslarda kayiplarimizi karsilamak yeni gemi almak icin ugrasiyoz yani zorunluluktan bi nevi :) ama hem zorlasip hem bountriler artarsa olabilir ama bountiler artmiyip giciklik artcaksa olmaz
yani bi dusunuyorum baska mmo lardakiyle kiyasliyim simdi mesela
beltte buldugumuz bi npc yi saldirip cani azalinca soyle 20-30 kislik arkadaslarini cagirsa falan sonra warp scramble web le bi cok seler ahahaha darkfall da npc ler oyleymis
Sosyal ağlarda paylaş

efe.hizar said:

Ha siz zaten basaracaginizdan %100 emin oldugunuz bi isi yapmaktan hoslaniyorsaniz diyecek sozum yok.

Bu ayarsa ayar hardenerlarımızı açalım asdasdas iğrenç evet:D

Ben ciddi anlamda daha zeki olsalar ne yapabilirler diye sormuştum. Dmgini arttır zorlaşsın yoksa o kolay iş. Ne yapabilirler daha zeki olsalar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yav zaten warp bile yapiyolar nerdeyse daha zeki olmalari icin soyle yapmalari lazim.
bi serpentis grup sıkısınca beltlerdeki gemileri cagrirsonra 30-40 kislik blob olur saldiran tek se patlatirlar
ne bilem sisteme kimse gelmesin diye 20-30 kisi gate camplarlar buble acarlar :) bide fazladan sistemdeki pos lara saldirabilirler
sonuc olarak boyle npc ye can kurban :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni patch ile gelenler anlatmakla bitmez tek kelime ile süper gözüküyor. Hazır fit ayarları, gemiye takılabilceklerin tavsiyesi yeni fit penceresi, wormholedaki azıcık npc için 8-9 kişi gerekmesi vs vs.... kesinlikle bu videoları izlemelisiniz yada test servera girip yeni patche bakabilirsiniz ancak baştan söyleyim patch 1,4 gb kotalı kullanıcılar 10 marta kadar bekleyin mümkünse :D ama bu linkten takip edebilirsiniz yeniliklerin videosunu. Size fitting videosunun linkini veriyorum orda sağ taraftan more from: ryaneebs sekmesine tıklayıp diğer Apocrypha videolarınıda izleyebilirsiniz.

watch?v=gTp0kma_p9Q
Sosyal ağlarda paylaş

MMORPG.com: Do we have any idea, as of yet, how much the new box is going to cost, and what it will include?

Ryan Dancey: The retail box will have an SRP of $39.95 in the US and €39.99 in Europe. In addition to the installer disc, the box will come with an exclusive Career Guide to help new pilots pick a career, and 60 days of game time (twice as much as the standard retail product for MMOs!) It will be possible to convert some of this time into PLEX, Pilot License Extensions, which can be sold in-game for ISK, or used in lieu of payment for game time. New characters created with the retail product will also receive a special shuttle with an expanded cargo capacity, and will have their faction standings enhanced so that they can dive right into Factional Warfare. And the game includes a VIP pass which can be given to a friend for an extended trial period, and if that friend becomes a subscriber, the retail customer will get an extra month of game time for free.

Biraz kazık değil mi sizce de? Hmmmm bakalım download edenlerden de aynı parayı alacaklar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...